Zistili sme, že používate nepodporovaný prehliadač. Webová lokalita TripAdvisor sa nemusí zobrazovať správne.Náš portál podporuje nasledujúce prehliadače:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“letny pobyt”

Najlepšie ceny pre obdobie
Registrácia dd. mm. rrrr Odhlásenie dd. mm. rrrr
Ceny sú za 1 izby, pre 2 osoby
Zobraziť ceny
Porovnať najlepšie ceny z najobľúbenejších cestovateľských webových stránok
a ešte 2 lokality!
Hotel Panorama Resort
Na pozícii č. 8 spomedzi 8 hotelov v Štrbskom Plese
Certifikát výnimočnosti
Košice, Slovensko
1 recenzia
“letny pobyt”
Recenzované: 22. decembra 2016

Skvely hotel v srdci Tatier so sluzbami na vysokej urovni. Stravovanie vyborne, maximalna spokojnost. Izba moderna, velka, priestranna, s kuchynkou. Jedine, co by som hotelu vytkla, ze tam chyba bazen, ale inak vynikajuca skusenost, urcite sa tam este vratim.

  • Ubytoval(a) sa v júli 2016, cestoval(a) ako pár
    • Lokalita
    • Izby
    • Služby
Užitočné?
Poďakujte používateľovi kovalovaada.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Napísať recenziu

60 recenzií od našej komunity

Hodnotenie od cestovateľov
    29
    18
    7
    3
    3
Zobraziť recenzie pre
26
22
2
2
Zhrnutie hodnotenia
  • Lokalita
  • Kvalita spánku
  • Izby
  • Služby
  • Cena/kvalita
  • Čistota
Tipy od cestovateľov vám pomôžu vybrať si tú správnu izbu.   Tipy týkajúce sa izieb (3)
Dátum | Hodnotenie
  • Najskôr čeština
  • Najskôr holandčina
  • Najskôr angličtina
  • Najskôr nemčina
  • Najskôr maďarčina
  • Najskôr poľština
  • Najskôr ruština
  • Najskôr slovenčina
  • Akékoľvek
Najskôr slovenčina
Prispievateľ úrovne 5
84 recenzií
34 recenzií hotelov
common_n_hotel_reviews_1bd8 17 bodov za pomoc
Recenzované: 18. novembra 2016 cez mobilné zariadenie

Hotel sme kupovali cez jeden zo zlavovych portalov.. preto nadej na izbu na vyssom poschodi bola nerealna a to je aj v celku pochopitelne.. Pocity z tohto hotela su vsak mimo toho velmi zmiesane... na jednej strane je hotel pekne starany, cisty, vonavy s velmi chutnou kuchynou za rozumnu cenu.. dokonca aj polpenzia v cene bola fajn. Kvalitne zostavena vinna karta z mensich moravskych vinarniciek je velky bonus k celkovemu umocneniu zazitka..

..avsak..

Detsky kutik asi najmensi aky som kedy videl na hoteli a priamo pri vstupe do hotela - tzn. kazde otvorenie dveri je vydatnou davkou ladoveho vzduchu pre tam sa hrajuce deti. Na izbach je v noci neuveritelne chladno, a aj napriek staznostiam s tym nic nerobia. Kavu z hotelovej kaviarne si nebrat na izbu, lebo sa im stracaju pohare... hmm, skutocne velmi zmiesany dojem.

Ubytoval(a) sa v novembri 2016, cestoval(a) s rodinou
Užitočné?
Poďakujte používateľovi Jacomo S.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Slovensko
Prispievateľ úrovne 2
4 recenzie
4 recenzie hotelov
common_n_hotel_reviews_1bd8 14 bodov za pomoc
Recenzované: 11. novembra 2016 cez mobilné zariadenie

Izba 109 - strasna zima v izbe a ked sme ziadali na recepcii ci by sa nedalo prikurit povedali nam ze si mame nastavit termostat na vyssiu teplotu.stslo sa, len bohuzial sa nic nedialo, do rana bola teplota v izbe 16,8 stupnov a tepla voda zacala tiect az od osmej rana.udajne porucha, ktoru mal prist riesit udrzbar, ale zahadne sa vyriesila sama o osmej rano...podotykam ze sa tam nedalo spat, lebo este aj paplony boli letne!!!dalej ventilator v kupelni, chladnicka, vykurovanie a neviem co este celu noc hucalo. Inak ranajky boli dobre.to je asi tak vsetko.

