Zistili sme, že používate nepodporovaný prehliadač. Webová lokalita TripAdvisor sa nemusí zobrazovať správne.Náš portál podporuje nasledujúce prehliadače:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotely v blízkosti
Recenzie (50)
Filtrovať recenzie
50 výsledkov
Hodnotenie od cestovateľov
16
25
7
1
1
Typ cestovateľa
Obdobie roka
JazykVšetky jazyky
Ďalšie jazyky
16
25
7
1
1
Pozrite si, čo hovoria cestovatelia:
Filter
Aktualizuje sa zoznam…
61150 recenzií
Zrecenzované: 2. júla 2017

Hotel Trigan nás milo prekvapil jednak úžasnou polohou celkom mimo hlavnej komunikácie - leží uprostred malebnej prírody s nádherným výhľadom - ale tiež výbornou a bohatou kuchyňou a ochotným personálom.

  • Termín ubytovania: jún 2017, cestoval(a) v páre
    • Kvalita spánku
    • Čistota
    • Služby
2  Poďakujte používateľovi Renata J.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Odpoveď od vedenia:Zodpovedané: 6. júla 2017

Ďakujeme veľmi pekne za vašu návštevu v našom hoteli, ako aj za recenziu. Tešíme sa na vás pri ďalšej návšteve. Dovidenia.

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzované: 28. apríla 2017

Hotel sa nachádza sa vo veľmi peknom prostredí, hneď vedľa Nového štrbského plesa, asi 5 minút chodníčkom od vlakovej a zubačkovej stanice. Dobrý pomer cena/kvalita. Raňajky a večere formou bufetových stolov boli dobré. Jedinú chybu, ktorú by som im vyčítal je pomalé odnášanie použitých tanierov od stola. Izby sú čisté. Na izbách sú nové TV. V hotely je dobrý wellness. Hotel doporučujem aj náročnejším zákazníkom.

  • Termín ubytovania: apríl 2017, cestoval(a) s rodinou
    • Lokalita
    • Kvalita spánku
    • Služby
1  Poďakujte používateľovi LadislavB61.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia Beata T, Manažér v zariadení Hotel SOREA Trigan.Zodpovedané: 1. decembra 2017

Ďakujeme pekne za vaše hodnotenie.

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzované: 27. apríla 2017

Hotel sa nachádza neďaleko jazera na Štrbskom plese, je dominantou Vysokých Tatier . Hotel prešiel rekonštrukciou , izby pekné priestranné, čisté, samostatne WC kupelka, LCD TV, telefon na recepciu. Na jednotlivé poschodia premávajú viacej výťahov. Veľmi krásne a príjemné wellnes centrum s možnosťou masáže, posilovňa, sauny, kupanie v termalnom bazene. Je tam aj bazén pre malé detičky. Stravovanie zabezpečené v hotelovej reštaurácií formou švédskych stolov. Domáca strava , veľmi chutná a je si z čoho vybrať.

  • Termín ubytovania: november 2016, cestoval(a) s rodinou
    • Izby
    • Čistota
    • Služby
1  Poďakujte používateľovi vladovac.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Odpoveď od vedenia:Zodpovedané: 2. mája 2017

Ďakujeme pekne za zaslanú recenziu a tešíme sa na vás pri ďalšom pobyte.

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzované: 19. apríla 2017

Kolegyne ma pred troma rokmi zoznámili z bežkami :)
už tretím rokom chodíme s kolegyňami do Tatier bežkovať na 2-3-4 dňové pobyty a stále sa vraciame do tohto hotela.
Hotel má super polohu :) je pri malo plese, radi tam ráno pred raňajkami bežkujeme :) a keď prejdeme malou lesnou cestičkou hneď sme pri stanici a Štrbskom plese.
Izby sú pekné, čisté. Welness je super :) len občas by mohla byť teplejšia voda v bazéne, pre mňa osobne to nie je moc na ležkanie si v bazéne, ale na pohybovanie sa a plávanie.
Vynikajúco varia :)

  • Termín ubytovania: február 2017, cestoval(a) s priateľmi
    • Izby
    • Čistota
    • Služby
Poďakujte používateľovi LydiaOros.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia Beata T, Manažér v zariadení Hotel SOREA Trigan.Zodpovedané: 1. decembra 2017

Ďakujeme za vaše hodnotenie. Dovidenia v hoteli SOREA TRIGAN.

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzované: 23. januára 2017 cez mobilné zariadenie

Pekny hotel bazen super príjemná voda v bazéne čisto no sauna až tak dobre na tom nebola,co je škoda,verím ze to hotel vyladi ,ale celkový dojem super. Určite sa vrátime. Lokalita fajn aj ked sme neboli ubytovaný využili sme možnosť prist sa okúpať

Termín ubytovania: január 2017, cestoval(a) s rodinou
1  Poďakujte používateľovi BustaB6.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zobraziť ďalšie recenzie