Zistili sme, že používate nepodporovaný prehliadač. Webová lokalita TripAdvisor sa nemusí zobrazovať správne.Náš portál podporuje nasledujúce prehliadače:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotely v blízkosti
Hotel Fis(Štrbské Pleso)(Cenovo mimoriadne výhodná ponuka!)
118 USD
96 USD
Booking.com
Ukázať ponuku
  • Reštaurácia
  • Donáška jedla na izbu
Penzión Pleso(Štrbské Pleso)
95 USD
Booking.com
Ukázať ponuku
  • Bezplatné pripojenie Wi-Fi
  • Bezplatné parkovanie
Hotel Patria(Štrbské Pleso)
168 USD
144 USD
Expedia.com
Ukázať ponuku
Certifikát výnimočnosti
  • Bezplatné pripojenie Wi-Fi
  • Bazén
Hotel Crocus(Štrbské Pleso)
150 USD
Expedia.com
Ukázať ponuku
  • Bezplatné pripojenie Wi-Fi
  • Bezplatné parkovanie
Hotel Crocus(Štrbské Pleso)
127 USD
Booking.com
Ukázať ponuku
48 USD
Booking.com
Ukázať ponuku
Horska Chata pod Soliskom(Štrbské Pleso)
94 USD
Booking.com
Ukázať ponuku
Wellness Hotel Borovica(Štrbské Pleso)
195 USD
Booking.com
Ukázať ponuku
Certifikát výnimočnosti
  • Bezplatné pripojenie Wi-Fi
  • Bezplatné parkovanie
459 USD
436 USD
Expedia.com
Ukázať ponuku
Certifikát výnimočnosti
  • Bezplatné pripojenie Wi-Fi
  • Bezplatné parkovanie
Recenzie (76)
Filtrovať recenzie
76 výsledkov
Hodnotenie od cestovateľov
44
23
5
1
3
Typ cestovateľa
Obdobie roka
JazykVšetky jazyky
Ďalšie jazyky
44
23
5
1
3
Pozrite si, čo hovoria cestovatelia:
Filter
Aktualizuje sa zoznam…
3876 recenzií
Zrecenzované: 17. novembra 2017 cez mobilné zariadenie

Sklamanie. Hotel je prezentovaný ako štvorhviezdičkový, no reálna úroveň služieb, priestorov a vybavenie je max. na try hviezdičky. Vybavenie izby bolo zastaralé, strava nekvalitná. Cena je v tomto prípade neprimeraná a v okolí Štrbského plesa je možné sa ubytovať jednoznačne lacnejšie a zároveň kvalitnejšie. Vadili nám rôzne zápachy, nekvalitné jedlo a nevhodne zriadená izba = nebola možnosť niekde si komfortne posedieť.

Termín ubytovania: november 2017, cestoval(a) v páre
2  Poďakujte používateľovi petok2.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzované: 15. apríla 2017 cez mobilné zariadenie

Ubytovanie velmi dobre v apartmanoch Marina.poloha skvela. Restauracia priemerna,predrazena.Cakali sme viac,ked vsade ospevuju svojho sefkuchara. Ale mozno mal len slabsi vikend. Na polovicu jedal nemali suroviny,co je velke faux pas. Zvysny servis(recepcia atd) v pohode,ale na 4* hotel to nie je. Moje odporucanie: Vyskusat asi treba,ale my sa uz asi nevratime.

Termín ubytovania: marec 2017, cestoval(a) s rodinou
1  Poďakujte používateľovi Patras A.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia hotelS274, General Manager v zariadení Hotel Solisko.Zodpovedané: 20. apríla 2017

Dobrý deň p.Patras A.,

Ďakujeme za Váš príspevok.
Naša reštaurácia si zakladá na používaní čerstvých surovín ale výpadok surovín sa nám stáva naozaj len veľmi zriedka, napríklad počas sviatkov, keď dodávatelia nepracujú.
Verím, že ešte naše služby v budúcnosti využijete.

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzované: 18. októbra 2016 cez mobilné zariadenie

Uzasna poloha hotela, prave dojedena vecera, ktora chutila viac nez famozne...myslim, ze toto sa vidi a citi :-) na Slovensku nie az tak casto...navstivili sme tento hotel prvykrat, ale urcite nie posledny. Dakujeme a prajeme este velmi vela takspokojnych ako sme boli my...

