Zistili sme, že používate nepodporovaný prehliadač. Webová lokalita TripAdvisor sa nemusí zobrazovať správne.Náš portál podporuje nasledujúce prehliadače:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotely v blízkosti
Recenzie (51)
Filtrovať recenzie
51 výsledkov
Hodnotenie od cestovateľov
16
26
7
1
1
Typ cestovateľa
Obdobie roka
JazykVšetky jazyky
Ďalšie jazyky
16
26
7
1
1
Pozrite si, čo hovoria cestovatelia:
Filter
Aktualizuje sa zoznam…
2751 recenzií
Recenzované: 11. júla 2018 cez mobilné zariadenie

Po vybornom wellnesse sme sa s rodinou isli najest v tomto hoteli a teda boli sme velmi sklamani. Menu za 7,80 nas prekvapilo po vytiahnuti vlasu z jedla. Bryndzove pirohy nam prisli polovica bez naplne asi sa stratila niekde po ceste :( co bolo ale tak ocividne ze nechapem ako si to kuchar mohol nevsimnut. Cize sme ostali hladni no ani po upozorneni nami nam nedali ani zlavu ani sa neospravedlnili len sme sa dozvedeli,ze je to polotovar a asi teda chyba od vyroby :(

Termín ubytovania: júl 2018, cestoval(a) s rodinou
Poďakujte používateľovi 2nika8.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 16. apríla 2018

Po tretíkrát sme boli na dovolenke v Trigane. Veľmi sa nám tu páči, aj vďaka veľmi príjemnému personálu celého hotela. Niet čo vytknúť a preto sme si znovu rezervovali pobyt už na budúci rok. Hotel má výbornú polohu. Ako sme si všimli do hotela sa vracajú spokojní klienti už niekoľko rokov za sebou a to musí hovoriť za všetko.

Tip na izbu: Veľmi dobrá izba je s balkónom
  • Termín ubytovania: marec 2018, cestoval(a) s priateľmi
    • Lokalita
    • Izby
    • Služby
1  Poďakujte používateľovi cheyerre.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia Beata T, Manažér v zariadení Hotel SOREA Trigan.Zodpovedané: 18. apríla 2018

Ďakujeme veľmi pekne za vaše hodnotenie a tešíme sa na vás opäť pri ďalšom pobyte.
Kolektív pracovníkov hotela SOREA TRIGAN.

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 6. marca 2018

V hoteli Trigan sme sa ubytovali na 2 noci (3 dni), ale ostali by sme ešte minimálne na ďalšie dve. Hotel sa nachádza v peknom, tichom a kľudnom prostredí. Spoločné priestory (recepcia, jedáleň, lobby bar, chodby...) sú veľmi príjemne, moderne zrekonštruované. Izby sú priemerné- zariadené starším nábytkom, zaslúžili by si tiež rekonštrukciu, ale čistučké a na izbe bolo stále teplo. Veľké plus- z izby do izby nebolo vôbec počuť (hrubé steny). Vyspali sme sa dobre.
Strava výborná, 10 bodov z 10. Mali sme zaplatenú polpenziu. Raňajky formou švédskych stolov- syry, salámy, pečivo, omeleta/praženica, slaninka, jaternice, tlačenka...ale aj cereálie, ovsené vločky, biely jogurt, krupicová kaša. Samozrejme zelenina a ovocie. Na pitie džúsy a voda (zo stroja) a káva, čaj, mlieko. Večere taktiež formou švédskych stolov- predjedlo, 2 druhy polievky, 3 mäsité jedlá, 1 ryba, prílohy ako zemiaky na masle, opekané zemiaky, ryža..2 bezmäsité jedlá (žemľovka, bryndzové halušky, vypražané šampiňóny..), veľký výber zeleniny a nesmel chýbať ani zákusok. Nabrať ste si mohli zo všetkého koľko ste chceli. Všetky jedlá ktoré sme ochutnali chutili výborne, boli dobre ochutené, jednoducho kuchyňa na 1*. Jediné čo chýbalo bolo nápoje- aspoň džbán čistej vody s citrónom, ale dalo sa kúpiť (napríklad Coca-cola, Sprite, Vinea- 1,80e). Po večeri bol otvorený najprv denný bar do 20:30 a neskôr Lobby bar, buď do 22 alebo do 23:00. Dal sa zahrať ping-pong (zadarmo, ale stále bol obsadený) alebo biliard za poplatok (6 eur na hodinu). V hoteli sa nachádza aj pekný detský kútik :)
Mali sme vstup do wellness v cene, tak sme to využili a dobre sme spravili. Je skôr menší, menej ľudí, ale tak je to dobré. Vo všetkých priestoroch vysoká teplota vzduchu (nehrozí že ochoriete) aj v bazéne teplá voda, rôzne prúdy a "masáže" čo po pobyte vonku, v zime padne vhod. Sauny- 2 parné a 1 suchá + ochladzovací bazén a odpočiváreň. Všetko super, nemám čo vytknúť.
Na Štrbskom plese je veľa možností čo robiť a tak sme si program vonku vypĺňali prechádzkami či nenáročnými túrami.
Tento hotel môžem len odporúčať. Veľmi milo nás prekvapil, aj keď za tú cenu to takto má byť. Určite by som sa rada vrátila :)

  • Termín ubytovania: marec 2018, cestoval(a) s rodinou
    • Cena/kvalita
    • Kvalita spánku
    • Služby
Poďakujte používateľovi katushh.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 15. februára 2018

Hotel je veľmi dobre situovaný, blízko na vlakovú stanicu aj na štrbské pleso, ktoré je východiskovým bodov veľa túr. Strava bola vynikajúca, vždy sa dalo vybrať na čo mal človek chuť. Wellness tiež hodnotím veľmi pozitívne, krásny bazén aj sauny. Jedine čo ma prekvapilo že v priestore sáun bola strašná zima. Kazilo to celkový dojem. Izby boli teplé a čisté. Určite sa do tohto hotela vrátim. A je z neho krásny výhľad počas celého dňa.

  • Termín ubytovania: november 2017, cestoval(a) s rodinou
    • Cena/kvalita
    • Izby
    • Služby
Poďakujte používateľovi NinaK3534.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 29. novembra 2017

super jedlo, bazen, qualita cena pomer ok, izby starsie, dufam, ze budu vzdy tak dobre varit, ine 4 a 5 hviezdickove hotely by sem tajne mali poslat kucharov na exkurziu- maju par jedal na vyber ale ako od babicky, prosim drzte sa takto dalej- ale nebezpecie pri zachovani linie

  • Termín ubytovania: november 2017, cestoval(a) s rodinou
    • Cena/kvalita
    • Kvalita spánku
    • Služby
2  Poďakujte používateľovi daiva264.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia Beata T, Manažér v zariadení Hotel SOREA Trigan.Zodpovedané: 1. decembra 2017

Ďakujeme pekne za recenziu a tešíme sa na vás pri opätovnej návšteve. Dovidenia v Hoteli SOREA TRIGAN.

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zobraziť ďalšie recenzie