Zistili sme, že používate nepodporovaný prehliadač. Webová lokalita TripAdvisor sa nemusí zobrazovať správne.Náš portál podporuje nasledujúce prehliadače:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
TripAdvisor
Terchová
Zverejniť
Schránka prijatých správ
Hľadať

“Obed”

Terchovska Koliba Diery
Na pozícii č. 2 spomedzi 14 Reštaurácie v Terchovej
Certifikát výnimočnosti
Kuchyňa: Stredoeurópske
Podrobné informácie o reštaurácii
Zrecenzované: 16. septembra 2019 cez mobilné zariadenie

Fantastické jedlá , veľké porcie a hlavne chutné určite vám bude chutiť
Odporúčam každému nebudete sklamaný.

Dátum návštevy: september 2019
Poďakujte používateľovi 319michall0p00.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Napísať recenziuRecenzie (160)
Hodnotenie od cestovateľov
Typ cestovateľa
Obdobie roka
Jazyk
  • Ďalšie jazyky

26160 recenzií

Zrecenzované: 26. augusta 2019 cez mobilné zariadenie

Boli sme tu 2x počas našej dovolenky. Personál príjemný, jedlo chutné. Dokonca ešte o 20:15 nám ochotne pripravili jedlo (o 21:00 zatvárali).

Dátum návštevy: august 2019
Poďakujte používateľovi PetraM751990.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzované: 26. augusta 2019

Koliba široko ďaleko jedna z najlepšejších. Výber veľký a pestrý. Najviac som si pochutila na rebierkach na mede a na grilovanej bravčovej panenke s chilly medovou omáčkou. Zbytok posádky mal syr halušky, krkovičku, šúlance a tiež spokojnosť veľká.
Odporučme. ;)

Dátum návštevy: august 2019
    • Cena/kvalita
    • Služby
    • Jedlo
Poďakujte používateľovi Dajan91.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzované: 18. augusta 2019 cez mobilné zariadenie

Neviem ci si kuchar kradne bryndzu domov, ale na dobre bryndzaky chodte urcite inam... Brak.
Obsliha oka, aj ked sa caka dlhsie ale to je tym ze tu je vela ludi.

Dátum návštevy: august 2019
Poďakujte používateľovi 494lukasvadovic.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzované: 5. augusta 2019 cez mobilné zariadenie

Veľmi milá a neskutočne rýchla obsluha ako aj príprava jedla aj napriek tomu že sme neboli v reštaurácií sami.
Jedlo bolo vynikajúce a veľmi chutne čerstvo pripravené. Takto si predstavujem rozvoj turizmu na Slovensku. Určite sa ešte vrátime, vrelo odporúčam každému.

Dátum návštevy: august 2019
Poďakujte používateľovi TompikaKN.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.

Cestovatelia, ktorí si pozreli Terchovska Koliba Diery, si pozreli aj

Terchová, Žilinský kraj
Terchová, Žilinský kraj
 
Zázrivá, Žilinský kraj
Terchová, Žilinský kraj
 
Terchová, Žilinský kraj
 

Navštívili ste Terchovska Koliba Diery? Podeľte sa o svoje zážitky!

Napísať recenziu Pridať fotografie

Majitelia: Aký názor na to máte vy?

Vlastníte alebo spravujete toto zariadenie? Prihláste sa k vlastníctvu profilu, aby ste mohli odpovedať na recenzie, aktualizovať profil a oveľa viac.

Prihláste sa k vlastníctvu profilu