Zistili sme, že používate nepodporovaný prehliadač. Webová lokalita TripAdvisor sa nemusí zobrazovať správne.Náš portál podporuje nasledujúce prehliadače:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotel Panorama Resort
Hotely v blízkosti
Hotel Patria(Štrbské Pleso)
127 USD
123 USD
Expedia.com
Ukázať ponuku
Certifikát výnimočnosti
  • Bezplatné pripojenie Wi-Fi
  • Bazén
Hotel Fis(Štrbské Pleso)
99 USD
Booking.com
Ukázať ponuku
  • Reštaurácia
  • Donáška jedla na izbu
Hotel Crocus(Štrbské Pleso)
134 USD
Expedia.com
Ukázať ponuku
Certifikát výnimočnosti
  • Bezplatné pripojenie Wi-Fi
  • Bezplatné parkovanie
Hotel Solisko(Štrbské Pleso)
168 USD
154 USD
Expedia.com
Ukázať ponuku
Certifikát výnimočnosti
  • Bezplatné pripojenie Wi-Fi
  • Bezplatné parkovanie
TripAdvisor
Ukázať ponuku
Certifikát výnimočnosti
  • Bezplatné pripojenie Wi-Fi
  • Bezplatné parkovanie
Hotel SOREA Trigan(Štrbské Pleso)
TripAdvisor
Ukázať ponuku
  • Bezplatné pripojenie Wi-Fi
  • Bezplatné parkovanie
Wellness Hotel Borovica(Štrbské Pleso)
Žiadna dostupnosť od našich partnerov v rámci uvedených dátumov
Certifikát výnimočnosti
  • Bezplatné pripojenie Wi-Fi
  • Bezplatné parkovanie
Hotel Toliar(Poprad)
TripAdvisor
Ukázať ponuku
  • Bezplatné pripojenie Wi-Fi
  • Bezplatné parkovanie
TripAdvisor
Ukázať ponuku
  • Bezplatné pripojenie Wi-Fi
Horský hotel Sliezsky dom(Tatranská Polianka)
TripAdvisor
Ukázať ponuku
Certifikát výnimočnosti
  • Bezplatné pripojenie Wi-Fi
  • Reštaurácia
Recenzie (71)
Filtrovať recenzie
71 výsledkov
Hodnotenie od cestovateľov
31
23
9
4
4
Typ cestovateľa
Obdobie roka
JazykVšetky jazyky
Ďalšie jazyky
31
23
9
4
4
Pozrite si, čo hovoria cestovatelia:
FilterVšetky jazyky
Aktualizuje sa zoznam…
71271 recenzií
Zrecenzované: 18. novembra 2016 cez mobilné zariadenie

Hotel sme kupovali cez jeden zo zlavovych portalov.. preto nadej na izbu na vyssom poschodi bola nerealna a to je aj v celku pochopitelne.. Pocity z tohto hotela su vsak mimo toho velmi zmiesane... na jednej strane je hotel pekne starany, cisty, vonavy s velmi chutnou kuchynou za rozumnu cenu.. dokonca aj polpenzia v cene bola fajn. Kvalitne zostavena vinna karta z mensich moravskych vinarniciek je velky bonus k celkovemu umocneniu zazitka..

..avsak..

Detsky kutik asi najmensi aky som kedy videl na hoteli a priamo pri vstupe do hotela - tzn. kazde otvorenie dveri je vydatnou davkou ladoveho vzduchu pre tam sa hrajuce deti. Na izbach je v noci neuveritelne chladno, a aj napriek staznostiam s tym nic nerobia. Kavu z hotelovej kaviarne si nebrat na izbu, lebo sa im stracaju pohare... hmm, skutocne velmi zmiesany dojem.

Termín ubytovania: novembri 2016, cestoval(a) s rodinou
Poďakujte používateľovi Jacomo S.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzované: 11. novembra 2016 cez mobilné zariadenie

Izba 109 - strasna zima v izbe a ked sme ziadali na recepcii ci by sa nedalo prikurit povedali nam ze si mame nastavit termostat na vyssiu teplotu.stslo sa, len bohuzial sa nic nedialo, do rana bola teplota v izbe 16,8 stupnov a tepla voda zacala tiect az od osmej rana.udajne porucha, ktoru mal prist riesit udrzbar, ale zahadne sa vyriesila sama o osmej rano...podotykam ze sa tam nedalo spat, lebo este aj paplony boli letne!!!dalej ventilator v kupelni, chladnicka, vykurovanie a neviem co este celu noc hucalo. Inak ranajky boli dobre.to je asi tak vsetko.

Termín ubytovania: novembri 2016, cestoval(a) na služobnú cestu
Poďakujte používateľovi Hana F.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzované: 28. augusta 2016 cez mobilné zariadenie

Apartmán 1001, vrelo odporúčam každému. Moderné vybavenie, čistota. Z apartmánu je krásny výhľad keďže sa nachádza na desiatom poschodí. So štrbského plesa je veľa vychodiskovych bodov na túry takže poloha hotela je veľmi dobrá.

Termín ubytovania: septembri 2015, cestoval(a) v páre
2  Poďakujte používateľovi Michal K.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzované: 29. júna 2016

Veľmi príjemný a čistý hotel s milým personálom a vynikajúcim jedlom. Welness síce malé ale čisté. Jediná chybička bol apartmán bez výhľadu, resp. s výhľadom len na terasu. Ale to je asi daň za zľavu :-)

  • Termín ubytovania: júni 2016, cestoval(a) v páre
    • Cena/kvalita
    • Čistota
    • Služby
Poďakujte používateľovi Edita J.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzované: 24. júna 2016

Tento hotel som navštívil prvý krát a musím povedať, že na mňa zanechal pozitívny dojem. Príjemný personál, pekná priestranná izba na najvyššom poschodí s vlastnou kuchynkou a výťahom priamo pred dverami. Terasa poskytuje krásny výhľad na scenériu Tatier a ponúka ubytovaným hosťom nádherný výhľad. V tesnej blízkosti sa nachádza železničná stanica a Štrbské pleso. Izba obsahovala trezor, manželskú posteľ a kuchynský kút s potrebným vybavením presne tak, ako sa uvádza na fotkách. Hotel má vlastnú reštauráciu, kde sa dá výborne najesť či už formou polpenzie či plnej penzie, alebo sa dá vybrať z menu lístka. V blízkosti reštaurácie je taktiež aj bar, ktorý ponúka široké množstvo nápojov. V blízkosti hotela je tiež niekoľko reštaurácii, supermarket cca 100 metrov od vchodu do hotela a tiež zopár kaviarní.

Tip na izbu: Odporúčam izbu na najvyššom poschodí s orientáciou na Tatry.
  • Termín ubytovania: júni 2016, cestoval(a) s priateľmi
    • Lokalita
    • Izby
    • Služby
Poďakujte používateľovi PATTO454.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zobraziť ďalšie recenzie