Zistili sme, že používate nepodporovaný prehliadač. Webová lokalita TripAdvisor sa nemusí zobrazovať správne.Náš portál podporuje nasledujúce prehliadače:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotely v blízkosti
Hotel Patria(Štrbské Pleso)
149 USD
145 USD
Expedia.com
Ukázať ponuku
Certifikát výnimočnosti
  • Bezplatné pripojenie Wi-Fi
  • Bazén
Hotel Fis(Štrbské Pleso)(Cenovo mimoriadne výhodná ponuka!)
79 USD
Booking.com
Ukázať ponuku
  • Reštaurácia
  • Donáška jedla na izbu
Apartments In Vila Marina(Štrbské Pleso)
208 USD
Booking.com
Ukázať ponuku
Hotel Solisko(Štrbské Pleso)
159 USD
155 USD
Hotels.com
Ukázať ponuku
  • Bezplatné pripojenie Wi-Fi
  • Bezplatné parkovanie
322 USD
Booking.com
Ukázať ponuku
Certifikát výnimočnosti
  • Bezplatné pripojenie Wi-Fi
  • Bezplatné parkovanie
Hotel Crocus(Štrbské Pleso)
73 USD
Hotels.com
Ukázať ponuku
  • Bezplatné pripojenie Wi-Fi
  • Bezplatné parkovanie
Upozornenie na zľavy! 10 % pod priemernými cenami

Cena, ktorú ste našli, je o 10 % nižšia než priemerná cena tohto hotela (81 USD za noc).

Ceny analyzujeme počas 60 dní a porovnávame váš výber s priemernou cenou porovnateľných pobytov, aby ste získali čo najlepšiu ponuku.

Penzión Pleso(Štrbské Pleso)(Cenovo mimoriadne výhodná ponuka!)
95 USD
93 USD
Expedia.com
Ukázať ponuku
  • Bezplatné pripojenie Wi-Fi
  • Bezplatné parkovanie
Hotel Crocus(Štrbské Pleso)
100 USD
Booking.com
Ukázať ponuku
Horska Chata pod Soliskom(Štrbské Pleso)
94 USD
Booking.com
Ukázať ponuku
Wellness Hotel Borovica(Štrbské Pleso)
196 USD
Booking.com
Ukázať ponuku
Certifikát výnimočnosti
  • Bezplatné pripojenie Wi-Fi
  • Bezplatné parkovanie
Recenzie (49)
Filtrovať recenzie
49 výsledkov
Hodnotenie od cestovateľov
16
24
7
1
1
Typ cestovateľa
Obdobie roka
JazykVšetky jazyky
Ďalšie jazyky
16
24
7
1
1
Pozrite si, čo hovoria cestovatelia:
Filter
Aktualizuje sa zoznam…
51049 recenzií
Zrecenzované: 2. júla 2017

Hotel Trigan nás milo prekvapil jednak úžasnou polohou celkom mimo hlavnej komunikácie - leží uprostred malebnej prírody s nádherným výhľadom - ale tiež výbornou a bohatou kuchyňou a ochotným personálom.

  • Termín ubytovania: jún 2017, cestoval(a) v páre
    • Kvalita spánku
    • Čistota
    • Služby
2  Poďakujte používateľovi Renata J.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Odpoveď od vedenia:Zodpovedané: 6. júla 2017

Ďakujeme veľmi pekne za vašu návštevu v našom hoteli, ako aj za recenziu. Tešíme sa na vás pri ďalšej návšteve. Dovidenia.

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzované: 28. apríla 2017

Hotel sa nachádza sa vo veľmi peknom prostredí, hneď vedľa Nového štrbského plesa, asi 5 minút chodníčkom od vlakovej a zubačkovej stanice. Dobrý pomer cena/kvalita. Raňajky a večere formou bufetových stolov boli dobré. Jedinú chybu, ktorú by som im vyčítal je pomalé odnášanie použitých tanierov od stola. Izby sú čisté. Na izbách sú nové TV. V hotely je dobrý wellness. Hotel doporučujem aj náročnejším zákazníkom.

  • Termín ubytovania: apríl 2017, cestoval(a) s rodinou
    • Lokalita
    • Kvalita spánku
    • Služby
1  Poďakujte používateľovi Ladislav B.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia Beata T, Manažér v zariadení Hotel SOREA Trigan.Zodpovedané: 1. decembra 2017

Ďakujeme pekne za vaše hodnotenie.

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzované: 27. apríla 2017

Hotel sa nachádza neďaleko jazera na Štrbskom plese, je dominantou Vysokých Tatier . Hotel prešiel rekonštrukciou , izby pekné priestranné, čisté, samostatne WC kupelka, LCD TV, telefon na recepciu. Na jednotlivé poschodia premávajú viacej výťahov. Veľmi krásne a príjemné wellnes centrum s možnosťou masáže, posilovňa, sauny, kupanie v termalnom bazene. Je tam aj bazén pre malé detičky. Stravovanie zabezpečené v hotelovej reštaurácií formou švédskych stolov. Domáca strava , veľmi chutná a je si z čoho vybrať.

  • Termín ubytovania: november 2016, cestoval(a) s rodinou
    • Izby
    • Čistota
    • Služby
1  Poďakujte používateľovi vladovac.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Odpoveď od vedenia:Zodpovedané: 2. mája 2017

Ďakujeme pekne za zaslanú recenziu a tešíme sa na vás pri ďalšom pobyte.

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzované: 19. apríla 2017

Kolegyne ma pred troma rokmi zoznámili z bežkami :)
už tretím rokom chodíme s kolegyňami do Tatier bežkovať na 2-3-4 dňové pobyty a stále sa vraciame do tohto hotela.
Hotel má super polohu :) je pri malo plese, radi tam ráno pred raňajkami bežkujeme :) a keď prejdeme malou lesnou cestičkou hneď sme pri stanici a Štrbskom plese.
Izby sú pekné, čisté. Welness je super :) len občas by mohla byť teplejšia voda v bazéne, pre mňa osobne to nie je moc na ležkanie si v bazéne, ale na pohybovanie sa a plávanie.
Vynikajúco varia :)

  • Termín ubytovania: február 2017, cestoval(a) s priateľmi
    • Izby
    • Čistota
    • Služby
Poďakujte používateľovi LydiaOros.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia Beata T, Manažér v zariadení Hotel SOREA Trigan.Zodpovedané: 1. decembra 2017

Ďakujeme za vaše hodnotenie. Dovidenia v hoteli SOREA TRIGAN.

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzované: 23. januára 2017 cez mobilné zariadenie

Pekny hotel bazen super príjemná voda v bazéne čisto no sauna až tak dobre na tom nebola,co je škoda,verím ze to hotel vyladi ,ale celkový dojem super. Určite sa vrátime. Lokalita fajn aj ked sme neboli ubytovaný využili sme možnosť prist sa okúpať

Termín ubytovania: január 2017, cestoval(a) s rodinou
1  Poďakujte používateľovi Busta B.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zobraziť ďalšie recenzie