Zistili sme, že používate nepodporovaný prehliadač. Webová lokalita TripAdvisor sa nemusí zobrazovať správne.Náš portál podporuje nasledujúce prehliadače:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotely v blízkosti
Recenzie (442)
Filtrovať recenzie
443 výsledkov
Hodnotenie od cestovateľov
227
132
49
16
19
Typ cestovateľa
Obdobie roka
JazykVšetky jazyky
Ďalšie jazyky
Hodnotenie od cestovateľov
227
132
49
16
19
Pozrite si, čo hovoria cestovatelia:
Vybrané filtre
Filter
Aktualizuje sa zoznam…
27443 recenzií
Recenzované: 24. augusta 2019

Rodinná dovolená (2/2) - Club Turtas je moc dobrá volba. Ubytovani, areál, vyžití, restaurace, okolí a personál na výborné úrovni. Obvykle na stejné místo nejezdim, ale sem ještě někdy podíváme. Tahle lokalita nás bavila.

Dátum pobytu: august 2019
Typ výletu: Cestoval/a s rodinou
Poďakujte používateľovi Mjoeln.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia Katja F, Halkla İlişkiler Müdürü v zariadení Club Turtas Beach Hotel.Zodpovedané: 29. augusta 2019
Prekladač Google

Drahá Mjoeln,
Děkujeme vám za vaši krátkou, ale úžasnou recenzi. S potěšením jsme věděli, že jste si opravdu užili svoji dovolenou v našem hotelu a že jste k nám již plánovali přijet. A rádi vás opět přivítáme. A do té doby vám přejeme mnoho krásných dnů.

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 26. júla 2019 cez mobilné zariadenie

Super hotel, ciste klimatizovane izby. Personal velmi ochotny a pozitivne naladeny. Bohaty animacny program. Vhodne aj pre rodiny s detmi aj bez. Bazen pre deti aj dospelych velmi blizko k moru. Tobogany a rozne aktivity ako biliard pingpong ci sipky atd. Celkovo hodnotime velmi dobre a vrelo odporucame

Dátum pobytu: júl 2019
Typ výletu: Cestoval/a vo dvojici
Poďakujte používateľovi Travel28697217468.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia Katja F, Halkla İlişkiler Müdürü v zariadení Club Turtas Beach Hotel.Zodpovedané: 29. júla 2019


Vážený Travel28697217468,
Ďakujem vám veľmi pekne za kontrolu. Sme radi, že ste si užili dovolenku v našom hoteli. A sme radi, že sa vám páčila vaša pohodlná miestnosť, naše územie s bazénmi a tobogánmi a samozrejme rôzne aktivity. A ďakujeme za vaše odporúčanie. Vážený Travel28697217468, budeme radi, že vás opäť uvidíme v našom hoteli! A želáme vám všetko najlepšie!

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 25. júla 2019

Tak, aby som to zhodnotil, nemám nič, čo by bolo na tejto dovolenke zlé. Starší hotel, ale všade čisto. Izby upratané každý deň. Vlastne čistilo sa všetko. Voda v bazénoch teplá, ako by boli termálne. More teplé, pár dní dosť veľké vlny, takže kvôli bezpečnosti, bol zavretý vstup do mora z móla. Plavčík makal poctivo, takže sa tam nikto neutopil ( zatiaľ). Na tobogánoch chlap tiež dával pozor a jeho píšťalku bolo počuť až na pláž. Napočítal som šesť rôznych tónov, každý mal svoj vlastný význam a ľudia sa ich naučili rýchlo rozoznávať. Jedlo super, kto si tam nevybral tak potom už fakt neviem, čo je doma. Fitko v pohode, vlastne sme tam chodili len my. Aj tak by nemali ostatný s čím cvičiť. Počasie super, žiadny extrém. Dokonca večer a v noci popršalo. To som v Turecku ešte nezažil. Hotel naozaj ideálny pre rodiny. Animátori boli super. Venovali sa deťom cely deň.

Dátum pobytu: júl 2019
  • Typ výletu: Cestoval/a s rodinou
    • Čistota
    • Služby
Poďakujte používateľovi 658 471.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia Katja F, Halkla İlişkiler Müdürü v zariadení Club Turtas Beach Hotel.Zodpovedané: 29. júla 2019

Milý 658471,
Ďakujem vám veľmi pekne za hodnotenie a za to, že ste našim hosťom. S potešením sme vedeli, že sa vám náš hotel veľmi páčil, a vo všeobecnosti ste mali spolu s nami pekný čas. A sme radi, že ste si všimli, aké dôležité je pre nás, aby boli naši hostia v bezpečí. Ďakujeme vám za váš vysoký odhad práce našich záchranárov. Milý 658471, prajeme Vám a vašej rodine všetko najlepšie a budeme radi, že vás opäť privítame v našom hoteli.

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 7. júla 2019

Ubytovanie - za príplatok 5 EUR/noc sme mali izbu v hlavnej budove s výhľadom na more. Izba dostatočne veľká, čistá, kúpelňa obrovská. Každý deň upratané (vždy som tam ráno nechal na posteli nejaké drobné :-) ). Na 5. poschodí ( pod strechou ) bola veľmi slabá zvuková izolácia stropu, takže ste počuli najviac v kúpelni susedov a autá z hlavnej cesty. Inak spokojnost.

