Zistili sme, že používate nepodporovaný prehliadač. Webová lokalita TripAdvisor sa nemusí zobrazovať správne.Náš portál podporuje nasledujúce prehliadače:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotel Crocus
Hotely v blízkosti
351 USD
296 USD
Official Site
Ukázať ponuku
Certifikát výnimočnosti
  • Bezplatné pripojenie Wi-Fi
  • Bezplatné parkovanie
Hotel Fis(Štrbské Pleso)(Cenovo mimoriadne výhodná ponuka!)
103 USD
100 USD
Orbitz.com
Ukázať ponuku
  • Reštaurácia
  • Donáška jedla na izbu
Booking.com
Ukázať ponuku
  • Bezplatné pripojenie Wi-Fi
  • Bezplatné parkovanie
Hotel Patria(Štrbské Pleso)
TripAdvisor
Ukázať ponuku
Certifikát výnimočnosti
  • Bezplatné pripojenie Wi-Fi
  • Bazén
Hotel Solisko(Štrbské Pleso)
TripAdvisor
Ukázať ponuku
  • Bezplatné pripojenie Wi-Fi
  • Bezplatné parkovanie
Wellness Hotel Borovica(Štrbské Pleso)
TripAdvisor
Ukázať ponuku
Certifikát výnimočnosti
  • Bezplatné pripojenie Wi-Fi
  • Bezplatné parkovanie
Hotel SOREA Trigan(Štrbské Pleso)
Booking.com
Ukázať ponuku
  • Bezplatné pripojenie Wi-Fi
  • Bezplatné parkovanie
Hotel Panorama Resort(Štrbské Pleso)
TripAdvisor
Ukázať ponuku
  • Bezplatné pripojenie Wi-Fi
  • Bezplatné parkovanie
Furkotka(Štrbské Pleso)
Booking.com
Ukázať ponuku
  • Bezplatné pripojenie Wi-Fi
  • Reštaurácia
TripAdvisor
Ukázať ponuku
  • Bezplatné pripojenie Wi-Fi
  • Reštaurácia
Recenzie (100)
Filtrovať recenzie
100 výsledkov
Hodnotenie od cestovateľov
53
35
6
3
3
Typ cestovateľa
Obdobie roka
JazykVšetky jazyky
Ďalšie jazyky
53
35
6
3
3
Pozrite si, čo hovoria cestovatelia:
Filter
Aktualizuje sa zoznam…
914100 recenzií
Zrecenzované: 8. novembra 2016

Hotel je priemerný, zariadený v staršom štýle. Ocenili sme veľkosť apartmánov. Detská postieľka, ktorá nám bola daná k dispozícií pre 3,5 ročného syna, maximálne nespĺňala základné bezpečnostné normy. Čo sa týka raňajok, tak jeden deň dobré, druhý deň veľmi priemerné. Jedlo sa vôbec nedopĺňalo, kto si prvý nenabral, ten už nemal. Večere tiež najhoršie, aké sme v 4* hoteli v Tatrách mali. Aby sme si nemohli sami nabrať z bufetu, to som ešte nezažila. A nakoniec výber z 2 druhov vôbec nazývať bufet...???!!!

  • Termín ubytovania: november 2016, cestoval(a) s rodinou
    • Izby
    • Čistota
    • Služby
5  Poďakujte používateľovi rajcanovajana.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzované: 26. septembra 2016

Tento hotel mozem len odporucat. Lokalita je perfektna, v centre Strbskeho plesa, naokolo vela restauracii, kaviarni, zubacka a elektricky hned pri hoteli, potraviny na skok.

Ubytovanie bolo krasne, vo velkom apartmane, vsetko ciste, kuchynka k dispozicii, velmi vohnde pre rodiny s detmi.

Mali sme polpenziu. Strava bola ozaj vynikajuca, na ranajky siroky vyber a vecere moznost vybrat si z troch menu. Vecere boli vyborne, chutne a aj porcie dostatocne velke, k dispozicii aj bar so salatmi, ovocim, dezertami.

Sluzby hotela tiez na velmi dobre urovni, kazdy den upratane, len casnici neovladali velmi bonton a ani cudzie jazyky, co by sa na stvorhviezdickovy hotel ocakavalo.

