Zistili sme, že používate nepodporovaný prehliadač. Webová lokalita TripAdvisor sa nemusí zobrazovať správne.Náš portál podporuje nasledujúce prehliadače:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“letny pobyt”

Najlepšie ceny pre obdobie
Registrácia dd. mm. rrrr Odhlásenie dd. mm. rrrr
Ceny sú za 1 izby, pre 2 osoby
Zobraziť ceny
Porovnať najlepšie ceny z najobľúbenejších cestovateľských webových stránok
a ešte 3 lokality!
Hotel Panorama Resort
Na pozícii č. 8 spomedzi 8 hotelov v Štrbskom Plese
Certifikát výnimočnosti
Zrecenzované: 22. decembra 2016

Skvely hotel v srdci Tatier so sluzbami na vysokej urovni. Stravovanie vyborne, maximalna spokojnost. Izba moderna, velka, priestranna, s kuchynkou. Jedine, co by som hotelu vytkla, ze tam chyba bazen, ale inak vynikajuca skusenost, urcite sa tam este vratim.

  • Termín ubytovania: júli 2016, cestoval(a) v páre
    • Lokalita
    • Izby
    • Služby
Poďakujte používateľovi kovalovaada.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Napísať recenziu
Recenzie (64)
K dispozícii sú novšie recenzie lokality Hotel Panorama Resort
Prezrite si najnovšie recenzie
Hodnotenie od cestovateľov
Typ cestovateľa
Obdobie roka
Jazyk
  • Ďalšie jazyky

61064 recenzií

Zrecenzované: 18. novembra 2016 cez mobilné zariadenie

Hotel sme kupovali cez jeden zo zlavovych portalov.. preto nadej na izbu na vyssom poschodi bola nerealna a to je aj v celku pochopitelne.. Pocity z tohto hotela su vsak mimo toho velmi zmiesane... na jednej strane je hotel pekne starany, cisty, vonavy s velmi chutnou kuchynou za rozumnu cenu.. dokonca aj polpenzia v cene bola fajn. Kvalitne zostavena vinna karta z mensich moravskych vinarniciek je velky bonus k celkovemu umocneniu zazitka..

..avsak..

Detsky kutik asi najmensi aky som kedy videl na hoteli a priamo pri vstupe do hotela - tzn. kazde otvorenie dveri je vydatnou davkou ladoveho vzduchu pre tam sa hrajuce deti. Na izbach je v noci neuveritelne chladno, a aj napriek staznostiam s tym nic nerobia. Kavu z hotelovej kaviarne si nebrat na izbu, lebo sa im stracaju pohare... hmm, skutocne velmi zmiesany dojem.

Termín ubytovania: novembri 2016, cestoval(a) s rodinou
Poďakujte používateľovi Jacomo S.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzované: 11. novembra 2016 cez mobilné zariadenie

Izba 109 - strasna zima v izbe a ked sme ziadali na recepcii ci by sa nedalo prikurit povedali nam ze si mame nastavit termostat na vyssiu teplotu.stslo sa, len bohuzial sa nic nedialo, do rana bola teplota v izbe 16,8 stupnov a tepla voda zacala tiect az od osmej rana.udajne porucha, ktoru mal prist riesit udrzbar, ale zahadne sa vyriesila sama o osmej rano...podotykam ze sa tam nedalo spat, lebo este aj paplony boli letne!!!dalej ventilator v kupelni, chladnicka, vykurovanie a neviem co este celu noc hucalo. Inak ranajky boli dobre.to je asi tak vsetko.

Termín ubytovania: novembri 2016, cestoval(a) na služobnú cestu
Poďakujte používateľovi Hana F.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzované: 28. augusta 2016 cez mobilné zariadenie

Apartmán 1001, vrelo odporúčam každému. Moderné vybavenie, čistota. Z apartmánu je krásny výhľad keďže sa nachádza na desiatom poschodí. So štrbského plesa je veľa vychodiskovych bodov na túry takže poloha hotela je veľmi dobrá.

