Zistili sme, že používate nepodporovaný prehliadač. Webová lokalita TripAdvisor sa nemusí zobrazovať správne.Náš portál podporuje nasledujúce prehliadače:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotely v blízkosti
Recenzie (189)
Filtrovať recenzie
189 výsledkov
Hodnotenie od cestovateľov
81
71
22
10
5
Typ cestovateľa
Obdobie roka
JazykVšetky jazyky
Ďalšie jazyky
Hodnotenie od cestovateľov
81
71
22
10
5
Pozrite si, čo hovoria cestovatelia:
Vybrané filtre
Filter
Aktualizuje sa zoznam…
16189 recenzií
Recenzované: 4. apríla 2019 cez mobilné zariadenie

V tomto hoteli sme boli rodina na vikend. Izby lux su krasne s vyhladom na strbske pleso, velkost akurat, dokonca aj s kocikom nebol ziaden problem. Wellness nas velmi prekvapil, obrovsky vyber saun, dokonca aj vonkajsie s virivkou. Na svoje si pridu aj male deti ale aj plavci - dost slusny bazen na hotel Co sa tyka jedla, ranajky na 1*, siroky vyber. Kuchyna je v tomto hoteli proste vynikajuca, zbytocne ist niekam inde na obed ci veceru.. Vrelo odporucam tento hotel, ako aj pre rodiny s detmi alebo na wellness vikend spojeny s lyzovackou. Urcite si vikend este zopakujeme..

Dátum pobytu: marec 2019
Typ výletu: Cestoval/a s rodinou
Poďakujte používateľovi keppa7.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia prevadzka, Manažér v zariadení Hotel Patria.Zodpovedané: 4. mája 2019

Dobrý deň,

veľmi pekne Vám ďakujeme za milé hodnotenie.
Budeme radi, ak nám opäť prídete. Tento rok
plánujeme pripraviť pre deti novú herňu a taktiež rozšíriť wellness centrum.

S pozdravom

Hotel Patria

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 18. marca 2019

Tento hotel navštevujeme už niekoľko rokov a vždy sme spokojní.Výborná strava s veľkým a rôznorodým výberom jedál na raňajky a večere. V lobby bare ponúkajú okrem näpojov aj jedlo.Vždy sme boli veľmi spokojní so službami aj ubytovaním.

Tip na izbu: Izby Lux s výhľadom na jazero
Dátum pobytu: marec 2019
  • Typ výletu: Cestoval/a s priateľmi
    • Cena/kvalita
    • Lokalita
    • Služby
Poďakujte používateľovi msediva.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia prevadzka, Manažér v zariadení Hotel Patria.Zodpovedané: 22. marca 2019

Dobrý deň,

veľmi pekne Vám ďakujeme za hodnotenie.
Budeme veľmi radi, ak nám opäť zavítate.

S pozdravom

Hotel Patria

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 18. februára 2019 cez mobilné zariadenie

Hotel Patria navštevujeme každý rok, tentokrát už po piaty krát, tak som sa rozhodla spísať svoje dojmy.
Musíme pochváliť, že hotel má po každé niečo nové. Minulý rok sme vyskúšali nové izby, tentokrát bol v rekonštrukcii vchod do hotela.
Zriadili aj zvlášť priestor pre fajčiarov.
Tento hotel si vyberáme hlavne kvôli lokalite a wellness centru, ktoré ma široký výber sáun a víriviek takže si tu človek, ktorý potrebuje relax naozaj oddýchne.
V poslednom pobyte sme mali aj masáž, rezervácia prebehla v poriadku a aj masáž bola výborná.
Čo sa týka izieb, pri každom pobyte boli izby čisté a v poriadku. Najlepšie ak sa Vám ujde výhľad na pleso a vyššie poschodie Nové izby sú pekné, moderné a funkčne zariadené. Avšak matrace na posteli sa nám rozchádzali, keďže ich nič nedrží pri sebe.
Oceníme ak v buducnosti zrenovuje hotel výťahy, keďže pri plnej obsadenosti je zázrak sa dočkať výťahu a aj ich rýchlosť je dosť pomalá. Avšak objavili sme aj výťahy, ktoré sú staršie, prípadne po dobrom jedle je fajn využiť schody.
Reštauračné služby a výber jedál je výborný. Vždy je široký výber jedál, jeden krát sa stalo, že bolo menej ale myslím, že to bolo prispôsobené obsadenosti (málo hostí).
Prekvapilo ma účtovanie poplatku za garáž, keďže sme mali parkovanie v pobyte (na parkovisku pred hotelom, tak je uvedené v pobyte). Ale keďže pri príchode na pobyt nebolo žiadne iné voľné miesto, na výber sme nemali. Bolo by dobré ale upozorniť na tento poplatok, pretože sme to zistili až na konci pobytu.
Je tu priestor na zlepšenie, a to v komunikácii personálu s hosťom. Ako bývalý pracovník v tomto odvetví, bohužiaľ porovnávam. Chýba privítanie v hoteli, spýtanie sa na spokojnosť, možno zaželanie príjemného dňa alebo cesty domov. Maličkosti, ktoré tiež robia dojem. Niekdy nestačí len nasmerovať hosťa kde čo je a kedy . Alebo možno je to len náš prípad ☹️.
Do hotela sa však určite radi vrátime, hlavne kvôli spomenutému wellness a krásnemu prostrediu.