Ubytoval(a) sa v novembri 2016, cestoval(a) na služobnú cestu
Užitočné?
Poďakujte používateľovi Hana F.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Prispievateľ úrovne 1
4 recenzie
common_n_hotel_reviews_1bd8 3 body za pomoc
Recenzované: 28. augusta 2016 cez mobilné zariadenie

Apartmán 1001, vrelo odporúčam každému. Moderné vybavenie, čistota. Z apartmánu je krásny výhľad keďže sa nachádza na desiatom poschodí. So štrbského plesa je veľa vychodiskovych bodov na túry takže poloha hotela je veľmi dobrá.

Ubytoval(a) sa v septembri 2015, cestoval(a) ako pár
Užitočné?
1 Poďakujte používateľovi Michal K.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Prispievateľ úrovne 1
4 recenzie
Recenzované: 29. júna 2016

Veľmi príjemný a čistý hotel s milým personálom a vynikajúcim jedlom. Welness síce malé ale čisté. Jediná chybička bol apartmán bez výhľadu, resp. s výhľadom len na terasu. Ale to je asi daň za zľavu :-)

  • Ubytoval(a) sa v júni 2016, cestoval(a) ako pár
    • Cena/kvalita
    • Čistota
    • Služby
Užitočné?
Poďakujte používateľovi Edita J.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Ďalšie hotely, ktoré by sa vám mohli páčiť...
Cestovatelia si pozreli aj tieto hotely v Štrbskom Plese
Vzdialenosť 0.1 km
Grand Hotel Kempinski High Tatras
Grand Hotel Kempinski High Tatra...
Č. 1 z 8 v lokalite Štrbské Pleso
582 recenzií
Vzdialenosť 0.2 km
Hotel Crocus
Hotel Crocus
Č. 3 z 8 v lokalite Štrbské Pleso
92 recenzií
Vzdialenosť 0.2 km
Hotel Solisko
Hotel Solisko
Č. 4 z 8 v lokalite Štrbské Pleso
66 recenzií
Zobraziť ceny
Zobraziť ceny
Zobraziť ceny
Vzdialenosť 0.7 km
Hotel Patria
Hotel Patria
Č. 2 z 8 v lokalite Štrbské Pleso
132 recenzií
Vzdialenosť 0.9 km
Wellness Hotel Borovica
Wellness Hotel Borovica
Č. 5 z 8 v lokalite Štrbské Pleso
66 recenzií
Vzdialenosť 1.1 km
Hotel Fis
Hotel Fis
Č. 6 z 8 v lokalite Štrbské Pleso
67 recenzií
Zobraziť ceny
Zobraziť ceny
Zobraziť ceny

Navštívili ste Hotel Panorama Resort? Podeľte sa o svoje zážitky!

Napísať recenziu Pridať fotografie

Dodatočné informácie o hoteli Hotel Panorama Resort

Zariadenie: Hotel Panorama Resort
Adresa: Shtrbske Pleso 4020, Štrbské Pleso 059 85, Slovensko
Lokalita: Slovensko > Prešovský kraj > Štrbské Pleso
Vybavenie:
Bar/hotelový bar Pláž Biznis centrum s pripojením na internet Raňajky zdarma Bezplatný vysokorýchlostný Internet (WiFi) Bezplatné parkovanie Aktivity pre deti (vhodné pre deti/rodiny) Kuchynský kút Domáci maznáčikovia vítaní Reštaurácia Donáška jedla na izbu Ubytovanie pre lyžiarov Kúpele Apartmány Bezbariérový prístup
Štýl hotela:
Na pozícii č. 8 spomedzi 8 hotelov v lokalite Štrbské Pleso
Cenový rozsah (za noc): 92 € – 181 €
Trieda hotela:Hviezdičky: 3,5 — Hotel Panorama Resort 3.5*
Počet izieb: 50
Možnosti rezervácie:
Spoločnosť TripAdvisor s hrdosťou ohlasuje uzatvorenie spolupráce s partnerom Booking.com, vďaka ktorému budete môcť vykonávať bezproblémové rezervácie hotela Hotel Panorama Resort. Každý mesiac pomáhame miliónom cestovateľov nájsť dokonalý hotel na dovolenkové aj služobné cesty, pričom vždy hľadáme najlepšie zľavy a špeciálne ponuky.
Známe aj ako:
Hotel Panorama Strbske Pleso

Je toto profil vášho zariadenia na portáli TripAdvisor?

Vlastníte alebo spravujete toto zariadenie? Prihláste sa k vlastníctvu profilu, aby ste mohli odpovedať na recenzie, aktualizovať profil a oveľa viac.

Prihláste sa k vlastníctvu profilu