Termín ubytovania: septembri 2015, cestoval(a) v páre
1  Poďakujte používateľovi Michal K.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzované: 29. júna 2016

Veľmi príjemný a čistý hotel s milým personálom a vynikajúcim jedlom. Welness síce malé ale čisté. Jediná chybička bol apartmán bez výhľadu, resp. s výhľadom len na terasu. Ale to je asi daň za zľavu :-)

  • Termín ubytovania: júni 2016, cestoval(a) v páre
    • Cena/kvalita
    • Čistota
    • Služby
Poďakujte používateľovi Edita J.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Ďalšie hotely, ktoré by sa vám mohli páčiť...
Zvážte aj tieto ubytovania v Štrbské Pleso alebo v blízkosti.
Vzdialenosť 0.1 km
Grand Hotel Kempinski High Tatras
Grand Hotel Kempinski High Tatra...
Č. 1 z 8 v lokalite Štrbské Pleso
608 recenzií
Vzdialenosť 0.2 km
Hotel Solisko
Hotel Solisko
Č. 4 z 8 v lokalite Štrbské Pleso
66 recenzií
Vzdialenosť 0.6 km
Hotel Patria
Hotel Patria
Č. 2 z 8 v lokalite Štrbské Pleso
141 recenzií
Zobraziť ceny
Zobraziť ceny
Zobraziť ceny
Vzdialenosť 0.3 km
Hotel Crocus
Hotel Crocus
Č. 3 z 8 v lokalite Štrbské Pleso
95 recenzií
Vzdialenosť 1.1 km
Hotel Fis
Hotel Fis
Č. 6 z 8 v lokalite Štrbské Pleso
71 recenzií
Vzdialenosť 0.2 km
Hotel Toliar
Hotel Toliar
Č. 7 z 15 v lokalite Poprad
44 recenzií
Zobraziť ceny
Zobraziť ceny
Zobraziť ceny

Navštívili ste Hotel Panorama Resort? Podeľte sa o svoje zážitky!

Napísať recenziu Pridať fotografie

Dodatočné informácie o hoteli Hotel Panorama Resort

Adresa: Shtrbske Pleso 4020, Štrbské Pleso 059 85, Slovensko
Lokalita: Slovensko > Prešovský kraj > Štrbské Pleso
Vybavenie:
Bar/hotelový bar Pláž Biznis centrum s pripojením na internet Raňajky zdarma Bezplatný vysokorýchlostný Internet (WiFi) Bezplatné parkovanie Aktivity pre deti (vhodné pre deti/rodiny) Kuchynský kút Domáci maznáčikovia vítaní Reštaurácia Donáška jedla na izbu Ubytovanie pre lyžiarov Kúpele Apartmány Bezbariérový prístup
Štýl hotela:
Na pozícii č. 8 spomedzi 8 hotelov v lokalite Štrbské Pleso
Cenový rozsah: 85 € – 129 € (na základe priemerných cien za štandardnú izbu)
Trieda hotela:Hviezdičky: 3,5 — Hotel Panorama Resort 3.5*
Počet izieb: 50
Možnosti rezervácie:
Spoločnosť TripAdvisor s hrdosťou ohlasuje uzatvorenie spolupráce s partnerom Booking.com, vďaka ktorému budete môcť vykonávať bezproblémové rezervácie hotela Hotel Panorama Resort. Každý mesiac pomáhame miliónom cestovateľov nájsť dokonalý hotel na dovolenkové aj služobné cesty, pričom vždy hľadáme najlepšie zľavy a špeciálne ponuky.
Známe aj ako:
Hotel Panorama Strbske Pleso

Je toto profil vášho zariadenia na portáli TripAdvisor?

Vlastníte alebo spravujete toto zariadenie? Prihláste sa k vlastníctvu profilu, aby ste mohli odpovedať na recenzie, aktualizovať profil a oveľa viac.

Prihláste sa k vlastníctvu profilu