Zistili sme, že používate nepodporovaný prehliadač. Webová lokalita TripAdvisor sa nemusí zobrazovať správne.Náš portál podporuje nasledujúce prehliadače:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotely v blízkosti
Recenzie (103)
Filtrovať recenzie
103 výsledkov
Hodnotenie od cestovateľov
30
42
19
8
4
Typ cestovateľa
Obdobie roka
JazykVšetky jazyky
Ďalšie jazyky
Hodnotenie od cestovateľov
30
42
19
8
4
Pozrite si, čo hovoria cestovatelia:
Vybrané filtre
Filter
Aktualizuje sa zoznam…
49103 recenzií
Recenzované: 11. januára 2019

Sme radi keď sa môžeme zastaviť v hoteli Fis na Štrbskom Plese a naozaj sa najesť. Polievky sú senzačné a jedlá tak isto chutne a čerstvo pripravené. Personál prívetivý, takže toto si najviac ceníme. Jeme na reštaurácií aj v lobby bare a všade rovnaká kvalita.

Dátum pobytu: december 2018
  • Typ výletu: Cestoval/a s rodinou
    • Lokalita
    • Čistota
    • Služby
Poďakujte používateľovi Zdeno12345.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia Erika F, Manažér v zariadení Hotel Fis.Zodpovedané: 17. januára 2019

Dobrý deň pán Zdeno,

ďakujeme za priaznivú recenziu, veľmi nás teší že Vám u nás chutí a pozitívne vnímate aj náš personál.
Bude nám potešením Vás v hoteli FIS opäť privítať :-)

Erika Fočárová, riaditeľka hotela



Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 18. decembra 2018

Výborná poloha hotela. Pekný interiér, milý personál. Fajn jedlo, drahé pivo. Pekné, ale trochu malé welness ak sa nahrnie naraz veľa hostí.
Pre dvoch dospelých a 15 ročné dieťa by som neponúkala dvojku s prístelkou, veľmi stiesnené.
Veľa mladých športovcov, ale nevyrušujú.

Dátum pobytu: november 2018
  • Typ výletu: Cestoval/a s rodinou
    • Lokalita
    • Kvalita spánku
    • Služby
Poďakujte používateľovi Meander655283.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia ErikaF-manager, Manažér v zariadení Hotel Fis.Zodpovedané: 25. decembra 2018

Ďakujeme za vašu recenziu. Teší nás Vaša spokojnosť aj ocenenie personálu.

Wellness by sme radi v budúcnosti rozšírili, investície ale plánujeme postupne, aktuálne sme rozšírili reštauráciu o prístavbu zimnej terasy a podarilo sa nám aj vybaviť lyžiareň modernými stojanmi a sušičmi obuvi.
Co sa týka 2lôžkovej izby s možnosťou prísteľky - mnohí klienti preferujú výhodnejšiu cenu na úkor priestoru - pre náročnejších klientov odporúčame rezerváciu rodinnej izby, prípadne apartmánu s oddelenou spálňou. Aktuálnu dostupnosť aj cenu si môžete overiť na našej webovej stránke hotelfis.sk
Budeme sa tešiť na Vašu ďalšiu návštevu.

Erika Fočárová, riaditeľka hotela


Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 11. decembra 2018 cez mobilné zariadenie

Krásne prostredie, ochotný personál, komfortné izby, neskutočne dobrá, chutná a kvalitná strava, veľmi dobrý wellness zjazdovka a bežecké trate sú takpoviedac čo by kameňom dohodil...
V každom ohľade to splnilo všetko čo sme potrebovali!

Dátum pobytu: december 2018
Typ výletu: Cestoval/a na služobnú cestu
Poďakujte používateľovi kubogrigar.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia ErikaF-manager, Manažér v zariadení Hotel Fis.Zodpovedané: 25. decembra 2018

Ďakujeme za priaznivú recenziu, tešíme sa na Vás aj nabudúce :)

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 10. decembra 2018 cez mobilné zariadenie

Fantastická poloha, profesionálny personál, hviezdna kuchyňa. Super! Fantastická lyžovačka, potom super wellness, večerná prechádzka okolo Štrbského pleso v panenskom snehu a pohár slovenského vína. Ďakujem.

Dátum pobytu: december 2018
Typ výletu: Cestoval/a sólo
Poďakujte používateľovi majka r.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia ErikaF-manager, Manažér v zariadení Hotel Fis.Zodpovedané: 25. decembra 2018

Milá Majka,

srdečne ďakujeme za pozitívnu recenziu. Veľmi ma teší, že ste boli s pobytom u nás spokojná a tešíme sa na Vás aj nabudúce.

Prajeme krásne Vianoce :-)

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 7. decembra 2018 cez mobilné zariadenie

Hotel Fis je velmi dobry hotel, s vybornou polohou. Asi najoblubenejsi je medzi sportovymi nadsencami, nakolko ponuka vyborne podmienky. Co sa tyka stravovania, neni vo vytknut. Ranajky formou bufetu velmi chutne, vecere taktiez. Vyber nie je obrovsky ale za to velmi chutne varia.
Izby ciste pekne upratane.
Naozaj nie je co vytknut 100% spokojnost

Dátum pobytu: október 2018
Typ výletu: Cestoval/a s priateľmi
Poďakujte používateľovi Barbora R.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia ErikaF-manager, Manažér v zariadení Hotel Fis.Zodpovedané: 25. decembra 2018

Milá Barbar_,

ďakujeme za priaznivú recenziu, teší ma že ste boli počas Vášho pobytu spokojná radi Vás privítame aj nabudúce.
Prajeme Vám krásne Vianoce a šťastný rok 2019

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zobraziť ďalšie recenzie