Zistili sme, že používate nepodporovaný prehliadač. Webová lokalita TripAdvisor sa nemusí zobrazovať správne.Náš portál podporuje nasledujúce prehliadače:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotely v blízkosti
Recenzie (59)
Filtrovať recenzie
59 výsledkov
Hodnotenie od cestovateľov
23
18
17
1
0
Typ cestovateľa
Obdobie roka
JazykVšetky jazyky
Ďalšie jazyky
Hodnotenie od cestovateľov
23
18
17
1
0
Pozrite si, čo hovoria cestovatelia:
Vybrané filtre
Filter
Aktualizuje sa zoznam…
51059 recenzií
Recenzované: 26. júla 2018

Na hotel sme prišli v poobedných hodinách ubytovanie sme v poobedých hodinách. Izby su veľmi pekné vkusne zariadené. Reštaurácia je veľmi pekná velká a všetci ocenia krásny panoramatický výhľad na hory. Na silvestra ponúka hotel veľmi atraktývnu zľavu na skipas Vrátka Paseky.

Dátum pobytu: december 2017
Poďakujte používateľovi MarekS3380.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia Jozef B, Manažér v zariadení Hotel Boboty.Zodpovedané: 27. júla 2018

Ďakujeme ze pozitívnu recenziu pán Marek. Plne s Vami súhlasíme, Vrátna dolina je krásna v každom ročnom období :-)

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 15. júla 2018 cez mobilné zariadenie

Stretavku zo strednej po 25 rokoch!!! sme mali v tomto hoteli. Aj ked na gymnazium sme chodili v Bratislave a vyber miesta cez pol Slovenska nevyzeral ako najlepsi napad bolo to uplne super - hotel nas privital a pripravil perfektne podmienky vratane vecerneho menu a ochoty personalu byt s tymi vytrvalejsimi az do skoreho rana :-)

Dátum pobytu: júl 2018
Typ výletu: Cestoval/a s priateľmi
Poďakujte používateľovi Andrej M.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 13. februára 2018

Hotel s dobrým vybavením a službami. Hotel má výhodnú polohu v zime na lyžovanie (v blízkosti lyžiarskeho strediska Vrátna - Paseky), v lete na turistiku. Hosťom je k dispozícii vnútorný bazén, bowling, bar, reštaurácia (krásny výhľad na hory). Strava veľmi chutná.
Ubytovanie priemerné, izby útulné, čisté. Personál veľmi milý a ústretoví. Či recepčné, čašníčky, barmanky. Všetci boli super!

Dátum pobytu: február 2018
  • Typ výletu: Cestoval/a s rodinou
    • Kvalita spánku
    • Čistota
    • Služby
Poďakujte používateľovi NMaca80.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 12. februára 2018

Vynikajúce jedlo, rodinná atmosféra, príjemný personál, bazén s teplou vodou, k pobytu výhodné skiapsy. Bowling, zadarmo biliard, stolný futbal. Skibus v cene pobytu. Vraciame sa sem pravidelne a radi.

Dátum pobytu: február 2018
  • Typ výletu: Cestoval/a s rodinou
    • Cena/kvalita
    • Izby
    • Služby
2  Poďakujte používateľovi Hugo M.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 3. januára 2018 cez mobilné zariadenie

Klasicky hotel. S detmi idealny. Jedlo uzasne. Jedina vada, ze bazen bol otvoreny od 15.00 kazdy den a ked prsalo tak sa tam s detmi nedalo nic robit. Dalsou vadou bola pomala alebo pri naplneni hotela ziadna wifi. Aj ked hotel pise ze je na izbach. Ale bola len dole na recepcii.
Inak prostredie krasne. Personal super.

Dátum pobytu: december 2017
Typ výletu: Cestoval/a s rodinou
Poďakujte používateľovi JanaB2110.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia Evka V, Manažer v zariadení Hotel Boboty.Zodpovedané: 8. januára 2018

Dobrý deň.
Ďakujeme za Váš názor a predovšetkým za pripomienky. Budeme sa snažiť chyby čo najskôr odstrániť.
Tešíme sa na Vašu ďalšiu návštevu.

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zobraziť ďalšie recenzie