Strava - výber dostačujúci, aj keď po týždni sa Vám všetko preje a najradšej by ste si dali bryndzové halušky či tlačenku :-) .Nápoje presladené, musia sa riediť vodou, zákusky výborné, ale takisto sladké až, až. Na svoje si prídu hlavne milovníci zeleniny na množstvo sposobov. Ale mali aj ryby, kebab, kurča a podobne. V určené hodiny fungoval snackbar na pláži, kde mali hranolky, hamburgery, špagety, kebab a tak. Čapované pivo, kola sprite, fanta, káva, ľadová káva, džús a iné. V areáli hotelu a vonku chladničky, kde si zoberiete balenú pitnú vodu. Obsluha príjemná, len keď sa blíži 24.00 hod tak už na poolbare dávajú len 2 drinky na osobu (do polnoci je to v all inclusive, potom sa už platí). Inak neustále niekto odnáša poháre, utiera stoly, všade je čisto.

More - k hotelu patrí kus pláže. Lehátka a slnečníky zadarmo. Vstup do mora je pre pre rodiny s malými deťmi nie veľmi vhodný. Je tam jemná kamenitá pláž, ale v mori sú dosť veľké skaly. Vľavo od móla iba skaly, vpravo asi cca od 10 do 30 metrov od móla pri brehu jemné kamienky, ale potom celkom skok do vody a ďalej pri plávaní približne na úrovni konca móla zase skaly, takže pozor nech si do nich nekopnete :- ).

Bazény - jeden relax pre 16+ , jeden veľký, pár malých pre deti. Tobogány pre vačšie i menšie deti, vždy prítomný určený pracovník. Na pláži plavčík + hotelová ochranka.

Voľný čas - a teraz sa dostávam k tomu najlepšiemu z celého pobytu. A to sú ANIMÁTORI !!! Nemájú chybu. Od rána do noci, od pondelka do soboty tam fungujú. Neustále v dobrej nálade, nič nehrajú, je z nich cítiť, že ich to baví. Pre malé deti je tam miniclub, kde vytvárajú všetko možné (napr. pizzu, ktorú dajú upiecť a potom si spravia piknik, nácviky večerných vystúpení, ktoré sú samy o sebe super). Každý večer je nejaký program, vystúpenie, scénky, zábava... Cez deň súťaže (vodné pólo, šípky, všelijaké hry, tančeky ...), vždy sa s niekým bavia, sú milí, usmievaví, jednoducho super. Klobúk dole :-) . Pokiaľ počas pobytu sa vyskytli nejaké chybičky, tak animátori to všetko svojim prístupom vyžehlili a za mňa im dávam 10 bodov !!!

Dátum pobytu: jún 2019
  • Typ výletu: Cestoval/a s rodinou
    • Kvalita spánku
    • Čistota
    • Služby
Poďakujte používateľovi FantaVodka.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia Katja F, Halkla İlişkiler Müdürü v zariadení Club Turtas Beach Hotel.Zodpovedané: 20. júla 2019

Vážený FantaVodka,

V prvom rade vám ďakujeme za vašu skvelú recenziu a za dovolenku, ktorú ste strávili v našom hoteli. Boli sme veľmi radi, že sme mali úžasný čas s nami a mali ste radi náš hotel. Tiež sme radi, že sa vám páčila vaša izba, a veľký výber jedál a nápojov uspokojil váš vkus a potreby. Sme vám vďační za také vysoké hodnotenie nášho animačného tímu, ktorý sa snaží urobiť všetko pre to, aby vaša dovolenka bola jasnejšia a plná zábavy. Vážený FantaVodka, pošleme Vám slnečné pozdravy a radi Vás opäť privítame v našom hoteli.

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 16. júna 2019

hotel bol skvely, vsetko bolo dokonale, dovolenka sa vydarila, bola to jedna z najlepsich dovoleniek vobec ake sme kedy mali :)))
nadhenre prostredie, uzasny hotel, plaz hodnotim ako najlepsiu vobec,aku som kedy videla tam v turecku, a turecko mam pochodene :(
dokonca sme za ten kratky cas,co sme tam boli chceli aj pochodiť, nejake tie vyletiky, takze to bolo fajn.:) vsetko sme zajednali z nasa tour, a boli sme spokojní.. bol isme v pamukale na dve dni a navstivili sme aj Konyu kvoli sufizmu, bolo to fajn " mame krasne zazitky :
))

Dátum pobytu: marec 2019
Typ výletu: Cestoval/a s rodinou
Poďakujte používateľovi helenka2456.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia Katja F, Halkla İlişkiler Müdürü v zariadení Club Turtas Beach Hotel.Zodpovedané: 21. júna 2019
Prekladač Google

Milá Helenka,
Děkuji moc za vaši úžasnou recenzi a za to, že jsou našimi hosty. Čekáme na váš návrat.
S pozdravem.
Club Turtaş Beach Hotel Team.

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zobraziť ďalšie recenzie