Dátum pobytu: február 2019
Typ výletu: Cestoval/a vo dvojici
Poďakujte používateľovi IvanaZ311.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia prevadzka, Manažér v zariadení Hotel Patria.Zodpovedané: 24. februára 2019

Dobrý deň,

ďakujeme, že ste si našli čas, aby ste nám napísali Vašu recenziu.
Sme veľmi radi, že sa Vám u nás v hoteli páči, radi Vás u nás opäť privítame.
Za nedostatky ktoré ste uviedli sa ospravedlňujeme, snažíme sa ich postupne odstraňovať, v najbližšej dobe plánujeme výmenu výťahov a taktiež dostavbu oddychovej časti vo wellness centre.

Ďakujeme, s pozdravom

Mgr. Jozef Zumer
marketing

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 12. februára 2019 cez mobilné zariadenie

Hotel je útulný, pekný a s vynikajúcou polohou, priamo pri Štrbskom plese. Zariadenie izieb je síce staršie, ale čisté. Wellness je vynikajúci, ako aj teštauračné služby hotela. Zároveň výborným je aj personál hotela, milý a veľmi ochotný. Odporúčam.

Dátum pobytu: október 2018
Typ výletu: Cestoval/a na služobnú cestu
Poďakujte používateľovi slecna321.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia prevadzka, Manažér v zariadení Hotel Patria.Zodpovedané: 16. februára 2019

Dobrý deň,

veľmi pekne Vám ďakujeme za hodnotenie.
Budeme veľmi radi, ak nám opäť zavítate.

S pozdravom
Mgr. Jozef Zumer marketing

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 21. októbra 2018 cez mobilné zariadenie

V sobotu predpoludnim sme volali na recepciu a ziadali o rezervaciu izby s wellness. Bolo nam povedane, aby sme napisali mail a poslu nam cenovu ponuku. Ozvali sa az na druhy den poobede!!!!! Snazili sme sa dovolat, ale nikto to nebral. Co je to za hotel, ked sa nie je mozne dovolat a na odpoved caka clovek viac ako den!!!! Psika mozete mat len v izbach do druheho poschodia a za poplatok 25€!!!!! To je absolutne prehnana cena!!!! Boli sme nuteni najst si ine ubytovanie, kedze sa personal neunuval sa nam ozvat... Ked nemaju zaujem o zakaznika, tak sa im tam zarobit nedame. V okoli je hotelov s wellnessom dost... Zobrat o rezervaciu nemusime...

Dátum pobytu: október 2018
Typ výletu: Cestoval/a s rodinou
Poďakujte používateľovi Vladulienka.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia prevadzka, Manažér v zariadení Hotel Patria.Zodpovedané: 23. októbra 2018

Dobrý deň,

je nám veľmi ľúto vzniknutej situácie, každého klienta ktorý má záujme
o služby Hotela Patria radi privítame.
Veríme, že aj napriek poslednej skúsenosti nás navštívite a rezervácia prebehne
bez akýchkoľvek problémov. Prípadne môžete využiť aj online rezerváciu na našej
web stránke.

S pozdravom

Mgr. Jozef Zumer
marketing

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zobraziť ďalšie recenzie