Konecne sme sa s dcerou a nasimi psami vybrali na vikendovy turisticky pobyt vo Vysokych Tatrach.Rozhodli sme sa pre hotel Patria pretoze maju zvierata za poplatok povolene a sme takmer v centre od turistických ciest a tesne pri Strbskom plese takze auto sme viac nepotrebovali az pri odchode domov.Hotel ma vyborni welness ktory sme vyuzili iba v sobotu po narocnom vystupe na Rysy aj ked sme nezdolali az vrchol ale pocasie bolo famozne,samozrejme nasi psi tento vystup zdolali s nami.Takze horuce sauny vsetkeho druhu nam padli velmi vhod ma nase unavene tela.Stravovanie v hoteli bolo formou svedskych stolov ranajky v cene ubytovania a vecere za priplatok.Vsetky napoje k veceri boli tiez za priplatok.Vybrat sa dalo na ranajky z bohatej ponuky od ovocia zeleniny salatov syrov salamov peciva sladkych dezertov omeliet takze urcite si je z coho vyberat.Caj kava a dzusy boli v cene.Na vecere bol taktiez bohaty vyber masa grilovanej zeleniny roznych priloh salatov studenych predjedal polievka a zase rozne druhy dezertov.Vecernu ponuku zabavy sme nevyuzili nakolko sme boli riadne unavene z turistiky a welnessu.Izby boli standartne zariadene primerane k poctu * .Upratovanie bolo kazdy den samozrejmostou.Personal v restauracii a na recepcii bol mily a ustretovy.Nas vikendovy pobyt sa nam vydaril podla naseho zelaniaViac
- Bezplatné pripojenie Wi-Fi
- Bezplatné parkovanie