Zistili sme, že používate nepodporovaný prehliadač. Webová lokalita TripAdvisor sa nemusí zobrazovať správne.Náš portál podporuje nasledujúce prehliadače:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
TripAdvisor
Al Aqah
Zverejniť
Schránka prijatých správ
Hľadať
Hotely v blízkosti
Recenzie (4 191)
Filtrovať recenzie
4 191 výsledkov
Hodnotenie od cestovateľov
1 927
1 297
557
233
177
Typ cestovateľa
Obdobie roka
JazykVšetky jazyky
Ďalšie jazyky
Hodnotenie od cestovateľov
1 927
1 297
557
233
177
Pozrite si, čo hovoria cestovatelia:
Vybrané filtre
Filter
Aktualizuje sa zoznam…
164 191 recenzií
Recenzované: 28. apríla 2019

Pekne prostredie, skvela plaz a kvalitne sluzby ake som ocakaval od siete Rotana Resort nesklamali. Prijemny personal vzdy pripraveny obsluzit, pomoct alebo poradit. Skvela medzinarodna kuchyna formov bufetou da moznost si vybrat chutne jedlo aj pre narocneho klienta.

Dátum pobytu: apríl 2019
  • Typ výletu: Cestoval/a vo dvojici
    • Cena/kvalita
    • Lokalita
    • Kvalita spánku
    • Izby
    • Čistota
    • Služby
Recenzia získaná v spolupráci s partnerom Rotana Hotels
Poďakujte používateľovi OnAir51867336462.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia Fujairah Rotana R, General Manager v zariadení Fujairah Rotana Resort & Spa.Zodpovedané: 29. apríla 2019
Prekladač Google

Dear Valued Guest,

Thank you very much for your positive rating of your recent stay with us at Fujairah Rotana Resort & Spa.
With pleasure I note that our facilities and services met your expectations.
We appreciate you taking the time to share your experiences and recommending us on Trip Advisor, and I look forward to welcoming you back to Fujairah Rotana Resort & Spa in the future.

Sincerely,

Ulrike Andorff
General Manager

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 22. októbra 2017

Nakoľko chodím s rodinou na dovolenky do UAE , rozhodol som sa vyskúšať aj iný hotel , pláž atď .... Prvý dojem hotela bol dobrý.Ale hotel nezodpovedal piatim ***** ale maximálne *** hviezdickam. Izba bola pekná , stále udržiavali poriadok ,no čo sa týka jedlá , bolo jednotvárne - nebolo si z čoho vybrať. Personál bol veľmi odmeraný. Hotelová pláž bola prekrásna jedno plus. Za tú cenu som mohol mať dve dovolenky v lepšom rezorte Egypta.

Dátum pobytu: október 2017
  • Typ výletu: Cestoval/a s rodinou
    • Cena/kvalita
    • Lokalita
    • Kvalita spánku
    • Izby
    • Čistota
    • Služby
Recenzia získaná v spolupráci s partnerom Rotana Hotels
Poďakujte používateľovi janah826.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia Fujairah Rotana R, General Manager v zariadení Fujairah Rotana Resort & Spa.Zodpovedané: 28. októbra 2017
Prekladač Google

Dear Valued Guest,
Thank you for your comments about your recent stay at Fujairah Rotana Resort & Spa posted on Trip Advisor. Your valued feedback is important for us to improve continuously our service quality as our goal is not only to meet but even exceed our guests’ expectations. With much regret, we learnt that your stay was not an entirely satisfactory one for which we sincerely wish to apologize. All points regarding our food offering in our outlets duly noted and will be assessed and rectified without fail. Thank you for your kind understanding. May I take this opportunity again to thank you for bringing this to our attention and sincerely hope to welcome you back at another opportunity to convince you of our otherwise fine services.
Kind regards,

Ulrike Andorff
General Manager

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 2. januára 2017 cez mobilné zariadenie

