Zistili sme, že používate nepodporovaný prehliadač. Webová lokalita TripAdvisor sa nemusí zobrazovať správne.Náš portál podporuje nasledujúce prehliadače:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“letny pobyt”

Najlepšie ceny pre obdobie
Registrácia dd. mm. rrrr Odhlásenie dd. mm. rrrr
Ceny sú za 1 izby, pre 2 osoby
Zobraziť ceny
Porovnať najlepšie ceny z najobľúbenejších cestovateľských webových stránok
a ešte 6 lokalít!
Hotel Panorama Resort
Na pozícii č. 8 spomedzi 8 hotelov v Štrbskom Plese
Certifikát výnimočnosti
Zrecenzované: 22. decembra 2016

Skvely hotel v srdci Tatier so sluzbami na vysokej urovni. Stravovanie vyborne, maximalna spokojnost. Izba moderna, velka, priestranna, s kuchynkou. Jedine, co by som hotelu vytkla, ze tam chyba bazen, ale inak vynikajuca skusenost, urcite sa tam este vratim.

  • Termín ubytovania: júli 2016, cestoval(a) v páre
    • Lokalita
    • Izby
    • Služby
Poďakujte používateľovi kovalovaada.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Napísať recenziuRecenzie (69)
Hodnotenie od cestovateľov
Typ cestovateľa
Obdobie roka
Jazyk
  • Ďalšie jazyky

71169 recenzií

Zrecenzované: 18. novembra 2016 cez mobilné zariadenie

Hotel sme kupovali cez jeden zo zlavovych portalov.. preto nadej na izbu na vyssom poschodi bola nerealna a to je aj v celku pochopitelne.. Pocity z tohto hotela su vsak mimo toho velmi zmiesane... na jednej strane je hotel pekne starany, cisty, vonavy s velmi chutnou kuchynou za rozumnu cenu.. dokonca aj polpenzia v cene bola fajn. Kvalitne zostavena vinna karta z mensich moravskych vinarniciek je velky bonus k celkovemu umocneniu zazitka..

..avsak..

Detsky kutik asi najmensi aky som kedy videl na hoteli a priamo pri vstupe do hotela - tzn. kazde otvorenie dveri je vydatnou davkou ladoveho vzduchu pre tam sa hrajuce deti. Na izbach je v noci neuveritelne chladno, a aj napriek staznostiam s tym nic nerobia. Kavu z hotelovej kaviarne si nebrat na izbu, lebo sa im stracaju pohare... hmm, skutocne velmi zmiesany dojem.

Termín ubytovania: novembri 2016, cestoval(a) s rodinou
Poďakujte používateľovi Jacomo S.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzované: 11. novembra 2016 cez mobilné zariadenie

Izba 109 - strasna zima v izbe a ked sme ziadali na recepcii ci by sa nedalo prikurit povedali nam ze si mame nastavit termostat na vyssiu teplotu.stslo sa, len bohuzial sa nic nedialo, do rana bola teplota v izbe 16,8 stupnov a tepla voda zacala tiect az od osmej rana.udajne porucha, ktoru mal prist riesit udrzbar, ale zahadne sa vyriesila sama o osmej rano...podotykam ze sa tam nedalo spat, lebo este aj paplony boli letne!!!dalej ventilator v kupelni, chladnicka, vykurovanie a neviem co este celu noc hucalo. Inak ranajky boli dobre.to je asi tak vsetko.

Termín ubytovania: novembri 2016, cestoval(a) na služobnú cestu
Poďakujte používateľovi Hana F.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzované: 28. augusta 2016 cez mobilné zariadenie

Apartmán 1001, vrelo odporúčam každému. Moderné vybavenie, čistota. Z apartmánu je krásny výhľad keďže sa nachádza na desiatom poschodí. So štrbského plesa je veľa vychodiskovych bodov na túry takže poloha hotela je veľmi dobrá.