  • Termín ubytovania: september 2016, cestoval(a) v páre
    • Kvalita spánku
    • Čistota
    • Služby
Poďakujte používateľovi Daniela Š.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia Jarka P, Front Office Manager v zariadení Hotel Crocus.Zodpovedané: 8. novembra 2016

Milá Danka,

srdečná vďaka za Vaše hodnotenie :). Aj na jeho základe sme schopní udržiavať súčasný štandard poskytovaných služieb a odstraňovať prípadné nedostatky.

Verím, že sa ešte v budúcnosti stretneme a Váš dojem už nepokazia ani tie najmenšie "chybičky krásy" :)

Prajem pokojný zvyšok dňa :)

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzované: 14. septembra 2016

Pekný hotel, super poloha, dobré jedlo, milý personál, čistota. Hotel je super odhlučnený, na apartmánoch nepočuť ani susedov, ani električky z vonka. Wellness pozostáva z malej infra sauny, fínskej sauny, ochladzovacej kade a vírivej vane. Tak akurát pre dve osoby. Ubytovanie pekné, čisté, priestranné, wifi free. V kúpeľni mi trocha chýbal záves nad vaňou a odtoková gulička na podlahe tiež nie je, takže ak si narobíte vodu v kúpeľni, tak ju tam máte. Oceňujem obrovský šatník, ktorý by sa zišiel aj doma. Raňajky bufetové, každý si vyberie, len káva v kanvici nechutná, zišiel by sa nescafe kávovar a bolo by to top. Večere servírované, výber z menu, veľmi chutné. Cítili sme sa tu veľmi dobre a radi sa sem vrátime.

Tip na izbu: Apartmán 508 je skvelý
  • Termín ubytovania: september 2016, cestoval(a) v páre
    • Cena/kvalita
    • Izby
    • Služby
Poďakujte používateľovi atewy.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia Jarka P, Front Office Manager v zariadení Hotel Crocus.Zodpovedané: 1. novembra 2016

Príjemný dobrý deň.

Úprimne ďakujeme, že ste si našli chvíľku času na napísanie tejto recenzie. Teší nás, že ste sa v Crocuse cítili príjemne, a aj na základe Vášho Feedbacku už máme v raňajkovej miestnosti nový kávovar, kde si môžu hostia pripraviť chutnú rannú kávičku :).
Verím, že sa niekedy v budúcnosti ešte stretneme a prajem všetko dobré :)

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzované: 4. augusta 2016

stravili sme v hoteli 3 noci, apartman pre 4 osoby (2 deti+ 2 dospeli) velkorysy. Poloha super - priamo pri stanici, hluk minimalny a vsade je to na skok :). Stava vyborna, ale musite prist na veceru co najskor, inak vam vela neostane... Animatorky skvele. Internet bol bezplatny ale velmi pomaly :(
Suma sumarum - Pre rodiny s detmi vyborne.

  • Termín ubytovania: august 2016, cestoval(a) s rodinou
    • Lokalita
    • Kvalita spánku
    • Služby
Poďakujte používateľovi mazurovaada.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia Petruskova, Front Office Manager v zariadení Hotel Crocus.Zodpovedané: 28. augusta 2016

Príjemný dobrý deň, pani Mazúrová.

Úprimne nás teší Vaša spokojnosť s ubytovaním v našom hoteli a veľmi pekne ďakujeme za feedback, ktorý nám určite pomôže zapracovať na prípadných nedostatkoch a ich odstránení. Verím, že sa niekedy v budúcnosti ešte stretneme a prajem všetko dobré :)

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzované: 27. júla 2016 cez mobilné zariadenie

Boli sme na letnom rodinnom pobyte, citili sme sa prijemne. Pekne priestranne apartmany, dobra kychyna, ochotny personal, vyborna poloha hotela, idealne aj pre pobyty s detmi. Ochotne odporucam dalej, aj my sa sem este urcite radi vratime.

Termín ubytovania: júl 2016, cestoval(a) s rodinou
Poďakujte používateľovi martinfO4216EE.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia Petruskova, Front Office Manager v zariadení Hotel Crocus.Zodpovedané: 28. augusta 2016

Milý Martin,

veľmi pekne ďakujeme za Váš Feedback. Nič nemôže byť lepšou motiváciou k usilovnej práci na zlepšovaní služieb a klientského servisu ako pochvala od našich hostí. Verím, že sa v budúcnosti ešte stretneme :) Krásny zvyšok dňa.

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zobraziť ďalšie recenzie