Zistili sme, že používate nepodporovaný prehliadač. Webová lokalita Tripadvisor sa nemusí zobrazovať správne.Náš portál podporuje nasledujúce prehliadače:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Tripadvisor
Zverejniť
Schránka prijatých správ

“Zasýti, ale neočarí”
Recenzia Tekovska kuria

Tekovska kuria
Na pozícii č. 1 spomedzi 1 Reštaurácie v Hronsky Benadik
Podrobné informácie o reštaurácii
Zrecenzované: 3. januára 2020 cez mobilné zariadenie

Je to to, čo to je, gastronómia hodná prevádzky na odpočívadle.
Priestory plné návštevníkov, kmitajúca obsluha, ktorej to niekedy, vzhľadom na množstvo stravníkov, trvá.
Chceli sme sa vyhnúť dlhej čakacej dobe, tak sme si vybrali z "denných špecialít". Klasiky bryndzové halušky s oštiepkom a slaninou a segedínsky guláš.
Halušky boli málo bryndzové, dokonca podľa našej chuti ich bolo treba dosoliť, čo by sa pri použití poctivého pomeru bryndze nestalo. Slaninka by zniesla ešte dlhšie opečenie.
Segedín celkom v pohode, trochu viac kapusty. Mäso bolo dobré, nie suché. K tomu bolo 6 trochu suchých knediel, na množstvo gulášu aj príliš.
Zasýtiť zasýti, ale neočarí, najmä kvôli množstvu návštevníkov, ktorí sa neustále priemieľajú.

Dátum návštevy: január 2020
Poďakujte používateľovi Evi K.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Napísať recenziuRecenzie (100)
Hodnotenie od cestovateľov
Typ cestovateľa
Obdobie roka
Jazyk
  • Ďalšie jazyky

711100 recenzií

Zrecenzované: 13. decembra 2019 cez mobilné zariadenie

Naposledy! Otrasná obsluha čakáte 20min a nikto nepríde. Keď som dostal menu ani na pitie sa nedalo objednať... typická Slovenska gastronómia.

Dátum návštevy: december 2019
1  Poďakujte používateľovi AP0FIS.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzované: 1. decembra 2019

Jedol som v tejto restauracii viac krat a bolo to priemerne. Ale po poslednej navsteve uz asi nepridem. Kezdze mam prisnu bezlepkovu dietu vypytal som si cesnacku, aby nebola zahustovana mukou a bola bezlepkova a trosicku ryze do polievky, aby to nebola len voda. Priniesli mi cesnacku, ktora nebola zahustovana mukou, ale plaval v nej opeceny chlieb a na tanieriku som dostal 4 kopceky ryze. Premietnute do ceny. Po napomenuti casnika, ze v bezlepkovej polievke nemoze byt chlieb ma zdrbal, ze som chcel bez muky a nie bez chleba no proste genius:( nakoniec mi vymenil za cistu bez chleba. Co sa tyka hlavneho jedla asi mi to chceli vratit za polievku. Mal som steak a hranolky cele jedlo utopene v akejsi stave, hranolky rozmocene, proste od pohladu to nevyzeralo dobre. Ja nezvyknem pisat recenzie, ale taketo nieco patri do Albanska a nie do EU. A ucet bol gool ! Pred dvoma tyzdnami som v Los Angeles v restauracii s vyhladom na ocean jedol za menej. Proste dali ste mi to vyzrat. Dakujem :(

Dátum návštevy: november 2019
1  Poďakujte používateľovi martin211278.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzované: 3. novembra 2019 cez mobilné zariadenie

Úplne plne obsadené počas obeda cez týždeň.
Počkali sme si na miesto asi 5 min. Oplatilo sa. Rýchla obsluha aj v čase špičky.
Výborná kapustnica.
Všetko funguje.
Čisté toalety.

Dátum návštevy: október 2019
Poďakujte používateľovi Boris_Petras.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzované: 17. septembra 2019

stylova restauracia, jedlo chutne, obsluha mila a rychla.
negativum je ze sa tazko parkuje nakolko je tu stale velky pocet hosti , ale vlastne toto negativum je svojim sposobom pochvala podniku, lebo to znamena ze je stale plno

Dátum návštevy: september 2019
    • Cena/kvalita
    • Služby
    • Jedlo
Poďakujte používateľovi StanoTT1977.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.

Cestovatelia, ktorí si pozreli Tekovska kuria, si pozreli aj

Bzenica, Banskobystrický kraj

Navštívili ste Tekovska kuria? Podeľte sa o svoje zážitky!

Napísať recenziu Pridať fotografie

Majitelia: Aký názor na to máte vy?

Vlastníte alebo spravujete toto zariadenie? Prihláste sa k vlastníctvu profilu, aby ste mohli odpovedať na recenzie, aktualizovať profil a oveľa viac.

Prihláste sa k vlastníctvu profilu