Zistili sme, že používate nepodporovaný prehliadač. Webová lokalita TripAdvisor sa nemusí zobrazovať správne.Náš portál podporuje nasledujúce prehliadače:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotely v blízkosti
Recenzie (728)
Filtrovať recenzie
728 výsledkov
Hodnotenie od cestovateľov
561
107
34
22
4
Typ cestovateľa
Obdobie roka
JazykVšetky jazyky
Ďalšie jazyky
Hodnotenie od cestovateľov
561
107
34
22
4
Pozrite si, čo hovoria cestovatelia:
Vybrané filtre
Filter
Aktualizuje sa zoznam…
27728 recenzií
Recenzované: 11. decembra 2018

V hoteli som bol ubytovany 7-10 decembra 2018. Personal nerobil len 'svoju pracu'. Robil omnoho viac. Mal som pocit, ze som skutocne doma. Vsade ma vital uprimny zaujem o moje blaho. Nie falosny uskrn, ktory nikoho neoklame. Jedlo v restauracii bolo velmi chutne. Kedze som mal pol penziu (half board), vybrali sme si z hotoveho jedalneho listka (menu fix). Vyber bohaty, mali sme co robit, aby sme vsetko zjedli. Sekundy po poslednom suste sa objavila casnicka, ktora odniesla riady a priniesla dalsie jedlo. V lobby, prave tak ako v jedalni nas hrial kozub. Moja priatelka mala prave narodeniny, dostala pozornost hotela, tortu. Cistota dokonala, v izbe je radiator, v kupelni tiez, okrem toho je vyhrievana podlaha v kupelni. Bazen a sauny su bezchybne, voda vo virivke prijemne tepla, ale vo velkom bazene, aspon pre mna, trochu studena. Zamestnankyna hotela nam urobila prehliadku budovy s vykladom. Kniznica hotela ma vela knih v roznych reciach, je tam aj biliardovy stol. Na ranajky je okrem ineho losos, k pitiu, okrem ineho, sekt!! Vyhlad na hory a na jazero uzasny. Na svoj pobyt budem dlho spominat. Vrelo doporucujem.

Dátum pobytu: december 2018
Poďakujte používateľovi PeterS12761.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 11. októbra 2018

Boli sme v hoteli na wellness. Sluzby na top urovni, super pristup personalu, krasne prostredie, priestranne satne so sprchami, k dispozicii vsetko na osobnu hygienu. Wellness krasny, k dispozicii 4 sauny, velka virivka a super bazen na plavanie. Je dobre si naplanovat pobyt vo wellness na cas, kedy tam nie je vela ludi, aby ste si skutocne uzili tu pohodu, klud a romantiku. Vyhlady na Tatry su naozaj carovne a prispieva to k uzasnemu relaxu.

Dátum pobytu: september 2018
  • Typ výletu: Cestoval/a vo dvojici
    • Lokalita
    • Kvalita spánku
    • Služby
Poďakujte používateľovi danielasebekova.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 7. augusta 2018 cez mobilné zariadenie

V tomto hoteli sme boli na rodinný víkendový pobyt,pri ktorom bol v rámci večerného sobotného programu koncert pre deti od známeho detského speváka.
Keďže sme v hoteli boli už viackrát,vedeli sme,že nás nesklame.
Izba bola nádherná,i keď vonku stále pršalo,do izby nám prúdil čerstvý horský vzduch,spánok tam pod vynikajúcimi nemeckými páperovými perinami je skutočný zážitok a oddych pre telo aj dušu.
Detské župany,papuče,ovocie,hračka a cukríky na izbe na privítanie boli samozrejmosťou.
Raňajky sú veľmi chutné,deti majú mini pult s palacinkami a detským šampanským,ponuka čerstvých džúsov je samozrejmosťou.
Večere sú gurmánskym zážitkom a deti si vyberajú z vlastného detského menu.
Koncert bol skvelý,sladká recepcia veľkým prekvapením,odniesli sme si milý zážitok aj fotku speváka s deťmi.
Jediné,čo nebolo skvelé,bolo časté upršané počasie a málo slniečka ale to sa nedá naplánovať .

Dátum pobytu: jún 2018
Typ výletu: Cestoval/a s rodinou
2  Poďakujte používateľovi KatkaD26.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 20. júla 2018

Reštaurácia v hoteli Kempinski patrí k špičke gastronomických služieb na Slovensku. Či už ide o obsluhu alebo samotné jedlo. Ich domáca kapustnica s jeleňou klobásou bola znamenitá. Taktiež dezerty stoja za ochutnanie.

Dátum pobytu: júl 2018
  • Typ výletu: Cestoval/a s rodinou
    • Cena/kvalita
    • Služby
Poďakujte používateľovi Pavol B.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 20. júla 2018

Niekto moze povedat, ze ceny su dost vysoke, ale kvalita je vyssia ako ceny. Uzasne jedla, vina a servis na urovni. Ked chcem mat zazitok, proste ideme do Kempinskeho. Pozdravujeme hlavne someliera Matusa Hamara a cely mily personal hotela.
Floriano a Adriana Fin.

Dátum pobytu: júl 2018
  • Typ výletu: Cestoval/a vo dvojici
    • Lokalita
    • Čistota
    • Služby
Poďakujte používateľovi florianofin.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zobraziť ďalšie recenzie