Termín ubytovania: október 2016, cestoval(a) v páre
Poďakujte používateľovi misinka35.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzované: 15. septembra 2016

veľmi príjemný hotel na brehu Štrbského plesa. Neskutočný relax ,ústretový personál a výborná horúca čokoláda :-)/ výber z niekoľkých druhov/ Tu určite nájdete stratenú energiu ! Z tohto miesta máte možnosť vydať sa na niekoľko túr. / Kriváň, Solisko.../

Termín ubytovania: august 2016
Poďakujte používateľovi menka2015.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzované: 31. augusta 2016

Najprv som chcela dať len za 3*, ale asi by to nebolo fér, pretože Solisko je pekný hotel s úplne perfektnou lokalitou. Mali sme Deluxe izbu, priestranná, veľká izba s krásnym výhľadom na pleso a hory. Na izbe kanvica (ale iba čaj, bez kávy), tv. Zariadenie izby je, ako tu niekto písal, nudné. nevedela som si predstaviť, čo znamená nudné, ale už viem. Tak krásny horský hotel, to sa fakt niekto mohol s dekoráciami a nábytkom vyhrať (napr. ako Borovica alebo Tri studničky). Upratovanie sme nepochopili, celý deň majú nato upratať, ale nie, upratovačky začnú vyklopkávať, o 16.30 keď vás vidia, že ste sa vrátili unavení z túry.. :( Jasné, že im poviete, že netreba, jediné, čo chcete je oddychovať.. Čo nás ale najviac sklamalo, bola polopenzia. Raňajky veľmi obmedzený výber, a studené! Praženica studená, párky studené.. V jeden deň bolo dokonca staré pečivo.. Večere sú formou výberu z menu, ale z toho výberu nám nepasovalo nič. Prevedenie jedla efektné, ale chuť ozaj žiadna sláva. Dobré polievky. Taká reštaurácia, že "wannabe".. Personál v reštaurácii tiež kapitola.. Dzifčence zduté, ochota na bode mrazu. A ešte niečo.. Reštaurácia nie je ani trochu romantická. Hneď vedľa je detský kútik, ktorý je narvaný vreštiacimi deťmi, personál sa viac venuje platiacim cudzím hosťom ako tým hotelovým, stôl na stole.. No proste v našich očiach Al Lago prepadák jak sviňa. Wellness jednoduché, no príjemné, dva krát sme tam boli úplne sami. Veľmi milá staršia pani a starší pán ako personál :) Zdarma wifi, zdarma parkovanie. Či sa vrátime? Keby umožnil hotel možnosť ubytovania bez polopenzie, tak určite. Inak isto, 100%, NIE.
// First I wanted to rate 3*, but I think it's unfair, because Solisko is nice hotel with absolutely perfect location. We had deluxe room, it is really huge,with stunning view on the lake and mountains. Tv, kettle on the room (tea only, no coffee). Someone here in reviews wrote, that the decor of the room is boring. Now I know what he meant.. Such a beautiful mountain hotel with potential to decor it in unique style (f.e. Borovica or Tri studnicky).. Housekeeping had very weird timing. All day, when you are outside, there is a possibility for chambermaids to make the room. No!! They start to disturb you late afternoon, after your arrival from hiking, when you are tired and wanna relax.. :( The biggest disappointment was halfboard. Breakfast - poor selection, and cold! Cold omelette, cold sausage, one day was no fresh roll. Dinner - choice from 3 types of food, but there was nothing we would like to eat or taste.. Arranging food was nice, but the taste - nothing special.. Good soups. Staff in restaurant - unwilling young girls. Important thing fo us - restaurant is no way romantic one. Right next to restaurant is an indoor playground full of screaming kids, staff cares more about cash paying guests, table on table.. Al Lago for us - total failure. Wellness is simple, but nice, very friendly staff - older woman & older man :) Free parking, free wifi. Will we come back? If there will be a possibility to stay without halfboard, definitely yes. In this way, definitely, 100%, NO!

Termín ubytovania: august 2016, cestoval(a) v páre
2  Poďakujte používateľovi Lucia A.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zobraziť ďalšie recenzie