Zistili sme, že používate nepodporovaný prehliadač. Webová lokalita TripAdvisor sa nemusí zobrazovať správne.Náš portál podporuje nasledujúce prehliadače:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotely v blízkosti
Recenzie (53)
Filtrovať recenzie
53 výsledkov
Hodnotenie od cestovateľov
20
17
15
1
0
Typ cestovateľa
Obdobie roka
JazykVšetky jazyky
Ďalšie jazyky
20
17
15
1
0
Pozrite si, čo hovoria cestovatelia:
Filter
Aktualizuje sa zoznam…
2753 recenzií
Zrecenzované: 15. júla 2018 cez mobilné zariadenie

Stretavku zo strednej po 25 rokoch!!! sme mali v tomto hoteli. Aj ked na gymnazium sme chodili v Bratislave a vyber miesta cez pol Slovenska nevyzeral ako najlepsi napad bolo to uplne super - hotel nas privital a pripravil perfektne podmienky vratane vecerneho menu a ochoty personalu byt s tymi vytrvalejsimi az do skoreho rana :-)

Termín ubytovania: júl 2018, cestoval(a) s priateľmi
Poďakujte používateľovi Andrej M.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzované: 13. februára 2018

Hotel s dobrým vybavením a službami. Hotel má výhodnú polohu v zime na lyžovanie (v blízkosti lyžiarskeho strediska Vrátna - Paseky), v lete na turistiku. Hosťom je k dispozícii vnútorný bazén, bowling, bar, reštaurácia (krásny výhľad na hory). Strava veľmi chutná.
Ubytovanie priemerné, izby útulné, čisté. Personál veľmi milý a ústretoví. Či recepčné, čašníčky, barmanky. Všetci boli super!

  • Termín ubytovania: február 2018, cestoval(a) s rodinou
    • Kvalita spánku
    • Čistota
    • Služby
Poďakujte používateľovi NMaca80.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzované: 12. februára 2018

Vynikajúce jedlo, rodinná atmosféra, príjemný personál, bazén s teplou vodou, k pobytu výhodné skiapsy. Bowling, zadarmo biliard, stolný futbal. Skibus v cene pobytu. Vraciame sa sem pravidelne a radi.

  • Termín ubytovania: február 2018, cestoval(a) s rodinou
    • Cena/kvalita
    • Izby
    • Služby
1  Poďakujte používateľovi Hugo M.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzované: 3. januára 2018 cez mobilné zariadenie

Klasicky hotel. S detmi idealny. Jedlo uzasne. Jedina vada, ze bazen bol otvoreny od 15.00 kazdy den a ked prsalo tak sa tam s detmi nedalo nic robit. Dalsou vadou bola pomala alebo pri naplneni hotela ziadna wifi. Aj ked hotel pise ze je na izbach. Ale bola len dole na recepcii.
Inak prostredie krasne. Personal super.

Termín ubytovania: december 2017, cestoval(a) s rodinou
Poďakujte používateľovi JanaB2110.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia Evka V, Manažer v zariadení Hotel Boboty.Zodpovedané: 8. januára 2018

Dobrý deň.
Ďakujeme za Váš názor a predovšetkým za pripomienky. Budeme sa snažiť chyby čo najskôr odstrániť.
Tešíme sa na Vašu ďalšiu návštevu.

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzované: 8. augusta 2017

Hotel je postavený v lese,v krásnej prírode.Je staršieho dáta,je vidiet socialistické pozostatky zariadenia hotela.Izba malá,dostatočná na spánok,nabytok nový.Raňajky v poriadku,iné jedlo sme nemali.Pivo Plzeň,čašník by mohol byt uslužnejší,asi ho boleli nohy.Jediné velké mínus o pol desiatej je zaverečná.Parkovisko velké,bez problémov sa dá zaparkovat.

  • Termín ubytovania: august 2017, cestoval(a) v páre
    • Kvalita spánku
    • Izby
    • Služby
2  Poďakujte používateľovi MartinJar.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia Evka V, Manažer v zariadení Hotel Boboty.Zodpovedané: 8. januára 2018

Dobrý deň.
Ďakujeme za Váš názor, veľmi si ho vážime. Budeme sa snažiť nedostatky odstrániť a verím, že ďalší pobyt u nás si užijete bez problémov.
Prajem pekný deň.

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zobraziť ďalšie recenzie