Zistili sme, že používate nepodporovaný prehliadač. Webová lokalita TripAdvisor sa nemusí zobrazovať správne.Náš portál podporuje nasledujúce prehliadače:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Prvy sneh v oktobri 2016”
Recenzia Hotel Patria

Najlepšie ceny pre obdobie
Registrácia dd. mm. rrrr Odhlásenie dd. mm. rrrr
Ceny sú za 1 izby, pre 2 osoby
Zobraziť ceny
Porovnať najlepšie ceny z najobľúbenejších cestovateľských webových stránok
a ešte 6 lokalít!
Hotel Patria
Na pozícii č. 2 spomedzi 8 hotelov v Štrbskom Plese
Certifikát výnimočnosti
Zrecenzované: 24. októbra 2016 cez mobilné zariadenie

Konecne sme sa s dcerou a nasimi psami vybrali na vikendovy turisticky pobyt vo Vysokych Tatrach.Rozhodli sme sa pre hotel Patria pretoze maju zvierata za poplatok povolene a sme takmer v centre od turistických ciest a tesne pri Strbskom plese takze auto sme viac nepotrebovali az pri odchode domov.Hotel ma vyborni welness ktory sme vyuzili iba v sobotu po narocnom vystupe na Rysy aj ked sme nezdolali az vrchol ale pocasie bolo famozne,samozrejme nasi psi tento vystup zdolali s nami.Takze horuce sauny vsetkeho druhu nam padli velmi vhod ma nase unavene tela.Stravovanie v hoteli bolo formou svedskych stolov ranajky v cene ubytovania a vecere za priplatok.Vsetky napoje k veceri boli tiez za priplatok.Vybrat sa dalo na ranajky z bohatej ponuky od ovocia zeleniny salatov syrov salamov peciva sladkych dezertov omeliet takze urcite si je z coho vyberat.Caj kava a dzusy boli v cene.Na vecere bol taktiez bohaty vyber masa grilovanej zeleniny roznych priloh salatov studenych predjedal polievka a zase rozne druhy dezertov.Vecernu ponuku zabavy sme nevyuzili nakolko sme boli riadne unavene z turistiky a welnessu.Izby boli standartne zariadene primerane k poctu * .Upratovanie bolo kazdy den samozrejmostou.Personal v restauracii a na recepcii bol mily a ustretovy.Nas vikendovy pobyt sa nam vydaril podla naseho zelania

Termín ubytovania: októbri 2016, cestoval(a) s rodinou
Poďakujte používateľovi 319ma_ap.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Napísať recenziu
Recenzie (144)
Hodnotenie od cestovateľov
Typ cestovateľa
Obdobie roka
Jazyk
  • Ďalšie jazyky

1317144 recenzií

Zrecenzované: 19. júla 2016

Absolvoval som v Patrii týždeň s rodinou a musím povedať, že je to celkovo dobrý hotel s výbornou polohou priamo pri Štrbskom Plese, takže na rýchle prechádzky s deťmi alebo pár bežeckých kolečiek okolo plesa úplne ideálny. Milý a ochotný personál. Výborné jedlo v hotelovej reštaurácii v rámci polpenzie (určite dobrá investícia v v pomere cena/výkon v porovnaní s reštauráciami v okolí). Vzorne sa starajú o čistotu. Časť hotelového zariadenia dizajnom a opotrebovaním už ale podľa mňa do 4**** kategórie nepatrí, hotelu by prospela celková rekonštrukcia interiéru. Posledná prebehla tak pred cca 20 rokmi a je to už celkom vidieť. Izby boli štandardnej veľkosti, potešila vaňa a balkón s výhľadom na pleso. Prístelka vo forme starého rozkladacieho kresla ale bola aj pre moju 7-ročnú dcéru skoro neznesiteľná, apartmánov má hotel málo a do štandardnej izby sa s deťmi vojdete len natesno. WiFi bolo deklarované všade v hoteli, no do našej izby (posledná smerom od výťahu) a v hotelovej reštaurácie už signál nedosahoval. Toaletný papier bol to najlacnejšie, čo sa dá v obchode kúpiť (tenučký šmirgeľ) a kategórii hotela teda rozhodne nezodpovedá. Lobby baru citeľne chýba terasa na tu správnu stranu smerom k jazeru, sedí sa pri vchode, v podstate na parkovisku, kam už popoludní nesvieti slnko. Pre horský hotel celkom fail. Stačí ale pomerne málo a hotel sa môže dostať na deklarovanú a očakávanú úroveň celkom ľahko. Každopádne celkový dojem bol dobrý a dovolenku by som si v Patrii určite zopakoval, len je potreba byť špecifický ohľadom požiadaviek na ubytovanie a/alebo vybavenie, lebo vzhľadom k obmedzenej kapacite neštandardných izieb sa na Vás pravdepodobne nedostane.

