Zistili sme, že používate nepodporovaný prehliadač. Webová lokalita TripAdvisor sa nemusí zobrazovať správne.Náš portál podporuje nasledujúce prehliadače:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotely v blízkosti
Recenzie (103)
Filtrovať recenzie
103 výsledkov
Hodnotenie od cestovateľov
53
36
7
4
3
Typ cestovateľa
Obdobie roka
JazykVšetky jazyky
Ďalšie jazyky
53
36
7
4
3
Pozrite si, čo hovoria cestovatelia:
Filter
Aktualizuje sa zoznam…
27103 recenzií
Zrecenzované: 4. januára 2018 cez mobilné zariadenie

V hoteli Crocus sme travili zimnu dovolenku a Silvestra. Boli sme maximalne spokojni. Vybavenie, cistota izby a zariadenie, vsetko bolo perfektne. Vyborna lokalita hotela, priamo v centre, vsetko je blizko, restauracie, hned za rohom potraviny, obchody, kaviarne, cukraren hned pod hotelom. Vsade blizko na prechadzky, stanica zeleznicna par metrov. Boli sme aj s dietatom v kociku a vsetko bez problemov, vsade sa dalo dostat. Vhodne aj pre imobilnych ludi. Vyborny detsky kutik v hoteli. Tento hotel vsetkym
doporucujem!

Termín ubytovania: december 2017, cestoval(a) s rodinou
Poďakujte používateľovi Martina M.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzované: 29. decembra 2017

Strbske pleso milujeme a boli sme ubytovani v tejto lokalite uz viackrat. Pre náš posledny pobyt sme volili hotel Crocus. Tento hotel rozhodne nesplna uroven styroch hviezdieciek, ci uz kvalitou ubytovania alebo sluzbami a personalom. V domneni, ze sme si zakupili luxus sme boli velmi sklamani. Rozbita kuchynska doska, velmi slabo vybavena kuchynka. Gauc aj nabytok cely flakaty a spinavy. Tato sedacka mala sluzit ako pristelka pre jedneho dospeleho a jedno dieta, jej rozmery rozhodne nemohli poskytnut pohodlne spanie urcite ani dvom detom, nie to este dospelym. TV s tak malou uhloprieckou som snad este ani nevidela, berte si so sebou lupu. Krb na izbe sa nesmel pouzivat, len za PRIPLATOK Vam ho prisiel 1x nalozit recepcny. Kupelna uplne bez odkladacieho priestoru v ziadnom pripade nemohla poskytnut komfort 4 osobam. Toto vsetko by sa dalo prehliadnutm keby na hoteli aspon pracoval slusny a prijemny personal, ale sluzby recepcie su otrasne a s takym pristupom sme sa nestretli nikde. Konkretne sa jedna o recepcnu, ktora mala sluzbu 26. 12. 2018 v poobednych hodinach. V to poobedie sme sa snazili na recepciu dovolat asi 10x. Ani raz nam to v priebehu zhruba piatich hodin nik nedvihal. Ked sme sa navela sli informovat dole osobne, videli sme ako tejto pani zvoni telefon, ona zdvihne a obratom hned polozi. Na nasu otazku, preco neberie telefon nam oznamila, ze ma len dve ruky?!?!?! Rovnako sme sa cely vecer nedovolali ani do restauracie. Aby sme vsak boli objektivni, musim napisat, ze po vymene sluzieb novy recepcny zdvihol okamzite a aj ked po prosbe o nalozenie krbu zapochyboval, ci maju este drevo, nakoniec nam ho prisiel nalozit a zapalit.Na dalsi den sme vyskusali ubohy wellnes s dvomi saunami, z ktorych jedna nefungovala, dve lehatka boli dolamane a nedalo sa na nich lezat. Ked sme chceli vratit karticku z welnesu, recepcnej sme sa nedockali (rovnako ako cela skupina dalsich hosti) ani po 15 minutach.Nas vianocny pobyt sme si rezervovali s velkym casovym predstihom, myslim niekedy v septembri a ziadala som recepciu o vyhlad mimo parkovisko, ktory mi bol aj prislubeny. Mozete sa dovtipit, aky vyhlad sa nam nakoniec naskytol po ubytovani 

