Zistili sme, že používate nepodporovaný prehliadač. Webová lokalita TripAdvisor sa nemusí zobrazovať správne.Náš portál podporuje nasledujúce prehliadače:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotely v blízkosti
Recenzie (86)
Filtrovať recenzie
86 výsledkov
Hodnotenie od cestovateľov
50
25
6
1
4
Typ cestovateľa
Obdobie roka
JazykVšetky jazyky
Ďalšie jazyky
50
25
6
1
4
Pozrite si, čo hovoria cestovatelia:
Filter
Aktualizuje sa zoznam…
51086 recenzií
Recenzované: 3. decembra 2017 cez mobilné zariadenie

Prave sme sa vratili z vikendoveho pobytu v hoteli Solisko. Hotel ma 4* no stravu hodnotime tak na -1... vo vyvare mrazena zelenina, palacinky - rozumej 1 palacinka rozrezana na polovicu, atd no ceny celkom ustrelene za takuto kuchynu. Mali sme kralovsky apartman, izba fajn, velka, komfortna, no aj tak sme sa dobre nevyspali, nakolko v noci bola prekurena s velmi suchym vzduchom.
Pozitivne vsak hodnotim lokalitu, mily personal - recepcia aj restauracia a skvely maser-odporucam. S kuchynou by sa vsak mali trosku pohrat, ist trosku s dobou lebo sem na obed uz rozhodne neprideme...

Dátum pobytu: november 2017
Typ výletu: Cestoval/a s rodinou
1  Poďakujte používateľovi 901mariana_.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 17. novembra 2017 cez mobilné zariadenie

Sklamanie. Hotel je prezentovaný ako štvorhviezdičkový, no reálna úroveň služieb, priestorov a vybavenie je max. na try hviezdičky. Vybavenie izby bolo zastaralé, strava nekvalitná. Cena je v tomto prípade neprimeraná a v okolí Štrbského plesa je možné sa ubytovať jednoznačne lacnejšie a zároveň kvalitnejšie. Vadili nám rôzne zápachy, nekvalitné jedlo a nevhodne zriadená izba = nebola možnosť niekde si komfortne posedieť.

Dátum pobytu: november 2017
Typ výletu: Cestoval/a vo dvojici
2  Poďakujte používateľovi petok2.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 15. apríla 2017 cez mobilné zariadenie

Ubytovanie velmi dobre v apartmanoch Marina.poloha skvela. Restauracia priemerna,predrazena.Cakali sme viac,ked vsade ospevuju svojho sefkuchara. Ale mozno mal len slabsi vikend. Na polovicu jedal nemali suroviny,co je velke faux pas. Zvysny servis(recepcia atd) v pohode,ale na 4* hotel to nie je. Moje odporucanie: Vyskusat asi treba,ale my sa uz asi nevratime.

Dátum pobytu: marec 2017
Typ výletu: Cestoval/a s rodinou
1  Poďakujte používateľovi PatrasA2.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia hotelS274, General Manager v zariadení Hotel Solisko.Zodpovedané: 20. apríla 2017

Dobrý deň p.Patras A.,

Ďakujeme za Váš príspevok.
Naša reštaurácia si zakladá na používaní čerstvých surovín ale výpadok surovín sa nám stáva naozaj len veľmi zriedka, napríklad počas sviatkov, keď dodávatelia nepracujú.
Verím, že ešte naše služby v budúcnosti využijete.

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 18. októbra 2016 cez mobilné zariadenie

Uzasna poloha hotela, prave dojedena vecera, ktora chutila viac nez famozne...myslim, ze toto sa vidi a citi :-) na Slovensku nie az tak casto...navstivili sme tento hotel prvykrat, ale urcite nie posledny. Dakujeme a prajeme este velmi vela takspokojnych ako sme boli my...

Dátum pobytu: október 2016
Typ výletu: Cestoval/a vo dvojici
Poďakujte používateľovi misinka35.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 15. septembra 2016

veľmi príjemný hotel na brehu Štrbského plesa. Neskutočný relax ,ústretový personál a výborná horúca čokoláda :-)/ výber z niekoľkých druhov/ Tu určite nájdete stratenú energiu ! Z tohto miesta máte možnosť vydať sa na niekoľko túr. / Kriváň, Solisko.../

Dátum pobytu: august 2016
Poďakujte používateľovi menka2015.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zobraziť ďalšie recenzie