Zistili sme, že používate nepodporovaný prehliadač. Webová lokalita Tripadvisor sa nemusí zobrazovať správne.Náš portál podporuje nasledujúce prehliadače:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Čajovňa Na Zámku - ZATVORENÉ
Uložiť
Najzaujímavejšie body recenzie
Zvolenský zámok - Čajovňa

Počas Zvolenských zámockých hier sme si našli čas a zastavili sme sa aj čajovni. Pekné prostredie... viac informácií

Recenzované: 17. septembra 2018
colleen13
,
Nitra, Slovensko
Posedenie pri csjiku

Čajovňa ja maličká, ale ma úžasnú atmosféru. Vyber čaju nie je velmi veľký, ale pre milovníka čaju... viac informácií

Recenzované: 22. júla 2017
KatkaVal
,
Bratislava, Slovensko
cez mobilné zariadenie
Prečítať všetky recenzie (12)
  
Recenzie (12)
Filtrovať recenzie
12 výsledkov
Hodnotenie od cestovateľov
11
1
0
0
0
Typ cestovateľa
Obdobie roka
JazykVšetky jazyky
Hodnotenie od cestovateľov
11
1
0
0
0
Pozrite si, čo hovoria cestovatelia:
Vybrané filtre
Filter
Aktualizuje sa zoznam…
2712 recenzií
Recenzované: 22. júla 2017 cez mobilné zariadenie

Čajovňa ja maličká, ale ma úžasnú atmosféru. Vyber čaju nie je velmi veľký, ale pre milovníka čaju dostatočný. Jednoznačne miesto na oddych

Dátum zážitku: júl 2017
Poďakujte používateľovi KatkaVal.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 9. novembra 2016

V čajovni sa môžete osviežiť chutnými ovocnými a bylinkovými čajmi v príjemnom prostredí s príjemným personálom

Dátum zážitku: september 2016
Poďakujte používateľovi 154livia.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 13. septembra 2016 cez mobilné zariadenie

Kto miluje čaje tak hneď všetci na zámok kde zažijete čaro čaju a zároveň histórie zámku Zvolen. Od kedy to má nová majiteľka tak úroveň čajovne sa zlepšuje o 100 % . Príjemné posedenie, skvelý ľudia a hlavne kvalitný čaj.

Dátum zážitku: september 2016
Poďakujte používateľovi Rastislav K.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 7. septembra 2016

Veľmi pekná čajovňa útulné prostredie aj pre romantické duše ako stvorené. Príjemný personál vám navodí atmosféru dávnych čias.

Dátum zážitku: december 2015
Poďakujte používateľovi julia111111111111.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 8. apríla 2015

Nádherná mala čajovnička ukrytá na Zvolenskom Zámku je tu už od roku 1997. Výborné čaje a skúsená obsluha Vám určite zlepší náladu.

Poďakujte používateľovi Juraj2004.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zobraziť ďalšie recenzie