Zistili sme, že používate nepodporovaný prehliadač. Webová lokalita Tripadvisor sa nemusí zobrazovať správne.Náš portál podporuje nasledujúce prehliadače:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Obedik”
Recenzia Koliba Zuzanka

Koliba Zuzanka
Na pozícii č. 3 spomedzi 4 Reštaurácie v Turčianskych Tepliciach
Kuchyňa: Východoeurópske
Podrobné informácie o reštaurácii
Zrecenzované: 22. marca 2018 cez mobilné zariadenie

Velmi super obsluha, jedlo chutne. Krasne okolie. Deti maju vonku rozne preliezky. Ceny OK. Neni co viac dodat. Spokojnost

Dátum návštevy: marec 2018
1  Poďakujte používateľovi MichalD685.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Napísať recenziuRecenzie (86)
Hodnotenie od cestovateľov
Typ cestovateľa
Obdobie roka
Jazyk
  • Ďalšie jazyky

202486 recenzií

Zrecenzované: 14. marca 2018 cez mobilné zariadenie

12.3. som mal vyprážaný syr s vynikajúcimi zemiakmi, dnes údené s kapustou, knedle a výbornú sedliacku polievku. Obsluhu rýchla, aj keď je čas obeda.

Dátum návštevy: marec 2018
1  Poďakujte používateľovi gorekjan.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzované: 21. októbra 2017 cez mobilné zariadenie

Vynikajúca fazulovica a zaujímavá kombinácia, zemiaková placka so zeninou a roztopenym syrom. Pekné prostredie a slušný personál.

Dátum návštevy: október 2017
1  Poďakujte používateľovi gorekjan.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzované: 11. októbra 2017 cez mobilné zariadenie

Kapustnica špičková, jeleni guláš už horšie. Chuť ako tak, mäso tvrdé a nedodusene. Kucharovi viac trpezlivosti.

Dátum návštevy: október 2017
Poďakujte používateľovi Juraj69.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzované: 24. augusta 2017 cez mobilné zariadenie

Zaujimava ponuka, ale velmi slabo pripravene jedlo. Denne menu ako z podpriemernej kantiny, a la carte trochu lepsie, ale maso bolo obschnute zohrievane a knedla kupovana hotova a len zohriata.

Dátum návštevy: august 2017
1  Poďakujte používateľovi Andrej J.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.

Cestovatelia, ktorí si pozreli Koliba Zuzanka, si pozreli aj

Turčianske Teplice, Žilinský kraj
Turčianske Teplice, Žilinský kraj
 
Dolny Harmanec, Banskobystrický kraj
Veľká Čausa, Trenčiansky kraj
 

Navštívili ste Koliba Zuzanka? Podeľte sa o svoje zážitky!

Napísať recenziu Pridať fotografie

Majitelia: Aký názor na to máte vy?

Vlastníte alebo spravujete toto zariadenie? Prihláste sa k vlastníctvu profilu, aby ste mohli odpovedať na recenzie, aktualizovať profil a oveľa viac.

Prihláste sa k vlastníctvu profilu