Zistili sme, že používate nepodporovaný prehliadač. Webová lokalita TripAdvisor sa nemusí zobrazovať správne.Náš portál podporuje nasledujúce prehliadače:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotely v blízkosti
Expedia.com
Ukázať ponuku
Certifikát výnimočnosti
  • Bezplatné pripojenie Wi-Fi
  • Bezplatné parkovanie
Hotel Fis(Štrbské Pleso)
Booking.com
Ukázať ponuku
  • Reštaurácia
  • Donáška jedla na izbu
Hotel Crocus(Štrbské Pleso)
Hotels.com
Ukázať ponuku
  • Bezplatné pripojenie Wi-Fi
  • Bezplatné parkovanie
Hotel Solisko(Štrbské Pleso)
Booking.com
Ukázať ponuku
  • Bezplatné pripojenie Wi-Fi
  • Bezplatné parkovanie
Wellness Hotel Borovica(Štrbské Pleso)
Booking.com
Ukázať ponuku
Certifikát výnimočnosti
  • Bezplatné pripojenie Wi-Fi
  • Bezplatné parkovanie
Hotel Panorama Resort(Štrbské Pleso)
Booking.com
Ukázať ponuku
  • Bezplatné pripojenie Wi-Fi
  • Bezplatné parkovanie
Penzión Pleso(Štrbské Pleso)
Booking.com
Ukázať ponuku
  • Bezplatné pripojenie Wi-Fi
  • Bezplatné parkovanie
Hotel SOREA Trigan(Štrbské Pleso)
Booking.com
Ukázať ponuku
  • Bezplatné pripojenie Wi-Fi
  • Bezplatné parkovanie
Furkotka(Štrbské Pleso)
Booking.com
Ukázať ponuku
  • Bezplatné pripojenie Wi-Fi
  • Reštaurácia
Recenzie (169)
Filtrovať recenzie
169 výsledkov
Hodnotenie od cestovateľov
73
63
21
9
3
Typ cestovateľa
Obdobie roka
JazykVšetky jazyky
Ďalšie jazyky
73
63
21
9
3
Pozrite si, čo hovoria cestovatelia:
Filter
Aktualizuje sa zoznam…
611169 recenzií
Zrecenzované: 5. júla 2018

Do Tatier ma zavial vietor z Prahy na krátku dovolenku do 5.7. (Hrebienok, Zámk. chata, Solisko, Vodopády Skok) a potom Liptov do 7.7. (Jasná, Chopok, Mara...atď).

Poloha, super, počasie vyšlo nádherne... .

- izba Lux 404 útulná s krásnym výhľadom z okna na pleso

- Wellnes TOP - zruby (fínska sauna v zrube a Peklo odporúčam) ochladenie v bazénku prívalova vlna a rozne parné sauny a bar na občerstvenie. Bazén celkom veľký na plávanie, ale doporučujem večer chodievať ak je tam menej detí. Trochu pozor na veľmi horúcu Fínsku saunu dnu - to je diabol sauna :)... .

- masér kvalitný a fajne tvrdý

- raňajky bohaté rozny výber zo švédskych stolov taktiež aj večere boli kvalitné, fak uznávam aj oblusha rýchla a prívetíva

- trochu mínus dávam Lobby baru max. otvorenému do 22h (nie 00:00h až 01:00h)


Prosím manažment ak Váš hosť požiada o neskorí Check - Out o 12:30h - 13h, aby Vaše recepčné ako slečna 5.7. doobedu boli ohľaduplné a prívetívné. Kľudne si doplatím.
Pokiaľ sa stane, že nestíha a vracia sa z túry ho hotela (Vodopády Skok).

Mňa nikto NIKDY nebude "stresovať" na dovolenke (toho mám cez týždeň dosť v Prahe v obchode... .). Ja rešpektujem podmienky a Check Out z hotela, ale určite si dám v kľude pred odchodom sprchu na izbe a odídem spokojný (nie, aby som s hádal na recepcii).