Termín ubytovania: septembri 2015, cestoval(a) v páre
2  Poďakujte používateľovi Michal K.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzované: 29. júna 2016

Veľmi príjemný a čistý hotel s milým personálom a vynikajúcim jedlom. Welness síce malé ale čisté. Jediná chybička bol apartmán bez výhľadu, resp. s výhľadom len na terasu. Ale to je asi daň za zľavu :-)

  • Termín ubytovania: júni 2016, cestoval(a) v páre
    • Cena/kvalita
    • Čistota
    • Služby
Poďakujte používateľovi Edita J.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Ďalšie hotely, ktoré by sa vám mohli páčiť...
Zvážte aj tieto ubytovania v Štrbské Pleso alebo v blízkosti.
Vzdialenosť 0,1 km
Grand Hotel Kempinski High Tatras
Grand Hotel Kempinski High Tatra...
Č. 1 z 8 v lokalite Štrbské Pleso
633 recenzií
Vzdialenosť 0,6 km
Hotel Patria
Hotel Patria
Č. 2 z 8 v lokalite Štrbské Pleso
153 recenzií
Vzdialenosť 1,1 km
Hotel Fis
Hotel Fis
Č. 6 z 8 v lokalite Štrbské Pleso
76 recenzií
Zobraziť ceny
Zobraziť ceny
Zobraziť ceny
Vzdialenosť 0,9 km
Wellness Hotel Borovica
Wellness Hotel Borovica
Č. 4 z 8 v lokalite Štrbské Pleso
78 recenzií
Vzdialenosť 0,2 km
Hotel Solisko
Hotel Solisko
Č. 5 z 8 v lokalite Štrbské Pleso
70 recenzií
Vzdialenosť 17,1 km
Grandhotel Praha
Grandhotel Praha
Č. 1 z 9 v lokalite Vysoké Tatry
318 recenzií
Zobraziť ceny
Zobraziť ceny
Zobraziť ceny

Navštívili ste Hotel Panorama Resort? Podeľte sa o svoje zážitky!

Napísať recenziu Pridať fotografie

Dodatočné informácie o hoteli Hotel Panorama Resort

Adresa: Shtrbske Pleso 4020, Štrbské Pleso 059 85, Slovensko
Lokalita: Slovensko > Prešovský kraj > Štrbské Pleso
Vybavenie:
Bar/hotelový bar Pláž Biznis centrum s pripojením na internet Raňajky zdarma Bezplatný vysokorýchlostný Internet (WiFi) Bezplatné parkovanie Aktivity pre deti (vhodné pre deti/rodiny) Kuchynský kút Domáci maznáčikovia vítaní Reštaurácia Donáška jedla na izbu Ubytovanie pre lyžiarov Kúpele Apartmány Bezbariérový prístup
Štýl hotela:
Na pozícii č. 8 spomedzi 8 hotelov v lokalite Štrbské Pleso
Cenový rozsah: 87 € – 171 € (na základe priemerných cien za štandardnú izbu)
Trieda hotela:Hviezdičky: 4 — Hotel Panorama Resort 4*
Počet izieb: 50
Možnosti rezervácie:
Spoločnosť TripAdvisor s hrdosťou ohlasuje uzatvorenie spolupráce s partnerom Hotels.com a Booking.com, vďaka ktorému budete môcť vykonávať bezproblémové rezervácie hotela Hotel Panorama Resort. Každý mesiac pomáhame miliónom cestovateľov nájsť dokonalý hotel na dovolenkové aj služobné cesty, pričom vždy hľadáme najlepšie zľavy a špeciálne ponuky.
Známe aj ako:
Hotel Panorama Strbske Pleso

Je toto profil vášho zariadenia na portáli TripAdvisor?

Vlastníte alebo spravujete toto zariadenie? Prihláste sa k vlastníctvu profilu, aby ste mohli odpovedať na recenzie, aktualizovať profil a oveľa viac.

Prihláste sa k vlastníctvu profilu