Zistili sme, že používate nepodporovaný prehliadač. Webová lokalita TripAdvisor sa nemusí zobrazovať správne.Náš portál podporuje nasledujúce prehliadače:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotely v blízkosti
Recenzie (76)
Filtrovať recenzie
76 výsledkov
Hodnotenie od cestovateľov
24
26
16
3
7
Typ cestovateľa
Obdobie roka
JazykVšetky jazyky
Ďalšie jazyky
24
26
16
3
7
Pozrite si, čo hovoria cestovatelia:
Filter
Aktualizuje sa zoznam…
2776 recenzií
Recenzované: 16. decembra 2016

Nemám nič proti retro vzhľadu hotelovej jedálne ale kvalita jedál nielen z výdajného pultu ale aj jedál na objednávku je priam otrasná...hlavne keď na Vás zasvieti číslo poradovníka ako niekde na polícií a po hodine čakania Vás presviedčajú že niečo čo sa podobá na jedlo je ozaj to čo ste si objednali. Niekto kto spravuje danú reštauráciu by to mal zavesiť na klinec.Škoda nevyužitého potenciálu... Určite lepšia voľba je zariadenie o pár krokov vedľa...

  • Termín ubytovania: november 2016, cestoval(a) s rodinou
    • Cena/kvalita
    • Lokalita
    • Služby
Poďakujte používateľovi DanielM19451.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia Erich L, General Manager v zariadení Horsky Hotel Popradske Pleso.Zodpovedané: 20. decembra 2016

.... no a napriek tomu sa tešíme pozítívnym hodnoteniam našej kuchyne od väčšiny naších hostí :)

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 21. októbra 2016

neveril som, ze v tatrach existuju take sluzby....nic nam nezakazovali, nic nebol problem,ziadne neda sa ,nemozte...boli sme nacasovani do kade, prisli sme skor a nebol problem....po nas isli az o hodinu a nikto nas nevyhadzoval, ze uz nemame zaplatene...vyborna poctiva kuchyna, v jedalni to iste-stale usmevy od personalu,ochota...velmi ma prekvapili a to som na sluzby pes...odporucam kazdemu

  • Termín ubytovania: máj 2016, cestoval(a) s rodinou
    • Lokalita
    • Izby
    • Služby
1  Poďakujte používateľovi SudrS.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 12. augusta 2016 cez mobilné zariadenie

Lahka prechadzka zo strbskeho plesa po asfaltke aj s kocikom alebo mozete ist aj po lese.
Maju vybornu kukuricu, pravu kofolu a nejaky frtan sa tiez najde.
Uzasny vyhlad a tesim sa az tam pojdem aj na vikend!

Termín ubytovania: august 2016, cestoval(a) s rodinou
Poďakujte používateľovi Veronika Z.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 28. júla 2016 cez mobilné zariadenie

Príjemné prostredie na strávenie predĺženého víkendu. Nádherná scenéria,aj okolie. Ubytovanie na úrovni spĺňajúce turistickú ubytovňu. Veľkou výhodou je sušiareň,ktorá v prípade nepriaznivého počasia splní svoju úlohu,nakoľko na izbe to nemá kam človek povešať. Strava výborná.

Termín ubytovania: júl 2016, cestoval(a) s rodinou
2  Poďakujte používateľovi Alexandra1371.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 21. júla 2016

K popradskému plesu sa môžte dostať pešo zo zástavky vlaku popradské pleso za cca 1 hodinu, resp. zo Štrbského plesa po značke za hodinu a štvrť resp. hodinu a pol. je to jednoduchá, ľahká trasa. desať minút od plesa sa nachádza symbolický cintorín. Pôvodná chata je obložená drevom a vyzerá dobre, takže návštevníci, ktorí tu neboli dlhšiu dobu, budú príjemne prekvapení. Neďaleko nej je postavená nová chata s vyšším štandardom služieb, ale neponúka také výhľady ako stará chata. Ak sa chcete kochať pohľadom na pleso, na Ostrvu a jej sedlo, treba si sadnúť na terasu starej chaty. Z je môžno vykročiť na chodníky rôznymi smermi napr. na sedlo pod ostrvou sa dostanete podľa kondície za cca 1-1,5 hodiny. Cez mengušovskú dolinu sa napr. dostanete na Veľké Hincovo pleso / najväčšie pleso na slovenskej strane Tatier/, alebo cez žabie plesá až na Rysy.

  • Termín ubytovania: júl 2016, cestoval(a) v páre
    • Cena/kvalita
    • Izby
    • Služby
1  Poďakujte používateľovi peter K.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zobraziť ďalšie recenzie