Tip na izbu: Izba Lux s výhľadom na plesp
  • Termín ubytovania: júl 2018, cestoval(a) s priateľmi
    • Kvalita spánku
    • Izby
    • Služby
1  Poďakujte používateľovi Amir O.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia prevadzka, Manažér v zariadení Hotel Patria.Zodpovedané: pred 5 týždňami

Dobrý deň,

veľmi pekne Vám ďakujeme za hodnotenie. Sme radi, že sa Vám v Hoteli Patria páčilo
a budeme veľmi radi, ak nám opäť zavítate.
Mrzí nás vzniknuté nedorozumenie, ospravedlňujeme sa. Neskorý check out je samozrejme možný.

S pozdravom

Mgr. Jozef Zumer
marketing

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzované: 4. marca 2018

Výborná poloha. Výborný wellness, dobrá kuchyňa. Vrámci akciových balíčkov aj cena primeraná. Prekvapil ma vchod do hotela. Automatické dvere boli zamknuté, lebo tam parkovali autá, tak sa vchádzalo bočným vchodom cez dvere na kľučku. To sa veľmi na 4*hotel nehodí. Izby boli čisté, viac by som uvítala sprchovací kút než vaňu. Na izbe mi chýbal informačný papier o tom, kedy sú raňajky, večere. S upratovaním sa asi nejdú veľmi pretrhnúť, ani plachty neboli vyrovnané, iba zložené paplony. Varili výborne, chutne z čerstvých potravín, nie mrazených. Pri ping-pongovom stole chýbali rakety a loptička. Fitness miestnosť bez bežiaceho pásu, bez okien, studená a priestorovo obmedzená. Kávu v lobby bare mi pripravili veľmi dobrú, ale páni čašníci si nedávajú pozor na ústa. Rozprávajú a povedia meno predošlého zákazníka a to pred ďalším zákazníkom (ja som zhodou okolností predošlého zákazníka poznala). Jedna pani na recepcii mi nesedí - "vyfasovala" som ju už po druhýkrát a rovnako som mala nepríjemný pocit ako minule.

  • Termín ubytovania: február 2018, cestoval(a) s rodinou
    • Lokalita
    • Čistota
    • Služby
Poďakujte používateľovi mirkakr1.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzované: 3. marca 2018

Do hotela chodím uz skoro 20 rokov, prevažne ide o pracovné cesty, kongresy. Je ideálny pre tieto eventy. Dostatočná kapacita, ubytovanie so slušným štandardom, takisto strava výborná, wellness na úrovni. Najlepšie na ňom je poloha, s krásnymi výhľadmi a dostupnosťou zjazdoviek, resp. turistických trás, je možné využiť hotelový skibus, čiže odbehnutie z odborného programu na zjazdovku a návrat sú naozaj bleskové. Vraciam sa sem rád.

  • Termín ubytovania: február 2018, cestoval(a) na služobnú cestu
    • Cena/kvalita
    • Lokalita
    • Služby
Poďakujte používateľovi libor g.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia prevadzka, Manažér v zariadení Hotel Patria.Zodpovedané: 5. marca 2018

Dobrý deň,

veľmi pekne Vám ďakujeme za hodnotenie.
Budeme veľmi radi, ak nám opäť zavítate.

S pozdravom

Mgr. Jozef Zumer
marketing

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzované: 1. marca 2018 cez mobilné zariadenie

Tento hotel rozhodne nezodpovedá 4* a cene. Vchod cez staré dvere s umelohmotnou kľučkou patrí do bezhviezdičkového penziónu. Izby už dávno nevideli rekonštrukciu. Za cenu vyše 100 eur čakám rozhodne niečo viac. Bufet počas obeda veľmi slabý, keď sa minulo jedlo, dlho sa čakalo na doplnenie. V reštaurácii pri oknách obschnuté kvety v rôznych starých kvetináčoch. Lobby bar - viac krát sme čakali na obsluhu ktorá sa medzi sebou bavila.

