Zistili sme, že používate nepodporovaný prehliadač. Webová lokalita TripAdvisor sa nemusí zobrazovať správne.Náš portál podporuje nasledujúce prehliadače:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotely v blízkosti
Recenzie (20)
Filtrovať recenzie
20 výsledkov
Hodnotenie od cestovateľov
6
3
2
6
3
Typ cestovateľa
Obdobie roka
JazykVšetky jazyky
6
3
2
6
3
Pozrite si, čo hovoria cestovatelia:
Filter
Aktualizuje sa zoznam…
2720 recenzií
Recenzované: 26. septembra 2017 cez mobilné zariadenie

So svojou rodinkou som bola ubytovaná v hoteli Gold v Terchovej. Nerozumiem, prečo si tento hotel hovorí children friendly hotel...pretože v hoteli nebolo nic pre deti, okrem zafúlaných plysakov v jednej miestnosti... prišli sme na check in, najskôr sme sa nevedeli zaradiť, či sme prišli do hotela alebo do betlehema, už len recepcia bola škaredá, no potešil ma aspoň milý a prívetivý prístup recepčnej. Ďalší šok nasledoval, keď sme prišli do izby. Izba bola čistá, ale vybavenie bolo chabé. Postele vrzgali, omietka padala. Manžel si chcel zapnut televízor, no prekvapil nás zrnity obraz a pistanie televízie, o zalepenom ovladaci lepiacou páskou ani nehovorím. Samozrejme o žiadnej plazme nie je reč. Keď si chcete na izbe zapnúť svetlo nečakajte kartovy systém ako vo väčšine hotelov...keď som chcela vložiť kľúčik do tej zástrčky na stene, musela som si zasvietit telefónom, aby som sa trafila, pretože kľúčikom sa tam nedalo trafiť....Rano sme prišli na raňajky, teda ak sa to vôbec dá nazvať ako raňajky. Rožky asi boli vytiahnute z mrazaku, lebo boli studené, obschnute ovocie... lepšiu stravu majú aj deti v Afrike. Boli sme na celodennej túre, boli sme unavení a na večeru sa nám nechcelo ísť mimo hotela, tak sme to chceli risknúť...recepčná nám pri príchode povedala, že sa varí do 20: 00 hod a v reštaurácii nám povedali, že sa varí do 19: 00. Síce bolo 18: 45, ale keď sme videli neochotnu čašnícku, tak sme sa báli,.že nám aj polievka skysne, takže sme sa išli najesť do konkurenčného podniku. Pri platení nás prekvapil nefunkčny terminál, takže manžel musel utekať do bankomatu. To isté môžeme povedať o výťahu.
Okolie je krásne, poloha dobrá, ale tento hotel a jeho mizerné služby su hanbou Terchovej. Nie je možné, aby jeden hotel robil takúto hanbu. Pozerali sme sa aj na druhé hoteli v Terchovej za oveľa nižšiu cenu, ktoré sa nedajú s týmto retrom ani porovnať. Keď som si porovnala fotky na internete pri objednávke pobytu a v skutočnosti, tak majiteľ je profík na photoshop ale o gastronómii nemá ani tušenia.

Dátum pobytu: august 2017
Typ výletu: Cestoval/a s rodinou
6  Poďakujte používateľovi martinakova.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 18. septembra 2017

