Zistili sme, že používate nepodporovaný prehliadač. Webová lokalita TripAdvisor sa nemusí zobrazovať správne.Náš portál podporuje nasledujúce prehliadače:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotely v blízkosti
Recenzie (58)
Filtrovať recenzie
58 výsledkov
Hodnotenie od cestovateľov
22
18
17
1
0
Typ cestovateľa
Obdobie roka
JazykVšetky jazyky
Ďalšie jazyky
Hodnotenie od cestovateľov
22
18
17
1
0
Pozrite si, čo hovoria cestovatelia:
Filter
Aktualizuje sa zoznam…
4958 recenzií
Recenzované: 9. augusta 2018 cez mobilné zariadenie

Super hotel. velmi mili personal,recepcne,barman......
je to super miesto aj pre rodiny s detmi v kocikoch. Ranajky bohate a vecere a la kart. Jedalny listok bohaty. Prostredie krasne. Vsade blizko. Auto nechajte pred hotelom a oddychujte. Doporucujem.

Dátum pobytu: august 2018
Typ výletu: Cestoval/a s rodinou
Poďakujte používateľovi AnnaV4715.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 26. júla 2018

Na hotel sme prišli v poobedných hodinách ubytovanie sme v poobedých hodinách. Izby su veľmi pekné vkusne zariadené. Reštaurácia je veľmi pekná velká a všetci ocenia krásny panoramatický výhľad na hory. Na silvestra ponúka hotel veľmi atraktývnu zľavu na skipas Vrátka Paseky.

Dátum pobytu: december 2017
Poďakujte používateľovi MarekS3380.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia Jozef B, Manažér v zariadení Hotel Boboty.Zodpovedané: 27. júla 2018

Ďakujeme ze pozitívnu recenziu pán Marek. Plne s Vami súhlasíme, Vrátna dolina je krásna v každom ročnom období :-)

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 15. júla 2018 cez mobilné zariadenie

Stretavku zo strednej po 25 rokoch!!! sme mali v tomto hoteli. Aj ked na gymnazium sme chodili v Bratislave a vyber miesta cez pol Slovenska nevyzeral ako najlepsi napad bolo to uplne super - hotel nas privital a pripravil perfektne podmienky vratane vecerneho menu a ochoty personalu byt s tymi vytrvalejsimi az do skoreho rana :-)

Dátum pobytu: júl 2018
Typ výletu: Cestoval/a s priateľmi
Poďakujte používateľovi Andrej M.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 13. februára 2018

Hotel s dobrým vybavením a službami. Hotel má výhodnú polohu v zime na lyžovanie (v blízkosti lyžiarskeho strediska Vrátna - Paseky), v lete na turistiku. Hosťom je k dispozícii vnútorný bazén, bowling, bar, reštaurácia (krásny výhľad na hory). Strava veľmi chutná.
Ubytovanie priemerné, izby útulné, čisté. Personál veľmi milý a ústretoví. Či recepčné, čašníčky, barmanky. Všetci boli super!

Dátum pobytu: február 2018
  • Typ výletu: Cestoval/a s rodinou
    • Kvalita spánku
    • Čistota
    • Služby
Poďakujte používateľovi NMaca80.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 12. februára 2018

Vynikajúce jedlo, rodinná atmosféra, príjemný personál, bazén s teplou vodou, k pobytu výhodné skiapsy. Bowling, zadarmo biliard, stolný futbal. Skibus v cene pobytu. Vraciame sa sem pravidelne a radi.

Dátum pobytu: február 2018
  • Typ výletu: Cestoval/a s rodinou
    • Cena/kvalita
    • Izby
    • Služby
1  Poďakujte používateľovi Hugo M.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zobraziť ďalšie recenzie