Termín ubytovania: január 2018, cestoval(a) na služobnú cestu
2  Poďakujte používateľovi Ivana H.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia prevadzka, Manažér v zariadení Hotel Patria.Zodpovedané: 3. marca 2018

Dobrý deň z Hotela Patria,

ďakujem, že ste si našli čas na napísanie tejto recenzie.
V tomto roku plánujeme prestavať vchod do hotela a taktiež bude pokračovať
rekonštrukcia izbieb.
Uvedené nedostatky nás mrzia a verím že sa k nám opäť vrátite.

S pozdravom
Mgr. Jozef Zumer
marketing

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzované: 25. februára 2018

Môj prvý kontakt s hotelom spojený s lyžovaním. Najskôr som bol prekvapený s cenou parkovania v garáži -12 €, čo pri mojich cestovateľských skúsenostiach je naozaj prehnané, asi sa teda viac orientujú na vyššiu vrstvu klientov. A aj parkovanie pred a pod hotelom preplnené. Ubytovanie na slušnej úrovni. Prekvapenie bolo, že na izbách bolo len mydlo. Stačilo by teda do informácie o hoteli vložiť poznámku, že hostia si zo sebou donesú šampóny. A trošku prekvapivý systém odvozu do lyžiarskeho strediska. Z garáže ski autom pod svah a naspäť - starajte sa sám. Trvalo nám teda asi deň nájsť si správny presun naspäť do hotela po lyžovačke. Najväčšie negatívum považujem pôžičovňu lyží v suteréne hotela. Ponuka lyží a doplnkov v hroznom technickom stave. Chlapci, ktorí nastavovali lyže dcére ich pre mňa z nepochopiteľných dôvodov nastavili - po asi štvrtej výmene lyží - zle. Určite by som odporúčal obnoviť lyžiarske výstroje. Inak ubytovanie veľmi príjemné, možno zbytočné prekurovanie. Všade čisto, personál skutočne milý a príjemný, od recepcie, upratovačky, čašníkov, wellnessu a animátorov. Boli sme s 10 ročnou dcérou, hotel má príjemný detský kútik s personálom. Wellness veľmi príjemný, rozumne situovaný s vonkajšími saunami a ochladzovaním. Len - a to nie je chyba hotela - hostia zbytočne rezervujú lehátka uterákmi a tak je niekedy komplikované nájsť priestor na odpočinok. Možné vyriešiť nejakými upozorneniami. Bol som svedkom, keď ľudia na večeri zbytočne obsadzovali lehátka vo wellnesse. Strava veľmi pestrá a hlavne chutná. Lobby bar tiež príjemný. Aj napriek hore uvedeným negatívam, určite niekedy v budúcnosti využijem hotelové služby.

Tip na izbu: Obe strany izieb majú pekné výhľady, jedna na pleso a druhá na hory.
  • Termín ubytovania: február 2018, cestoval(a) s rodinou
    • Kvalita spánku
    • Čistota
    • Služby
1  Poďakujte používateľovi Juraj Č.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia prevadzka, Manažér v zariadení Hotel Patria.Zodpovedané: 2. marca 2018

Dobrý deň z Hotela Patria,

ďakujeme, že ste si našli čas na napísanie tejto recenzie.
Nedostatky ktoré ste uviedol nás veľmi mrzia, budeme pracovať na ich odstránení.
Požičovňa lyží je prevádzkovaná externou firmou, ale na uvedené skutočnosti ich upozorníme.
Sme veľmi radi, že sa Vám v hoteli páčilo a budeme veľmi radi, ak sa k nám opäť vrátite.

S pozdravom
Mgr. Jozef Zumer
marketing

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zobraziť ďalšie recenzie