Zistili sme, že používate nepodporovaný prehliadač. Webová lokalita TripAdvisor sa nemusí zobrazovať správne.Náš portál podporuje nasledujúce prehliadače:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
TripAdvisor
Kremnica
Zverejniť
Schránka prijatých správ
Hľadať

“vynikajuce !!!”
Recenzia Silvanus

Silvanus
Na pozícii č. 1 spomedzi 7 Reštaurácie v Kremnici
Certifikát výnimočnosti
Podrobné informácie o reštaurácii
Zrecenzované: 14. septembra 2019 cez mobilné zariadenie

zastavili sme sa v sobotu na obed vramci vyletu v Kremnici. najlepsi napad :) absolutne vsetko na 1*
dali sme si bravcove licka, steak a rebra - dokonalost. Kazde masko bolo vynikajuce dochutene a priam sa rozpadavajuce sa na jazyku. Takisto prilohy nam chutili.
Prostredie je prijemne a doplna atmosferu.
Personal opat raz vynikajuci. Slecny boli mile, prijemne a ochotne.
Dakuejme za prijemny obed
Ak pojdeme okolo Kremnice urcite prideme znovu

Dátum návštevy: september 2019
Poďakujte používateľovi janakamar.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Napísať recenziuRecenzie (112)
Hodnotenie od cestovateľov
Typ cestovateľa
Obdobie roka
Jazyk
  • Ďalšie jazyky

26113 recenzií

Zrecenzované: 29. augusta 2019 cez mobilné zariadenie

Túto reštauráciu sme si našli ako najlepšie hodnotenu v Kremnici. Čašníčky nestihali a nemali systém. Jedlo sme dostali po pol hodine a nápoje po 15min. Keď sme sa spytali aký hamburger nám odporučia, tak povedala že nevie. Po návštevníkoch zostávali stoly plné riadu. Jedlo bolo super, až na jedno polosurové mäso v hamburgri.

Dátum návštevy: august 2019
Poďakujte používateľovi Silvia S.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzované: 22. augusta 2019 cez mobilné zariadenie

Po zdolani ferraty Skalka ,sme si dopriali vyzivny obed ,ktorý bol fakt vynikajúci ,môžem len odporučiť !

Dátum návštevy: august 2019
Poďakujte používateľovi MarekS3457.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzované: 20. augusta 2019

Prvý obed v reštaurácii Silvanus v tomto roku (1.5.2019) dopadol nad očakávania. Fazuľová polievka bola skoro ako domáca. Predjedlo chutilo. Jedlo z diviny (jelení stejk) s kroketami a mrkvou bolo veľmi chutné a druhé hlavné jedlo, hoväzdí burger bol na 1*! Príjemne prekvapil spôsob servírovania. Chutná bola aj domácia limonáda.

Dátum návštevy: máj 2019
    • Cena/kvalita
    • Služby
    • Jedlo
Poďakujte používateľovi Eschi E.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzované: 13. augusta 2019 cez mobilné zariadenie

Restauraciu vrelo odporucam, jedlo je naozaj chutne. Porcie su velmi velka, jedna je mozno vhoda aj pre dvoch.
Obsluha vzdy velmi mila a usmiata:)

Dátum návštevy: august 2019
Poďakujte používateľovi barbora654.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.

Cestovatelia, ktorí si pozreli Silvanus, si pozreli aj

Kremnica, Banskobystrický kraj
 
Kremnica, Banskobystrický kraj
Kremnica, Banskobystrický kraj
 
Dolny Harmanec, Banskobystrický kraj

Navštívili ste Silvanus? Podeľte sa o svoje zážitky!

Napísať recenziu Pridať fotografie

Majitelia: Aký názor na to máte vy?

Vlastníte alebo spravujete toto zariadenie? Prihláste sa k vlastníctvu profilu, aby ste mohli odpovedať na recenzie, aktualizovať profil a oveľa viac.

Prihláste sa k vlastníctvu profilu