  • Termín ubytovania: júli 2016, cestoval(a) s rodinou
    • Lokalita
    • Čistota
    • Služby
1  Poďakujte používateľovi David D.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzované: 15. júla 2016

Dvakrát som využil hotel a som nadmieru spokojný.
Do Tatier vhodný tvar budovy, prístup a parkovanie, okolie (hneď nad Štrbským plesom), údržba izieb, wellness, obrovská jedáleň a stále dokladanie potravy.
Dokonca nebol problém, keď som na izbe čosi zabudol - poslali mi to na ich náklady.
Príjemná skúsenosť a rád sa sem vrátim, možno aj s rodinou.

  • Termín ubytovania: septembri 2015, cestoval(a) na služobnú cestu
    • Izby
    • Čistota
    • Služby
Poďakujte používateľovi Roman J.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzované: 23. apríla 2016

Výborný hotel, výborná atmosféra, výborná poloha, výborný wellness. Personál hotel vždy nápomocní a ústretoví. Pracovníci na recepcii vždy pripravení pomôcť. V lobby bare pocit ako doma (môžete prísť aj v papučiach). V reštaurácii profesionalita, ochota a fantastický raňajky. Wellness po rozšírení fantastický. Panie upratovačky rovnako veľmi zodpovedné. Chodíme do hotela viac ako 10 rokov a voľba hotela Patria je vo Vysokých Tatrách vždy najlepšia. "Starý" a skúsený personál, to robí hotel Patria výnimočným.

Tip na izbu: Izby na južnej aj severnej strane majú nádherné výhľady. Na južnej strane sú viac svetlejšie, no na...
Pozrieť ďalšie tipy na izby
  • Termín ubytovania: februári 2016, cestoval(a) s rodinou
    • Lokalita
    • Čistota
    • Služby
1  Poďakujte používateľovi marekroma.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia prevadzka, Manažér v zariadení Hotel Patria.Zodpovedané: 27. apríla 2016

Dobrý deň,

veľmi pekne ďakujeme, budeme sa aj naďalej snažiť zlepšovať naše služby.

Prajeme pekný deň z Hotela Patria

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzované: 7. marca 2016

Hotel Patria nezmenil svoje vybavenie asi odkedy ho postavili. Izby staré zatuchnuté, toaleta voňavá asi ako verejné záchody, v kúpelni chýbali šampón a sprchový gél (v žiadnej zásuvke ani skrinke som ich nenašla,bola som rada, že aspoň mydlo sme mali). Vybavenie by som prežila, ale izby neuveritelne hlučné, počuť bolo každé slovo, zívnutie a o večerných radovánkach nehovoriac.
Naopak kvalita jedla výborná, aj keď servírovaná na tanieroch zakúpených ešte v ČSSR...
Personál v 4-hviezdičkovom hoteli by mal byť vyškolený, úslužný, usmiaty... stretli sme sa s tým len párkrát...
Wellnes akoby ani nepatril k hotelu.. Je na špičkovej úrovni, obrovský výber sáun, viacero výriviek , bazén, príjemné miesta na oddych, pool bar...
Hotel musí mať slušný obrat a preto je velmi záhadné, že sa tam nič nezveladilo od komunizmu.. Riaditeľ tam za komunizmu nastúpil a je tam dodnes, takže sa tomu popravde ani veľmi nečudujem... chcelo by to novú krv a zmenu, keďže je už rok 2016 a v hoteli to vyzerá ako v 76-tom.

