Zistili sme, že používate nepodporovaný prehliadač. Webová lokalita TripAdvisor sa nemusí zobrazovať správne.Náš portál podporuje nasledujúce prehliadače:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Najzaujímavejšie body recenzie
Rodinny vylet

Velmi prijemne straveny den s rodinkou. Nase deti popozerali zvieratka zabavili sa. Vydareny den... viac informácií

Zrecenzované: pred 4 dňami
Lissko11
,
Trenčín, Slovensko
cez mobilné zariadenie
Zoo v malom

Na mensom priestore je pomerne vela zvierat. Je tam aj ihrisko pekne a vela dalsich drevenych... viac informácií

Recenzované: 3. októbra 2018
Gabika18
,
Topoľčany, Slovensko
cez mobilné zariadenie
Prečítať všetky recenzie (32)
  
Recenzie (32)
Filtrovať recenzie
32 výsledkov
Hodnotenie od cestovateľov
10
13
4
1
4
Typ cestovateľa
Obdobie roka
JazykVšetky jazyky
Hodnotenie od cestovateľov
10
13
4
1
4
Pozrite si, čo hovoria cestovatelia:
Vybrané filtre
Filter
Aktualizuje sa zoznam…
3832 recenzií
Recenzované: 8. apríla 2019

pekne zariadena restauracia,cenovo nieje najlacnejsia i jedlo je jedle ,ale standardom 21 ho storocia uz jednoducho dost malo.jedla na urovni socialistickej restauracie z roku 1985.kvalita obsluhy tiez nie na zrovna profesionalnej urovni i ked milaa...jedalny listok zle zostaveny na niekolko jedal povedala obsluha,ze trvaju viac ako hodinu takze nechapem preco ichmaju na listku.inak k vynikajucemu divinovemu gulasu nemali knedlu,ani kysnutu ani wiedensku,ze nedoviezli.potom to znamena ,ze kuchar ju nevie uvarit,co je ostuda.slepaci vyvar horsi ako v stanicnej restauraci a to ma na bojnej kazdy sliepky a babicky vsetky robia domace rezance,len to pani veducu nenapadne zariadit.k jedlam je servirovana salatova oloha co je zasa chyba slovenskych kucharov.jedlo moze byt ozdobene ,ale kto chce salat objedna si ho extra.je dost nechutne jest rezen zo zemiekmi ked mi z kraja taniera tecie stava z kapustoveho salatu a mam z toho pomje.takata perla restauraci vnadhernom prostredi z pekonou zoo by mohla byt pychov gastronomie no zial zlym pristupom je to len lepsi stanicny bufet hojne navstevovany cez vykend,ale zial ziadny gastronomicky zazitok.jedla tradicnej slovenskej kuchyne tiez chybaju.tu uz asi jest nepriidem......

Dátum zážitku: apríl 2019
4  Poďakujte používateľovi fernandeza28.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 17. marca 2019 cez mobilné zariadenie

Rozhodli sme sa vycestovať 120 km za pekným zážitkom. Kvitujem zvieratá a zoologická, možnosti užiť si prírodu, no kvalita jedla, čakacia doba, aj keď o 16:00 .....zle. Škoda investovať tiež trochu do príborov, džbánov na citrónovú vodu a nepodávat v rozbitých, na kt sa môžu malé deti porezat....atd. Niektoré veci, vážení sú aj o detailoch....vsak Vám za to platíme a nie malé peniaze. Krásne dní.

Dátum zážitku: marec 2019
1  Poďakujte používateľovi 760dusanr.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 28. decembra 2018 cez mobilné zariadenie

Kuchyňa úplný priemer, za dosť vysoké ceny. Nepomer kvality a ceny. Všetky atrakcie nakopene na malom priestranstve. Cítiť z tohto miesta iba dolovanie peňazí. Nie som fanúšikom takýchto mini zoo, kde sú šelmy zavreté v klietke 5 x 5 v strede rybníka. Pre mňa už viac nie. Nedá sa robiť poctivo veľa vecí na jednom mieste naraz. Za mňa neodporúčam.

Dátum zážitku: jún 2018
3  Poďakujte používateľovi stano182.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 3. októbra 2018 cez mobilné zariadenie

Na mensom priestore je pomerne vela zvierat. Je tam aj ihrisko pekne a vela dalsich drevenych kamaratov, ktori su vdacnymi postavickami na fotografiach. Da sa tam aj lovit ryby aj si na nich pochutnat. Obcerstvit sa mozno v restauracii, ktora je v sezone dost obsadena. Ked tam ideme, je to par hodin stravenych spolu a v pohode. Len pocasie by to mohlo pokazit.

Dátum zážitku: jún 2018
Poďakujte používateľovi Gabika18.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 11. septembra 2018

Ranc navstevujem pravidelne kazdy rok a vzdy tam prespavame. Teraz sme prvykrat boli z prace aj s rodinami. Vsetky deti pri odchode plakali, lebo tam este chceli zostat :) chytali sme pstruhov (tych si nechajte vyudit - vrelo odporucam), vela casu stravili v zoo, hranim futbalu, na preliezkach, grilovackou. Tym padom sme nestihli ani vylet do Topolcian, prechadzku po dedine, pozicat bicykle a ani navstivit archeologicke nalezisko cca 6km od ranca. Ale to je dovod, preco sa tam buduci rok urcite vsetci vratime :)

Dátum zážitku: august 2018
Poďakujte používateľovi Grankooo.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zobraziť ďalšie recenzie