Co sa týka tejto dovolenky, boli sme milo prekvapení kopou zelene ktorá obklopovala našu izbu. Mali sme tu základnú izbu bez doplatku ale bola veľmi vyhovujúca, taktiež stále uprataná, uteráky stále vymenené, vody doplnené. Čo sa týka jedla- raňajky a večere lepšie ako obedy, cez obed sme si malo kedy mali čo vybrať. Veľmi chutne koláčiky. Obrovská nevýhoda je, že v all inclusive balíčku sme nemali espresso kávu a taktiež ponuka drinkov veľmi chabá, taktiež all inclusive balíček neposkytuje žiaden snack a na pláži teda žiadne občerstvenie. To sme sa dozvedeli až na mieste. Adaptér za doplatok 8AED. Wifi zadarmo v okoli recepcie, reštaurácie, pláži no miestami aj na izbe. Na 5* hotel to malo viaceré rezervy, zničený nábytok, špinavé okna, atd. ale to už je "drobnosť" ktorá až tak neovplyvňuje konečný efekt.

Dátum pobytu: december 2016
Typ výletu: Cestoval/a vo dvojici
Poďakujte používateľovi mleskova2.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia Fujairah Rotana R, General Manager v zariadení Fujairah Rotana Resort & Spa.Zodpovedané: 11. januára 2017
Prekladač Google

Dear Valued Guest,

We are delighted that we have met your expectations in making your stay comfortable. Thank you very much for the kind review to our team and facilities. We are glad that we have made your stay a treasured experience.

It was really a pleasure for us having you as our guest, and we always have the delight of welcoming you again here at Fujairah Rotana Resort & Spa.

Sincerely,

Mrad El Khoury
General Manager
Fujairah Rotana Resort & Spa

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 21. septembra 2016

Skvělý hotel, vše bez problému. Krásné a čisté pokoje, Wifi je zdarma pouze na recepci, ale dosah má i u bazénu a pláže takže pohoda.
Volejbal, fitness, wellness. super personál ochotní milí. Krásné udržované zahrady

Dátum pobytu: november 2015
  • Typ výletu: Cestoval/a s priateľmi
    • Lokalita
    • Izby
    • Služby
Poďakujte používateľovi Klára S.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia Fujairah Rotana R, General Manager v zariadení Fujairah Rotana Resort & Spa.Zodpovedané: 24. októbra 2016
Prekladač Google

Dear Valued Guest,

We are delighted that we have met your expectations in making your stay comfortable. Thank you very much for the kind review to our services. We are indeed very thankful for your kind remarks to our team.

We are glad that we have made your stay a treasured experience.

It was really a pleasure for us having you as our guest, and we always have the delight of welcoming you again here at Fujairah Rotana Resort & Spa.

Sincerely,

Mrad El Khoury
General Manager

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Táto recenzia bola preložená z jazyka: angličtina. Zobraziť originál
Recenzované: 29. júna 2014

Hotel sa nachádza na pláži s dobrými aktivitami a izbami. Bazén je tiež dobrý, ale nie je až taký úžasný na 5-hviezdičkový hotel, a nie je studený. Jedlo je fajn, ale sklamalo ma, že hotel nevysielal zápasy World Cup. Museli sme kvôli tomu navštíviť iný hotel.

1  Poďakujte používateľovi Tarazikhaled.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.Pôvodne odoslané: angličtina, www.tripadvisor.co.uk. Zobraziť originál
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia Fujairah Rotana R, General Manager v zariadení Fujairah Rotana Resort & Spa.Zodpovedané: 30. júna 2014
Prekladač Google

Dear Valued Guest,

Thank you for taking the time to share your experience and comments on Tripadvisor following your recent stay.

I am glad to hear that we have exceeded your expectations regarding our products, facilities and most especially our services rendered by our dedicated colleagues who always aspire to give you the utmost hospitality experience.

Your invaluable feedback is important as this helps us enhance our services, rest assured that your points regarding pool temperature and televsing World cup had been duly noted and will be given utmost consideration.

Once again, thank you for choosing our resort as your place of retreat and hope that this will be a series of your many more visits to us.


Best Regards,
Hossam Kamal
General Manager
Fujairah Rotana Resort & Spa
P.O. Box 1856 Fujairah, U.A.E | T: + 971 (0) 9 244 9888 | Dir: + 971 (0) 9 204 2104 | F: + 971 (0) 9 244 9800 | fujairah.resortspa@rotana.com | rotana.com

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zobraziť ďalšie recenzie