Zistili sme, že používate nepodporovaný prehliadač. Webová lokalita Tripadvisor sa nemusí zobrazovať správne.Náš portál podporuje nasledujúce prehliadače:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Neprofesionálny prístup obsluhy”
Recenzia Pivovar Vrsky

Pivovar Vrsky
Na pozícii č. 13 spomedzi 15 Reštaurácie v Terchovej
Podrobné informácie o reštaurácii
Zrecenzované: 2. novembra 2019

Absolútne nie som spokojný s obsluhou personálu, neochotný a drzí ! Pri objednaní piva sme dostali odpoved od obsluhy, že majú veľa práce, nestíhajú nakoľko tam majú akciu a tak nám nemôžu dať ani pivo keďže nie sú poháre. X krát sme u vás boli a vždy bol nejaký problém, či surové mäso, alebo studená polievka alebo nám priniesli pivo po hodine...takto to funguje min. už 3 rok a žiadna zmena, ani čo sa týka kuchyne či obsluhy. Za nás je to reštaurácia s nulovým ohodnotením, to skôr motoresty majú omoho lepší prístup ku zákazníkom ako reštaurácia Pivovar Vŕšky !!!!!!!!!!!

Dátum návštevy: september 2019
    • Cena/kvalita
    • Služby
    • Jedlo
Poďakujte používateľovi janhanuliak.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Napísať recenziuRecenzie (70)
Hodnotenie od cestovateľov
Typ cestovateľa
Obdobie roka
Jazyk
  • Ďalšie jazyky

121670 recenzií

Zrecenzované: 16. augusta 2019

Jedlo bolo ok, predrazene, ked to porovnam s okolitymi restauraciami. Personal bol drzy, pomaly a mali sme dojem, ze ich obtazujeme. Bola som so zahranicnou navstevou a musela som sa hanbit ako sa sprava personal v tejto restauracii. Nehovorim ani o tom, ze pri plnej restauracii sa rozhodli umyvat toalety, co sposobilo, ze som musela pred WC cakat asi 10 minut, kym vyschnu podlahy...

Dátum návštevy: august 2019
    • Cena/kvalita
    • Služby
    • Jedlo
Poďakujte používateľovi Discover264380.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzované: 12. augusta 2019

Navsteva dne 11.8.2019,obsluha bez zajmu pomerne laxni,pivko,jednalo se tmavy special s medem nebylo vubec spatne,dobre vychlazene i osetrene,domaci citronova limonada cisty prumer,objednana polevka,terchovska kapustnica,jednalo se o nic nerikajici zelnacku,kdo si chce dat pomerne slusne zde vyrabene pivko chybu neudela s jidlem je to sazka do loterie

Dátum návštevy: august 2019
Poďakujte používateľovi Petr P.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzované: 12. augusta 2019 cez mobilné zariadenie

Obsluha si nás nevšímala, museli sme si prísť sami objednať nápoje k recepcii, v ktorej sedeli 3 čašníčky. Taktiež sme dlho čakali na nápoje, ktoré sme si objednali. V reštaurácií bolo veľa ôs.

Dátum návštevy: august 2019
2  Poďakujte používateľovi travelworld777.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzované: 23. júla 2019

Neboli sme ubytovaní, len sme chceli pred jednou akciou v amfiteátri ísť na kávu a nejaké nealko. Počas hodiny si čašníci zapísali dve objednávky, ale ani jedna nebola vybavená. Rovnakú skúsenosť mali prísediaci pri stole, tí si objednali kávu u troch čašníkov, ale nedostali ani jednu až nakoniec čašníčka odvrkla, že už sa robí.
Úplne neprofesionálny prístup, niektorí hostia boli obslúžení aj niekoľkokrát, kým náš stôl si vôbec nevšímali. Žiaden systém v obsluhe.
Dokonca keď sa reštaurácia vyprázdnila, obsluha začala upratovať zo stolov a ani sa neunúvali doobsluhovať tých hostí, ktorých neobslúžili.
Veľmi sme boli sklamaní a budeme sa vyhýbať tomuto zariadeniu.

Dátum návštevy: júl 2019
    • Cena/kvalita
    • Služby
    • Jedlo
Poďakujte používateľovi martinag2016452.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.

Cestovatelia, ktorí si pozreli Pivovar Vrsky, si pozreli aj

Terchová, Žilinský kraj
Terchová, Žilinský kraj
 
Terchová, Žilinský kraj
 

Navštívili ste Pivovar Vrsky? Podeľte sa o svoje zážitky!

Napísať recenziu Pridať fotografie

Majitelia: Aký názor na to máte vy?

Vlastníte alebo spravujete toto zariadenie? Prihláste sa k vlastníctvu profilu, aby ste mohli odpovedať na recenzie, aktualizovať profil a oveľa viac.

Prihláste sa k vlastníctvu profilu