Zistili sme, že používate nepodporovaný prehliadač. Webová lokalita TripAdvisor sa nemusí zobrazovať správne.Náš portál podporuje nasledujúce prehliadače:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Najzaujímavejšie body recenzie
Pekný hrad a stredoveká dedina

Cesta na hrad vedie cez stredovekú dedinu, kde si môžete aj vyskúšať strieľanie z luku, či jedlá... viac informácií

Recenzované: 20. augusta 2019
EviP974
,
Slovensko
Príjemná prechádzka aj s malými deťmi

Návštevu hradu odporúčam aj pre rodiny s menšími deťmi. Výstup je nenáročný - po chodníku. Samotná... viac informácií

Recenzované: 17. augusta 2019
cuculik
,
Poprad, Slovensko
Prečítať všetky recenzie (82)
  
Recenzie (82)
Filtrovať recenzie
82 výsledkov
Hodnotenie od cestovateľov
44
31
5
1
1
Typ cestovateľa
Obdobie roka
JazykVšetky jazyky
Ďalšie jazyky
Hodnotenie od cestovateľov
44
31
5
1
1
Pozrite si, čo hovoria cestovatelia:
Vybrané filtre
Filter
Aktualizuje sa zoznam…
1682 recenzií
Recenzované: 20. augusta 2019

Cesta na hrad vedie cez stredovekú dedinu, kde si môžete aj vyskúšať strieľanie z luku, či jedlá stredovekej kuchyne. Je tam aj ihrisko pre deti, malý bufet a WC. Samotný hrad je celkom pekne opravený, expozície hradu boli zaujímavé, aj hudobné vystúpenie, ktoré nás čakalo v kaplnke hradu s renesančnými skladbami. Sprievodca bol veľmi príjemný mladý muž, ktorý zaujímavo rozprával a aj nechával dostatok času na prezretie si expozícií a fotografovanie. Celá prehliadka trvala asi 70 minút. S výstupom na hrad a prehliadkou stredovekej dediny počítajte tak cca 2,5 hodiny. Škoda len, že na hrade neboli aj nejaké kvety, ktoré by hrad skrášlili - nasadené muškáty aspoň na vstupnom nádvorí by urobili svoje. Rodinné vstupné bolo v takej strednej triede - 18€.

Dátum zážitku: august 2019
Poďakujte používateľovi EviP974.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 17. augusta 2019

Návštevu hradu odporúčam aj pre rodiny s menšími deťmi. Výstup je nenáročný - po chodníku. Samotná prehliadka nie je ani so sprievodom zdĺhavá a zaujme aj menšie deti.Výhľady z hora sú nádherné. Pod hradom je staroveká usadlosť, kde sa deti môžu zahrať na drevenom ihrisku. Celkový imidž kazí len nevhodná architektonická opacha - budova pod hradom, ktorá celkovému dojmu skôr vadí. Inak vrelo odporúčam.

Dátum zážitku: august 2019
1  Poďakujte používateľovi cuculik.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 22. septembra 2018 cez mobilné zariadenie

Krásny deň prežitý výstupom na hrad, krásne zrekonstruovany, úžasný zážitok vidieť okolie ako na dlani. Doporučujem aj rodinám ako prežiť skvelý deň stojí to za to.

Dátum zážitku: september 2018
Poďakujte používateľovi Dašulla G.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 5. marca 2018

Výlet na hrad Strečno je velmi krásny zážitok pre deti ale aj dospelých, boli sme tam v čase keď sa tam organizovali rôzne sprievodné akcie

Dátum zážitku: júl 2017
Poďakujte používateľovi orea-sucany.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 10. novembra 2017

stredoveký hrad po čiastočnej rekoštrukcií situovaný v prekrásnom prostredí, miesto dýchajúce históriou, krásny výhľad nad údolím rieky Váh, nezabudnúť aj na tzv. starý hrad Strečno, ktorý je na druhom brehu Váhu v podhorí Malej Fatry

Dátum zážitku: september 2017
Poďakujte používateľovi Viktor373.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zobraziť ďalšie recenzie