Zistili sme, že používate nepodporovaný prehliadač. Webová lokalita TripAdvisor sa nemusí zobrazovať správne.Náš portál podporuje nasledujúce prehliadače:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotely v blízkosti
Recenzie (95)
Filtrovať recenzie
95 výsledkov
Hodnotenie od cestovateľov
68
16
9
2
0
Typ cestovateľa
Obdobie roka
JazykVšetky jazyky
Ďalšie jazyky
Hodnotenie od cestovateľov
68
16
9
2
0
Pozrite si, čo hovoria cestovatelia:
Vybrané filtre
Filter
Aktualizuje sa zoznam…
1695 recenzií
Recenzované: 21. augusta 2019

Nič krajšie som nevidela ako tento krásny hotel ;), izby vždy čisté a velmi krásne upravené, jedlo velmi chutné a personal taktiež vždy milý a pozitívne naladený, hotel odporučam a ja sa tam raz a znova určite vrátim :) ďakujeme..

Dátum pobytu: júl 2019
Typ výletu: Cestoval/a vo dvojici
Poďakujte používateľovi Cestujem459.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 13. júla 2019

Strávili sme v hoteli päť dní a boli to skutočne dni kľudu a oddychu. Veľmi pekne zariadená izba s kuchynkou a veľkou kúpeľňou bola vždy uprataná a čistá. Škoda len tej misy s ovocím na úvod, kde na obrovskom tanieri ležalo niekoľko kúskov nakrájaného ovocia, ale brali sme to s humorom. Prečo teda profesionalita na Slovensku? Služby recepcie, ochota recepčných na jednotku, obsluha v lobby bare na jednotku, a obsluha v reštaurácii na dve jednotky. Úsmev a zisťovanie, či je všetko v poriadku spojené s profesionálnou obsluhou bolo na slovenské pomery nadpriemerné. Zvláštnu cenu si zaslúži KUCHÁR, tak výborné jedlo a tak kreatívne poňatie surovín na tanieri v spojení s prezentáciou Vás ubezpečí, že ste v štvorhviezdičkovom hoteli. Predsa len malý tip na zmenu. Pri objednaní pikniku v priľahlom hotelovom parku sme dostali romantický košík naplnený neromantickými plastovými fľaškami minerálky, dvomi koláčikmi v papierovom sáčku, celým pomarančom /neviem ako by som ho v parku čistil/, dvomi jabĺčkami a kávou v papierovom poháriku. Na moje naliehanie bol ale personál opäť ochotný a piknik bol nakoniec ozaj romantikou v parku./Prikladám fotku / Určite si každý chlap veľmi rád priplatí, aby svojej partnerke vyčaroval úsmev na tvári.
Wellness bol menší, ale na relax po výlete či turistike úplne postačoval. Opäť ochotná pani vo wellnesse, ktorá vždy riešila naše požiadavky a šikovný masér, ktorý ponaprával naše chrbty. Nevyužili sme len bicykle, ktoré hotel ponúka zadarmo, ale možno nabudúce. Ak chcete zažiť relax v príjemnom prostredí a výborne sa najesť, určite navštívte tento hotel. Ďakujeme za pobyt.

Dátum pobytu: júl 2019
  • Typ výletu: Cestoval/a vo dvojici
    • Cena/kvalita
    • Čistota
    • Služby
Poďakujte používateľovi Odyssey720406.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia GinoParkPalace, Marketing v zariadení Hotel Gino Park Palace.Zodpovedané: 26. júla 2019

Ďakujeme za Vaše rozsiahle zhodnotenie nášho hotela a služieb, urobili ste ním radosť celému tímu. Berieme si k srdcu každé jedno Vaše slovo, a práve preto, sme sa rozhodli upraviť náš piknikový kôš tak, aby bol dojem s neho ešte lepší. Ešte raz vďaka!

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 19. júna 2019

Kaštieľ Orlové je miesto, kam sa vždy rada vraciam. Takto originálne jedlá som nikde inde nevidela. Vždy sezónne, vždy čerstvé, vždy neuveriteľne chutné a vždy originálne naservírované, takže je to nie iba gastronomický, ale aj estetický zážitok. Dezert z medvedieho cesnaku bol nevídaný a úžasne lahodný. Kuchára je potrebné vyvážiť zlatom, ale rovnako aj ostatný personál, lebo evidentne robia svoju prácu s láskou.
Romantický interiér aj exteriér dotvára dokonalý zážitok z posedenia.
Reštaurácia je na Slovensku rozhodne TOPka. Ceny sú, v porovnaní s bratislavskými reštauráciami, naozaj prijateľné.

Dátum pobytu: máj 2019
Typ výletu: Cestoval/a s priateľmi
Poďakujte používateľovi Martina Š.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia GinoParkPalace, Marketing v zariadení Hotel Gino Park Palace.Zodpovedané: 20. júna 2019

Ďakujeme Vám krásne za Vaše slová, ani si neviete predstaviť akú radosť ste nám urobili :) Moc si to ceníme!

S pozdravom tím Hotela Gino Park Palace

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 7. mája 2019

Velmi pekne dakujeme za krasny cas, ktory sme stravili v kastieli. Citili sme sa vynikajuco. Skvelo sme si oddychli. Personal sa spraval vzdy vysoko profesionalne a velmi sme si pochutili. Urcite odporucame navstivit toto carovne miesto.

Dátum pobytu: máj 2019
  • Typ výletu: Cestoval/a vo dvojici
    • Cena/kvalita
    • Čistota
    • Služby
Poďakujte používateľovi jaklovskav.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 25. apríla 2019

Veľmi pekne a vkusne zrekonštruovaný kaštieľ v peknom prostredí. Možností na výlety a rôzne aktivity je veľa, či už peši alebo na bicykli. Ubytovanie čisté, voňavé a udržiavané, strava výborná a personál bez komentára. Absolútne profesionálny prístup. Vždy hľadali spoločné riešenie, bez náznaku že ich niekto otravuje. Milí, usmievaví, vždy ochotní, presne takto by to malo vyzerať všade! Ďakujeme, budeme šíriť Vaše dobré meno ďalej.

Dátum pobytu: apríl 2019
  • Typ výletu: Cestoval/a vo dvojici
    • Lokalita
    • Kvalita spánku
    • Služby
Poďakujte používateľovi RobusBucany.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia GinoParkPalace, Marketing v zariadení Hotel Gino Park Palace.Zodpovedané: 26. apríla 2019

Ďakujeme veľmi ste nás potešili !

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zobraziť ďalšie recenzie