Oproti minulemu roku vyrazne zhorsenie. Nefungoval vytah, nefungoval platobny terminal. Detsky kutik, ktory bol minuly rok sucastou jedalne, je zredukovany na stolik s polamanymi farbickami a dvomi automatmi na cinske smejdy za 1€. Zvysok bol premiestneny na 3. poschodie, takze nehrozi dat si kavu kym sa deti hraju a zmestia sa tam maximalne tak 3 deti.
Minuly rok bola k dispozicii mikrovlnna rura, kde sa dala zohriat strava pre male deti. Tato moznost je zrusena a s mliekom pre deti som vecer musela nahanat recepcnu, aby mi ho dala zohriat v kuchyni.
Minuly rok obsluha v restauracii, ktora detom zniesla modre z neba, tento rok okolo nas behala recepcna (snazila sa, ale nie je to prave idealny model obsluhy hosti:-/) Ponuka v ramci polpenzie cernohorsky rezen s hranolkami, rezen s opekanymi zemiakmi, zemiakova placka... Chodili sme jest do inych restauracii, toto naozaj nepovazujem za detske jedla. Na ranajky pocas celeho pobytu nebolo maslo, nebol ovocny caj, kava katastrofalna zbrnda...
Netusim, preco si tento hotel hovori "detsky", nic detske na nom nie je (okrem miniZOO a ihriska vedla hotela, to je fajn). Minuly rok mi deti plakali pri odchode, tento rok stali pri aute skor nez sme pobalili a nalozili.
Ubytovanie standardne priemerne, ale vedeli sme do coho ideme. Niekto by ale mohol vymenit ziarovky, polovica ich nesvietila.
Pan majitel by si mal uvedomit, ze takymto "setrenim" hotel akurat tak zbankrotuje. Tato cast Slovenska je krasna, ale do tohto hotela sa uz urcite nevratime.

Dátum pobytu: september 2017
  • Typ výletu: Cestoval/a s rodinou
    • Cena/kvalita
    • Izby
    • Služby
3  Poďakujte používateľovi SonaG122.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 3. septembra 2017 cez mobilné zariadenie

1x sme boli v celku spokojny na to, ze uz bolo mimo hlavnej sezony sme si to uzili a nedostatky ako vypalene bodove svetlo na izbe sme si az tak nevsimali, ale pri navsteve hotela 2x o rok neskor sme si ju uz vsimli a to aj preto, ze v tej istej izbe uz nesbietili 2 bodovky.
3x a dost sme si povedali po 3 navsteve hotela. Ziadne inovacie...ziadna znamka chcenia investovat a zveladovat.
Majtel by si mal zajst na dovolenku do zahranicia...aspon do CZ

Dátum pobytu: september 2017
Typ výletu: Cestoval/a s rodinou
Poďakujte používateľovi StanislavJ42.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 8. mája 2017 cez mobilné zariadenie

Vyborné a čiste ubytovanie, milý ústretový personál . Veľkonočný balík kolačik, kávička potešili, prekvapenie veľkonočná nedeľa, super jedlo a zábava aj pre detičky .
Boli sme nadšený zmenou vedenia, po minuloročnom fiasku, kedy sme boli veľmi sklamaný. Tento hotel mame veľmi radi, je na dobrom dostupnom mieste a so super výhľadom na Janošíka .
Takže v lete a pri každej príležitosti sa opäť vrátime a tešíme sa

Dátum pobytu: apríl 2017
Typ výletu: Cestoval/a s rodinou
Poďakujte používateľovi MarecekMarecekMarece.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 20. januára 2017

Toto sme našli v noci keď zlyhalo pôvodne dohodnuté ubytovanie na chate kde kvôli mrazom nešla voda. Do Terchovej sme prišli neskoro bolo hádam pol ôsmej a na drevenici aj keď malebnej bola zamrznutá voda a to sa s deťmi naozaj nedá až taký romantici nie sme. Majiteľ drevenice bol z toho nešťastný ale sila prírody bola väčšia a čo teraz po 200 km v neznámom prostredí. Sám majiteľ obvolal pár ľudí a dal nám tipy v prvom bola zima nejdem menovať nerád by som krivdil . Druhý bol Hotel Gold v centre a tu to naozaj v pohode aj o 21:00 nám spravil kuchár večeru izba aj keď so starším nábytkom čistučká a teplá. Deti aj tak zaujímal len detský kútik a palacinky. Oproti pod Jánošíkom na sánkach a lopároch najlepšia sobota s rodinou čo pamätám. Odporúčam pre všetkých čo nehľadajú luxus ale istotu.

Dátum pobytu: január 2017
  • Typ výletu: Cestoval/a s rodinou
    • Lokalita
    • Izby
    • Služby
Poďakujte používateľovi misokempa.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zobraziť ďalšie recenzie