Zistili sme, že používate nepodporovaný prehliadač. Webová lokalita Tripadvisor sa nemusí zobrazovať správne.Náš portál podporuje nasledujúce prehliadače:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Uložiť
Najzaujímavejšie body recenzie
krása..

Jánošíkové diery hodnotím ako veľmi príjemná prechádzka, prešli sme aj dolné, aj horné, veľmi sa mi... viac informácií

Recenzované: 8. augusta 2020
Marsy K
,
Slovensko
Jánošíkove diery super, ale koliba nám zážitok dokonale pokazila

Prešli sme Jánošíkovými dierami - aj dolné aj horné, a pre zle počasie sme zvolili jednoduchsiu... viac informácií

Recenzované: 26. júla 2020
vavab2018
cez mobilné zariadenie
Prečítať všetky recenzie (282)
  
Recenzie (282)
Filtrovať recenzie
282 výsledkov
Hodnotenie od cestovateľov
236
41
5
0
0
Typ cestovateľa
Obdobie roka
JazykVšetky jazyky
Ďalšie jazyky
Hodnotenie od cestovateľov
236
41
5
0
0
Pozrite si, čo hovoria cestovatelia:
Vybrané filtre
Filter
Aktualizuje sa zoznam…
3944282 recenzií
Recenzované: 13. februára 2018 cez mobilné zariadenie

S priatelom sme navstivili neplanovane Terchovu a vymysleli sme si pozriet Janosikove diery. Teraz v zime sme tam nestretli vela turistov v porovnani mozno s teplejsim obdobim ale bola to nadhera. Cencule,lad a sneh dokonale dotvaral zimnu atmosferu a vsetko vyzeralo ako v rozpravke. V zimnom obdobi doporucujem hlavne vhodnu turisticku obuv,pripadne navleky na topanky proti posmyknutiu.

Dátum zážitku: február 2018
1  Poďakujte používateľovi domi_dori_kinki.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 20. januára 2018 cez mobilné zariadenie

Krasna a uzastna priroda. Chodniky boli upravene na niektorych miestach bolo znicene zabradlie po spadnutych stromoch. V zime je to krasna prechadzka aj s malim dietatom. Urcite sa to oplati vidiet v zime aj v lete preto sa sem urcite vratime cez leto.

Dátum zážitku: január 2018
2  Poďakujte používateľovi Jaro775.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 16. januára 2018

Jánošíkove diery sme chceli už dlhšie navštíviť, ale podarilo sa nám to až teraz v januári (tak trochu neplánovane). Musím povedať, že nesklamali. Krásna príroda, skaly, priezračná voda... no balzam na dušu. Dolné diery sú nenáročné a zvládne ich naozaj každý. Horšie to bolo pri Horných dierach, avšak uznávam, že sme si ako menej skúsení turisti zvolili nie zrovna najideálnejšie ročné obdobie na ich prechod. Rebríky boli väčšinou šmykľavé a pokryté vrstvou ľadu, rovnako aj úseky, ktorými sa prechádza pomocou reťazí, takže miestami to bol fakt adrenalín :). Dostali sme sa až k Medzirozsutcom a pôvodne sme sa chceli vrátiť cez Malý Rozsutec, avšak bolo nám povedané, že chodník je namrznutý a šmykľavý, tak sme sa radšej vrátili späť po zelenej značke, čím sme sa vyhli všetkým rebríkom a reťaziam. Určite sa sem chceme vrátiť na jar, keď bude lepšie počasie.

Dátum zážitku: január 2018
Poďakujte používateľovi bosorka81.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 12. septembra 2017 cez mobilné zariadenie

Krasne prostredie, stredne narocny teren....ale prejde aj dochodca.Viac ludi,ako som cakala.Kolobezky na zaver,super napad .Odporucam

Dátum zážitku: september 2017
Poďakujte používateľovi 883alicas.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 6. septembra 2017

Postupne budované bezpečné chodníky v krásnej scenérii Malej Fatry. Dolná časť je bezpečne zvládnuteľná aj v nepriaznivom počasí.

Dátum zážitku: august 2017
Poďakujte používateľovi Igor R.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zobraziť ďalšie recenzie