Zistili sme, že používate nepodporovaný prehliadač. Webová lokalita Tripadvisor sa nemusí zobrazovať správne.Náš portál podporuje nasledujúce prehliadače:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Uložiť
Najzaujímavejšie body recenzie
Krasna priroda

Arboretum je velmi prijemne miesto na prechadzku, oddych v prirode pre vsetky vekove kategorie... viac informácií

Recenzované: 6. júla 2017
IbaD18
cez mobilné zariadenie
Príjemná prechádzka

Príjemná prechádzka v peknom prostredí. Rekreačným tempom s prestávkami tak na 3 hodinky. Viacero... viac informácií

Recenzované: 3. júla 2016
Hanna S
,
Nitra, Slovensko
Prečítať všetky recenzie (19)
  
Recenzie (19)
Filtrovať recenzie
19 výsledkov
Hodnotenie od cestovateľov
8
6
4
1
0
Typ cestovateľa
Obdobie roka
JazykVšetky jazyky
Ďalšie jazyky
Hodnotenie od cestovateľov
8
6
4
1
0
Pozrite si, čo hovoria cestovatelia:
Vybrané filtre
Filter
Aktualizuje sa zoznam…
2719 recenzií
Recenzované: 30. mája 2018

Ticho, krása, pokoj, nádhera okolia, pekný zámok, veľa druhov rastlín stromov. Vhodné v každom počasí.

Dátum zážitku: júl 2017
1  Poďakujte používateľovi slovenskozdola.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 19. februára 2018

Kto miluje prirodu,kvety a rozne dreviny,tu si pride na svoje.Nadherne magnolie,vsade kam sa pozriete.Uzasny oddych.

Dátum zážitku: jún 2017
Poďakujte používateľovi EvaH3659.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 6. júla 2017 cez mobilné zariadenie

Arboretum je velmi prijemne miesto na prechadzku, oddych v prirode pre vsetky vekove kategorie. Uvitala by som viac toaliet v komplexe ako len jedno wc pri vstupe do arealu. Arboretum ma co to uz za sebou co sa odzrkadluje v celkovom dojme z kastiela a budov nachadzajucich sa v okoli. Ocakavala som viac kvetov ale ani stromy a kriky ktore su z roznych kutov sveta nesklamali. Celkovo arboretum posobi velmi prijemne, upokojujuco a prirodzene ako keby sa clovek prechadzal po lese.

Dátum zážitku: júl 2017
1  Poďakujte používateľovi IbaD18.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 29. mája 2017

Včera sme navštívili Arborétum a urobili sme dobre. Konala sa tam akcia k MDD, vystúpenia detičiek, polície, hasičov, atď. /veľmi dobré/. Arborétum prešlo určite prešlo zaťažkávajúcou skúškou vzhľadom k množstvu návštevníkov. Určite treba popracovať na skvalitnení hygienických priestorov, na WC chýbal papier, hygienické obrúsky, verím, že v budúcnosti sa to už zlepší, radi sa vrátime.

Dátum zážitku: máj 2017
1  Poďakujte používateľovi Iveta K.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 14. októbra 2016

Nech sa na mňa hnevá, kto chce. Bol som tam v auguste a je to celé zle. Pri vstupe hajzle také, že radšej som to mohol nenápadne oprieť niekde o kmeň. Cesty neoznačené, resp. označené zle, človek nevie, kde má ísť, aby sa aj niečo dozvedel. Stromy pochybne pooznačované, len nejaké lístočky nasukané niekde na konároch, ktoré treba hľadať. Lepšie by bolo, keby bola pred stromom v zemi pichnutá tabuľka s názvom. V strede arboreta je nejaký kaštieľ, kde som šiel hľadať reštauráciu, alebo nejakú stravu. Vošiel som dnu, bolo otvorené, ale nikoho tam nebolo. V jednej izbe nejaká mikrovlnka, kde nejaká teta zohrievala svoj obed. No proste dosť socialistický štýl na moje pomery. Pritom by stačilo na A5 vytlačiť mapu a dávať ju pri platení vstupenky, aby človek vedel, kde sa pohybuje. A obnoviť kaštiel, zriadiť tam nejakú vývarovňu, alebo čo. Vydržal som tam asi dve hodiny.

Dátum zážitku: august 2016
3  Poďakujte používateľovi jefitto44.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zobraziť ďalšie recenzie