Zistili sme, že používate nepodporovaný prehliadač. Webová lokalita TripAdvisor sa nemusí zobrazovať správne.Náš portál podporuje nasledujúce prehliadače:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotely v blízkosti
Recenzie (897)
Filtrovať recenzie
897 výsledkov
Hodnotenie od cestovateľov
491
195
104
61
46
Typ cestovateľa
Obdobie roka
JazykVšetky jazyky
Ďalšie jazyky
Hodnotenie od cestovateľov
491
195
104
61
46
Pozrite si, čo hovoria cestovatelia:
Vybrané filtre
Filter
Aktualizuje sa zoznam…
27897 recenzií
Recenzované: 14. augusta 2019

Dovolenka vo Von Resort Golden Coast v podstate splnila nase ocakavania. Turecko sme navstivili uz viac krat, cize sme sa dokazali rychlo zorientovat. Izbu sme mali s vyhladom na more a plaz. Treba sa vsak pripravit na to, ze v Side to vecer zije a hudba sa priblizne do 23-24.00 ozyva zo vsetkych stran. Avsak balkonove dvere boli celkom zvukotesne, cize ziadny problem. Izba bola trosku mensia, ale zvykli sme si. Bola vzdy pekne upratana a cista a to nam stacilo. Klimatizaciu sme si ovladali sami, cize tiez ziadny problem. Minibar bol doplnany denne (nealko). Strava bola fajn, vzdy sme si vedeli vybrat. Je pravda, ze nam trosku trvalo, kym sme nasli pripraveny stol, ale nic strasne to nebolo. V jedalni bolo vela ludi, ale nestali sme v ziadnych frontach, cize pohoda. Ovocia, zeleniny a kolacov bolo vela druhov a vo velkych mnozstvach. Plaz bola skvela. Lehatok bolo na plazi velmi vela a vzdy sa dalo najst vela prazdnych. Pristup do mora je komplet pieskovy, len si treba trosku pozor v mori, pretoze sem tam su na dne take vacsie kamene, ale tiez nic strasne. Do hotela by sme sa urcite este vratili, odporucam.

Dátum pobytu: august 2019
    • Kvalita spánku
    • Čistota
    • Služby
Poďakujte používateľovi Zdenka P.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia vonresotGR, Менеджер по связям с общественностью v zariadení VONRESORT Golden Coast.Zodpovedané: 16. augusta 2019
Prekladač Google

Dear Zdenka P,

Thank you for taking the time to leave your lovely review! Very happy that you enjoyed your stay and the team looked after you so well, they truly are great at what they do!

Hope to see you again soon,

Best Wishes,
VONRESORT Hotels
Guest Relation Team

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 11. novembra 2017 cez mobilné zariadenie

Vo Vonresort Golden Coast sme boli na zaklade odporucania CK. Dostali sme viac ako sme ocakavali :) Stravovanie bolo vyborne, obrovsky vyber, personal velmi ochotny, vsade cisto a upratane. Chcel by som poukazat obzvlast na cistu pieskovu plaz s velmi jemny pieskom a krasne ciste more. Urcite sa sem vratime :)

Dátum pobytu: september 2017
Typ výletu: Cestoval/a vo dvojici
Poďakujte používateľovi WladiZ1.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia Guest R, Менеджер по связям с общественностью v zariadení VONRESORT Golden Coast.Zodpovedané: 23. novembra 2017

Drahý Wladi,

V prvom rade by sme vám chceli poďakovať za to, že si vybrali náš hotel ako miesto dovolenky na tureckej riviére.
Ďakujeme vám za vašu recenziu. Von Hotels Team pracuje pre našich hostí. Je veľmi príjemné vedieť, že ste si užili dovolenku vo Von Hotels. Pracujeme pre vás a pre Váš pohodlný pobyt počas prázdnin. Dúfame, že vás znova uvidíme.

Všetko najlepšie.
Von Resort Golden Coast
Tím pre vzťahy s hosťami
e-mail: grresort@vonhotels.com

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Táto recenzia bola preložená z jazyka: angličtina. Zobraziť originál
Recenzované: 9. júna 2014

Vo Von Resort Golden Coast sme boli ubytovaní minulé leto, v časti Golden Beach. Izba bola ok a dostatočne čistá. Záhrady v rezorte boli jedny z najkrajších, aké sme kedy videli. Nepáčili sa nám ale bazény. Podla hotela by tu mal byť "tichý bazén", ale nikto tu nedohliada na pravidlá. V bazéne bol neskutočný hluk, veľa ľudí sa tu hralo z loptami a pár krát som dostal do hlavy. Keď som povedal personálu čo sa deje, len mi odporučili, aby som napomenul ľudí v bazéne, čo ale príjemné nie je. Personál vôbec nedohliada na to, čo sa v tu deje. Mnoho rodín bolo vo vode s malými deťmi bez plienok, dokonca som videl jedno dieťa ako urobilo do vody veľkú potrebu. Povedal som o tom personálu ale nič s tým neurobili. Ak je pre vás plávanie v bazéne prioritné, odporúčam vyhnúť sa tomuto hotelu.

1  Poďakujte používateľovi Bashen A.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.Pôvodne odoslané: angličtina, www.tripadvisor.com. Zobraziť originál
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia Von V, Halkla İlişkiler Müdürü v zariadení VONRESORT Golden Coast.Zodpovedané: 8. novembra 2015
Prekladač Google

Dear Guest.

We are grateful for your choice of Von Hotels for your vacation. Thank you for spare your time to write a review.
We appreciate our guest’s opinion while we are working for you and we are doing all the best to improve our service ant to arrange the best opportunities for your holidays.
Your suggestions are important for us and we will pay attention to it.
We hope to see you again in VON Hotels

Best wishes.
Von Resort Golden Coast
Guest Relation Team
e-mail: grresort@vonhotels.com

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Tieto recenzie sú strojovo preložené z angličtiny. Zobraziť strojové preklady?
Recenzované: 20. mája 2019

Dátum pobytu: apríl 2019
  • Typ výletu: Cestoval/a s rodinou
    • Cena/kvalita
    • Lokalita
    • Služby
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia vonresotGR, Halkla İlişkiler Müdürü v zariadení VONRESORT Golden Coast.Zodpovedané: 24. mája 2019
Prekladač Google

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 7. mája 2019 cez mobilné zariadenie

Dátum pobytu: apríl 2019
Typ výletu: Cestoval/a s rodinou
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia vonresotGR, Halkla İlişkiler Müdürü v zariadení VONRESORT Golden Coast.Zodpovedané: 8. mája 2019
Prekladač Google

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zobraziť ďalšie recenzie