Tip na izbu: Vyhnite sa izbe pri schodoch a výťahoch
Pozrieť ďalšie tipy na izby
  • Termín ubytovania: februári 2016, cestoval(a) v páre
    • Lokalita
    • Čistota
    • Služby
8  Poďakujte používateľovi 25Hanna25.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia prevadzka, Manažér v zariadení Hotel Patria.Zodpovedané: 10. marca 2016

Dobrý deň,

prepáčte, ale Vaše hodnotenie hotela sa nazakladá na pravde.

S pozdravom

Ing.Peter Fridrich/Marketing/

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Ďalšie hotely, ktoré by sa vám mohli páčiť...
Zvážte aj tieto ubytovania v Štrbské Pleso alebo v blízkosti.
Vzdialenosť 0.6 km
Grand Hotel Kempinski High Tatras
Grand Hotel Kempinski High Tatra...
Č. 1 z 8 v lokalite Štrbské Pleso
614 recenzií
Vzdialenosť 0.5 km
Hotel Fis
Hotel Fis
Č. 6 z 8 v lokalite Štrbské Pleso
73 recenzií
Vzdialenosť 0.6 km
Hotel Solisko
Hotel Solisko
Č. 4 z 8 v lokalite Štrbské Pleso
67 recenzií
Zobraziť ceny
Zobraziť ceny
Zobraziť ceny
Vzdialenosť 0.7 km
Hotel Crocus
Hotel Crocus
Č. 3 z 8 v lokalite Štrbské Pleso
96 recenzií
Vzdialenosť 1.2 km
Wellness Hotel Borovica
Wellness Hotel Borovica
Č. 5 z 8 v lokalite Štrbské Pleso
71 recenzií
Vzdialenosť 0.7 km
Hotel Toliar
Hotel Toliar
Č. 9 z 15 v lokalite Poprad
44 recenzií
Zobraziť ceny
Zobraziť ceny
Zobraziť ceny

Navštívili ste Hotel Patria? Podeľte sa o svoje zážitky!

Napísať recenziu Pridať fotografie

Dodatočné informácie o hoteli Hotel Patria

Adresa: Shtrbske Pleso 33 | Near The Shore Of The Tarn, Štrbské Pleso 059 85, Slovensko
Lokalita: Slovensko > Prešovský kraj > Štrbské Pleso
Vybavenie:
Bar/hotelový bar Biznis centrum s pripojením na internet Fitnescentrum s telocvičňou/posilňovňa Bezplatný vysokorýchlostný Internet (WiFi) Aktivity pre deti (vhodné pre deti/rodiny) Domáci maznáčikovia vítaní Reštaurácia Donáška jedla na izbu Kúpele Apartmány Plavecký bazén Bezbariérový prístup
Štýl hotela:
Na pozícii č. 2 spomedzi 8 hotelov v lokalite Štrbské Pleso
Cenový rozsah: 100 € – 134 € (na základe priemerných cien za štandardnú izbu)
Trieda hotela:Hviezdičky: 4 — Hotel Patria 4*
Počet izieb: 150
Možnosti rezervácie:
Spoločnosť TripAdvisor s hrdosťou ohlasuje uzatvorenie spolupráce s partnerom Booking.com a Hotels.com, vďaka ktorému budete môcť vykonávať bezproblémové rezervácie hotela Hotel Patria. Každý mesiac pomáhame miliónom cestovateľov nájsť dokonalý hotel na dovolenkové aj služobné cesty, pričom vždy hľadáme najlepšie zľavy a špeciálne ponuky.

Je toto profil vášho zariadenia na portáli TripAdvisor?

Vlastníte alebo spravujete toto zariadenie? Prihláste sa k vlastníctvu profilu, aby ste mohli odpovedať na recenzie, aktualizovať profil a oveľa viac.

Prihláste sa k vlastníctvu profilu