Zistili sme, že používate nepodporovaný prehliadač. Webová lokalita TripAdvisor sa nemusí zobrazovať správne.Náš portál podporuje nasledujúce prehliadače:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotely v blízkosti
Recenzie (86)
Filtrovať recenzie
86 výsledkov
Hodnotenie od cestovateľov
50
25
6
1
4
Typ cestovateľa
Obdobie roka
JazykVšetky jazyky
Ďalšie jazyky
50
25
6
1
4
Pozrite si, čo hovoria cestovatelia:
Filter
Aktualizuje sa zoznam…
4986 recenzií
Recenzované: 10. júna 2018

Privítalo nás príjemné prostredie - všade čisto a útulne. Izba bola všedná s malým oknom, teda pôsobila dosť ponuro. Wellness bol sklamanie - ochladzovací bazén nebol až taký studený - a celý priestor bol dosť malý - neviem si predstaviť, ako fungujú v hlavnej sezóne. Raňajkové švédske stoly boli fajn - nájde si tam niečo zástanca raňajok socialistického typu aj fitness, gluten-free či low carb zákazník. Hotel je dobre situovaný. Personál v celku milý. Na 4* som čakala viac. Nenaštve, ani nenadchne.

Dátum pobytu: jún 2018
  • Typ výletu: Cestoval/a vo dvojici
    • Kvalita spánku
    • Izby
    • Služby
Poďakujte používateľovi Kristina K.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia hotelS274, Generálny riaditeľ v zariadení Hotel Solisko.Zodpovedané: 19. augusta 2018

Dobrý deň p.Kristina K,

Ďakujeme, za Vašu spätnú väzbu.
V prípade, že budete plánovať svoju ďalšiu návštevu u nás, odporúčam izbu na 1.poschodí, kde sú izby vybavené balkónom a balkónové okno dáva izbe viacej denného svetla.

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 3. decembra 2017 cez mobilné zariadenie

Prave sme sa vratili z vikendoveho pobytu v hoteli Solisko. Hotel ma 4* no stravu hodnotime tak na -1... vo vyvare mrazena zelenina, palacinky - rozumej 1 palacinka rozrezana na polovicu, atd no ceny celkom ustrelene za takuto kuchynu. Mali sme kralovsky apartman, izba fajn, velka, komfortna, no aj tak sme sa dobre nevyspali, nakolko v noci bola prekurena s velmi suchym vzduchom.
Pozitivne vsak hodnotim lokalitu, mily personal - recepcia aj restauracia a skvely maser-odporucam. S kuchynou by sa vsak mali trosku pohrat, ist trosku s dobou lebo sem na obed uz rozhodne neprideme...

Dátum pobytu: november 2017
Typ výletu: Cestoval/a s rodinou
1  Poďakujte používateľovi 901mariana_.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 17. novembra 2017 cez mobilné zariadenie

Sklamanie. Hotel je prezentovaný ako štvorhviezdičkový, no reálna úroveň služieb, priestorov a vybavenie je max. na try hviezdičky. Vybavenie izby bolo zastaralé, strava nekvalitná. Cena je v tomto prípade neprimeraná a v okolí Štrbského plesa je možné sa ubytovať jednoznačne lacnejšie a zároveň kvalitnejšie. Vadili nám rôzne zápachy, nekvalitné jedlo a nevhodne zriadená izba = nebola možnosť niekde si komfortne posedieť.

Dátum pobytu: november 2017
Typ výletu: Cestoval/a vo dvojici
2  Poďakujte používateľovi petok2.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 15. apríla 2017 cez mobilné zariadenie

Ubytovanie velmi dobre v apartmanoch Marina.poloha skvela. Restauracia priemerna,predrazena.Cakali sme viac,ked vsade ospevuju svojho sefkuchara. Ale mozno mal len slabsi vikend. Na polovicu jedal nemali suroviny,co je velke faux pas. Zvysny servis(recepcia atd) v pohode,ale na 4* hotel to nie je. Moje odporucanie: Vyskusat asi treba,ale my sa uz asi nevratime.

Dátum pobytu: marec 2017
Typ výletu: Cestoval/a s rodinou
1  Poďakujte používateľovi PatrasA2.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia hotelS274, General Manager v zariadení Hotel Solisko.Zodpovedané: 20. apríla 2017

Dobrý deň p.Patras A.,

Ďakujeme za Váš príspevok.
Naša reštaurácia si zakladá na používaní čerstvých surovín ale výpadok surovín sa nám stáva naozaj len veľmi zriedka, napríklad počas sviatkov, keď dodávatelia nepracujú.
Verím, že ešte naše služby v budúcnosti využijete.

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 18. októbra 2016 cez mobilné zariadenie

Uzasna poloha hotela, prave dojedena vecera, ktora chutila viac nez famozne...myslim, ze toto sa vidi a citi :-) na Slovensku nie az tak casto...navstivili sme tento hotel prvykrat, ale urcite nie posledny. Dakujeme a prajeme este velmi vela takspokojnych ako sme boli my...

Dátum pobytu: október 2016
Typ výletu: Cestoval/a vo dvojici
Poďakujte používateľovi misinka35.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zobraziť ďalšie recenzie