Zistili sme, že používate nepodporovaný prehliadač. Webová lokalita Tripadvisor sa nemusí zobrazovať správne.Náš portál podporuje nasledujúce prehliadače:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Aký vplyv majú platby, ktoré nám zaplatíte, na poradie zobrazených cien. Typy izieb sa môžu líšiť.
Hotely v blízkosti
Recenzie (114)
Filtrovať recenzie
114 výsledkov
Hodnotenie od cestovateľov
82
20
9
3
0
Typ cestovateľa
Obdobie roka
JazykVšetky jazyky
Ďalšie jazyky
Hodnotenie od cestovateľov
82
20
9
3
0
Pozrite si, čo hovoria cestovatelia:
Vybrané filtre
Filter
Aktualizuje sa zoznam…
914114 recenzií
Recenzované: 22. júna 2020

Kaštieľ v Orlovom bol príjemným prekvapením a spestrením upršaného víkendu. Písať o zanedbateľných nedostatkoch nemá význam, pretože pozitíva vo vysokej miere prevyšujú. Vysoká profesionalita a kvalifikácia personálu je nepopierateľná. Človek sa na okamih cítil ako vládca kaštieľa, o ktorého sa stará "služobníctvo". Izba bola príjemná a útulná, celkovo priestory kaštieľa dýchali históriou, eleganciou a boli udržiavané, gastronomický zážitok navyše iba podtrhol výnimočnosť. Príjemný oddych vo wellness centre a dokonalé uvoľnenie pod vedením šikovnej masérky. Veľké množstvo aktivít (nielen) pre deti, rozľahlý a udržiavaný park. Príde mi až neuveriteľné, ako sa dajú takéto služby ponúkať za tak málo peňazí :-). Veľká vďaka všetkým, na také miesto bude radosť sa vrátiť.

Dátum pobytu: jún 2020
    • Lokalita
    • Kvalita spánku
    • Služby
Poďakujte používateľovi Barwoman22.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia Hotel Gino Park Palace, Marketing v zariadení Hotel Gino Park Palace.Zodpovedané: 13. júla 2020

Ďakujeme Vám veľmi pekne za recenziu. Je pre nás vždy obrovským zadosťučinením, že sa našim klientom u nás páčilo, nakoľko to pre nás znamená, že robíme niečo dobre :) Ak sa jedného dňa rozhodnete ešte zastaviť potešenie bude určite na našej strane.

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 6. marca 2020

Izba krásna čistá,strava na vysokej úrovni,prekrásna kaplnka,milý personál.Perfektne zvládnutá rekonštrukcia starého, chátrajúceho kaštieľa.Veľká vďaka patrí Dr.Nodari Giorgadze,ktorý sa podujal zachrániť túto kultúrnu pamiatku.

Dátum pobytu: február 2020
    • Cena/kvalita
    • Čistota
    • Služby
Poďakujte používateľovi fajko.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia GinoParkPalace, Marketing v zariadení Hotel Gino Park Palace.Zodpovedané: 12. mája 2020

Ďakujeme Vám za recenziu, teší nás že ste sa u nás mali dobre.

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 17. februára 2020 cez mobilné zariadenie

Ubytovanie komfortné, služby hotela taktiež na výbornej úrovni. Gastronómia takisto veľké plus. Nádherne prostredie hotela, skvelý personál. Wellness nám prišiel trošku slabší, ale inak sme boli nadmieru spokojní s pobytom. Odporúčam.

Dátum pobytu: február 2020
Typ výletu: Cestoval/a vo dvojici
Poďakujte používateľovi patrikhudec.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia GinoParkPalace, Marketing v zariadení Hotel Gino Park Palace.Zodpovedané: 24. februára 2020

Dobrý deň, ďakujeme za recenziu aj za celkové odporúčanie. Tešíme sa, že ste si na pobyt vybrali práve nás.

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 20. januára 2020

Super izba, strava, wellness, personál, ...
Kaštieľ s originál stropmi, krásnou kaplnkou. Nádherná jedáleň, pekné priestory winebaru.
Milý, ochotný, starostlivý personál.
Pekný parkový areál, možnosť športového vyžitia, priamo v kaštieli, alebo blízkom, či vzdialenejšom okolí.

Dátum pobytu: január 2020
    • Cena/kvalita
    • Lokalita
    • Služby
Poďakujte používateľovi JohnyJupie.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia GinoParkPalace, Marketing v zariadení Hotel Gino Park Palace.Zodpovedané: 12. mája 2020

Ďakujeme Vám veľmi pekne za Vašu spätnú väzbu, v týchto časoch potešila ešte viac ako inokedy.

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 16. decembra 2019

Izba bola krásna, čistá. Veľmi nás prekvapila gastronómia, úžasné jedlo, vysoká profesionalita, chutné a vizuálne nádherné prevedenie. Personál veľmi milý, nápomocný, či to boli recepčné, čašníci, somelieri, ale aj personál vo Wellnesse. Musím vyzdvihnúť samozrejme aj vysokú odborníčku a milú masérku. Po masáži sme sa cítili ako znovuzrodení. Cítili sme nielen úľavu fyzickú, ale hlavne psychickú..všetky problémy a stres bol preč. Zhrnutie: Hotel je úžasný, krásne historické prostredie. Vrelo odporúčame všetkým..

Dátum pobytu: december 2019
    • Izby
    • Čistota
    • Služby
Poďakujte používateľovi 0308zuzanka.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia GinoParkPalace, Marketing v zariadení Hotel Gino Park Palace.Zodpovedané: 14. januára 2020

Dobrý deň Zuzanka,

Veľmi pekne ďakujeme za Vašu recenziu, je pre nás obrovským zadosťučinením, že sa Vám u nás páčilo a vrelo nás odporúčate ďalej. Celý tím hotela má s toho veľkú radosť.

Ešte raz vďaka!

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zobraziť ďalšie recenzie