Zistili sme, že používate nepodporovaný prehliadač. Webová lokalita TripAdvisor sa nemusí zobrazovať správne.Náš portál podporuje nasledujúce prehliadače:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotely v blízkosti
Recenzie (103)
Filtrovať recenzie
103 výsledkov
Hodnotenie od cestovateľov
30
42
19
8
4
Typ cestovateľa
Obdobie roka
JazykVšetky jazyky
Ďalšie jazyky
Hodnotenie od cestovateľov
30
42
19
8
4
Pozrite si, čo hovoria cestovatelia:
Vybrané filtre
Filter
Aktualizuje sa zoznam…
611103 recenzií
Recenzované: 11. decembra 2018 cez mobilné zariadenie

Krásne prostredie, ochotný personál, komfortné izby, neskutočne dobrá, chutná a kvalitná strava, veľmi dobrý wellness zjazdovka a bežecké trate sú takpoviedac čo by kameňom dohodil...
V každom ohľade to splnilo všetko čo sme potrebovali!

Dátum pobytu: december 2018
Typ výletu: Cestoval/a na služobnú cestu
Poďakujte používateľovi kubogrigar.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia ErikaF-manager, Manažér v zariadení Hotel Fis.Zodpovedané: 25. decembra 2018

Ďakujeme za priaznivú recenziu, tešíme sa na Vás aj nabudúce :)

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 10. decembra 2018 cez mobilné zariadenie

Fantastická poloha, profesionálny personál, hviezdna kuchyňa. Super! Fantastická lyžovačka, potom super wellness, večerná prechádzka okolo Štrbského pleso v panenskom snehu a pohár slovenského vína. Ďakujem.

Dátum pobytu: december 2018
Typ výletu: Cestoval/a sólo
Poďakujte používateľovi majka r.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia ErikaF-manager, Manažér v zariadení Hotel Fis.Zodpovedané: 25. decembra 2018

Milá Majka,

srdečne ďakujeme za pozitívnu recenziu. Veľmi ma teší, že ste boli s pobytom u nás spokojná a tešíme sa na Vás aj nabudúce.

Prajeme krásne Vianoce :-)

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 7. decembra 2018 cez mobilné zariadenie

Hotel Fis je velmi dobry hotel, s vybornou polohou. Asi najoblubenejsi je medzi sportovymi nadsencami, nakolko ponuka vyborne podmienky. Co sa tyka stravovania, neni vo vytknut. Ranajky formou bufetu velmi chutne, vecere taktiez. Vyber nie je obrovsky ale za to velmi chutne varia.
Izby ciste pekne upratane.
Naozaj nie je co vytknut 100% spokojnost

Dátum pobytu: október 2018
Typ výletu: Cestoval/a s priateľmi
Poďakujte používateľovi Barbora R.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia ErikaF-manager, Manažér v zariadení Hotel Fis.Zodpovedané: 25. decembra 2018

Milá Barbar_,

ďakujeme za priaznivú recenziu, teší ma že ste boli počas Vášho pobytu spokojná radi Vás privítame aj nabudúce.
Prajeme Vám krásne Vianoce a šťastný rok 2019

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 29. augusta 2018 cez mobilné zariadenie

Hotel je pre mna v centre Strbskeho plesa priamo pod mostikmi. Rodinna izba je priestranna. V kupelni je vana. Chybal nam trezor a chladnicka. Neviem ci je to standard. Dcera ocenila historiu hotela zo serialu Spadla z oblakov ktory ma napozerany. Welnes je prijemne a gsstro take priemerne. Ani neohuri ani neurazi.

Dátum pobytu: august 2018
Typ výletu: Cestoval/a s rodinou
Poďakujte používateľovi AndrewC8023.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia ErikaF-manager, Manažér v zariadení Hotel Fis.Zodpovedané: 2. septembra 2018

Vážený pán Andrew,

ďakujeme za vašu recenziu, sme radi že sa Vám u nás páčilo.
Vážime si aj pripomienky k službám, pomôžu nám zlepšiť ich.
Radi Vás opäť privítame.

Erika Fočárová, riaditeľka hotela

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 19. augusta 2018 cez mobilné zariadenie

Išli sme na dvojdňový pobyt s deťmi. Ubytovanie bolo v bungalovoch hotela Fis. Hotel bol síce pekný, raňajky chutné, výber veľký, aj wellness pekný. Avšak ubytovanie v bungalovoch absolútne nezodpovedalo fotkám. Nábytok starý, okná staré drevené. V kúpeľni sprcha s gumovou hadicou. Za tú cenu sa dá zohnať oveľa krajšie ubytovanie.

Dátum pobytu: august 2018
Typ výletu: Cestoval/a s rodinou
Poďakujte používateľovi Explore682769.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia ErikaF-manager, Manažér v zariadení Hotel Fis.Zodpovedané: 30. augusta 2018

Dobrý deň pani Kristína,

ďakujeme za Vašu recenziu, mrzí ma, že ste neboli spokojná s ubytovaním v bungalovoch a táto nespokojnosť ovplyvnila celkové hodnotenie aj napriek spokojnosti so službami hotela, ako v recenzii uvádzate.
Bungalovy sa nám zatiaľ žiaľ nepodarilo zrenovovať, preto ich ponúkame ako turistické ubytovanie pre nenáročných klientov za priaznivú cenu vzhľadom na top polohu - pri využití všetkých služieb hotela (bufetové raňajky, wellness v cene ubytovania, športoviská) Disponujeme aj renovovanými izba priamo v hotelovej časti, radi Vás privítame aj nabudúce. Fotky ktoré uvádzame sú fotené v reálnych bungalovoch, naozaj ich nijak neupravujeme, pričom sa medzi jednotlivými bungalovmi môže líšiť farba nábytku alebo závesu...
Erika Fočárová, riaditeľka hotela

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zobraziť ďalšie recenzie