Medzi pozitiva patri velmi vyhodna poloha uplne v centre, a prijemny personal v restauracii, ako aj pri ranajkach (pochvalit musime ochotu a pristup manazera na ranajkach). Keby takyto personal pracoval aj na recepcii, urcite by nas celkovy dojem bol ovela lepsi. Ocenujeme samostatne WC a kupelnu s vanou. Rozhodne sa do tohto hotela uz nevratime, aj ked sme radi, ze sme ho vyskusali a vzdy nas lakal uz vieme, ze na Strbskom plese, na ktore chodime kazde medzisviatkove obdobie po Vianociach budeme hladat kvalitnejsie ubytovanie na urovni. Neviem, kto udelili tomuto hotelu 4 hviedicky ale viem, ze ani naaahodou ich nesplna.

  • Termín ubytovania: december 2017, cestoval(a) s rodinou
    • Izby
    • Čistota
    • Služby
5  Poďakujte používateľovi kattkas007.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzované: 17. septembra 2017

V hoteli sme strávili 2 noci a celý pobyt bol veľmi príjemný. Apartmán bol pekný, čistý, priestranný a s vlastnou kuchynkou. Veľkým plusom bola vaňa v kúpeľni, čo sa dnes už veľmi nevidí.
Raňajky boli chutné, výber mohol byť aj väčší, ale aj tak si myslím, že nie je problém vybrať si čo komu chutí.
Lokalita hotela je taktiež veľmi dobrá. V blízkosti je hneď železničná stanica, potraviny či aj samotné jazero Štrbské pleso.
Hotelová reštaurácia ponúka takisto veľmi dobré služby a jedlá.
Môžem len odporúčať.

  • Termín ubytovania: august 2017, cestoval(a) v páre
    • Cena/kvalita
    • Kvalita spánku
    • Služby
1  Poďakujte používateľovi Shlavouvoblakoch.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzované: 14. júla 2017 cez mobilné zariadenie

Vyborne hodnotim polohu hotela. S dietatom v kociku ci bez uplne idealne. Vela moznosti na krasne a pohodlne tury. Mali sme polpenziu - maximalna spokojnost s jedlom aj personalom. V cene sme mali aj wellnes, nevyuzili sme - neviem ohodnotit. Detsky kutik obrovske plus vo vsetkych smeroch. Planujeme sa vratit. Dakujem

Termín ubytovania: júl 2017, cestoval(a) s rodinou
Poďakujte používateľovi AlenaS996.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzované: 6. júla 2017

Boli sme to ubytovany tri noci a poloha je fakt super. Po prichode sme spravili check in. Tu nam hnem mohli ponuknut Tatry Card s cim by sme mali cestovanie miestnou zeleznicou zadarmo. Apartman bol v pohode cisty priestranny a splnal nase ucely. Ponuknute ranjky za 10 Eur sme odmietli kedze si neviem predstavit co by mi museli za 10 Eur ponuknut a podla recenzii co sa stravy tyka tento hotel neexceluje. Hned pri hotely mate bankomat VUB a pri Stanice zae SLSP. Nedaleko sa nachdza aj Hotel Toliar kde najdete celkom slusne zasobene potraviny ktore su otvorene do 10tej. Parkovanie mate tuez zadarmo dostaneme pasku ktoru vlozite do auta aby vas neodtiahli. Hotel ma aj vlastny private wellness ktory si musite objednat na hodinu to stoji 15 Eur a masaze sa pohybuju okolo 35 Eur na hodinu. Je tu aj detsky kutik spolu s hracskou izbou kde najdete biliard, stolny futbal, stolny tenis a xbox s kinnectom.

  • Termín ubytovania: júl 2017, cestoval(a) s priateľmi
    • Cena/kvalita
    • Kvalita spánku
    • Služby
2  Poďakujte používateľovi milamber79.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zobraziť ďalšie recenzie