Zistili sme, že používate nepodporovaný prehliadač. Webová lokalita Tripadvisor sa nemusí zobrazovať správne.Náš portál podporuje nasledujúce prehliadače:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Aký vplyv majú platby, ktoré nám zaplatíte, na poradie zobrazených cien. Typy izieb sa môžu líšiť.
Hotely v blízkosti
Recenzie (109)
Filtrovať recenzie
109 výsledkov
Hodnotenie od cestovateľov
80
17
9
3
0
Typ cestovateľa
Obdobie roka
JazykVšetky jazyky
Ďalšie jazyky
Hodnotenie od cestovateľov
80
17
9
3
0
Pozrite si, čo hovoria cestovatelia:
Vybrané filtre
Filter
Aktualizuje sa zoznam…
4853109 recenzií
Recenzované: 28. marca 2018

Išla som sem s očakávaním luxusu a oddychu a nebola som sklamaná. Ticho, čisto, priestranne, no zároveň útulne. Všímavý a pozorný personál, ktorý zároveň rešpektuje súkromie a nedáva pocit obmedzovania je hotový poklad! Krásne a s citom zrekoštruované priestory len podporili celkový vynikajúci dojem. Okrem interiéru netreba opomenúť udržiavaný okolitý park, ktorý sme videli žial ešte bez listov, no i tak vyzeral čisto a upravene. Wellness tiež fajn, vrámci možností historických priestorov. U mňa 10 z 10.
P.S.: Jedlo bolo samozrejme famózne ;)

Tip na izbu: orientácia do parku, spev vtákov ako balzam na nervy.
Dátum pobytu: marec 2018
  • Typ výletu: Cestoval/a s priateľmi
    • Cena/kvalita
    • Izby
    • Služby
1  Poďakujte používateľovi ankamrkvickova.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia GinoParkPalace, Marketing v zariadení Hotel Gino Park Palace.Zodpovedané: 3. apríla 2018

Dobrý deň, nesmierne nás teší že ste sa podelili o Vašu skúsenosť. Neprestávame pracovať na tom, aby ste sa aj nabudúce mali u nás minimálne rovnako dobre.

S pozdravom tím hotela

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 6. marca 2018

Boli sme spokojní, ale treba sa pripraviť, welnes je trochu slabší. Keďže sme boli ubytovaní na začiatku marca, na izbe bolo trochu chladnejšie, asi je problém vykúriť tie vysoké stropy. Hotel je krásny, čistý, krásne zariadený, personál veľmi milí a príjemní. Jedlo bolo veľmi chutné, porcie menšie, ale výber teplého jedla je trochu slabší. Ja nejem mäso a stalo sa mi, že na večeru bol v ponuke len mäsový vývar. Čašníkovi som povedala, že večeru poprosím bez polievky, nakoľko nejem mäso. Ale stalo sa, že personál bol veľmi ústretový a kuchár mi pripravil brokolicový krém. Toto sú skutočné služby. Bolo vidieť, že sa snažia vyhovieť hosťom. Ďakujem

Dátum pobytu: marec 2018
  • Typ výletu: Cestoval/a vo dvojici
    • Lokalita
    • Čistota
    • Služby
Poďakujte používateľovi _eva_baranyova.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia GinoParkPalace, Marketing v zariadení Hotel Gino Park Palace.Zodpovedané: 7. marca 2018

Ďakujeme Vám za vaše ústretové slová, aj na poukázanie jemných nedostatkov, teší nás však že ste aj napriek tomu boli spokojní.

S pozdravom tím hotela

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 5. marca 2018

Dobry den,
v Kastieli sa nam velmi pacilo, sluzby aj personal boli velmi mili a ustretovi, len jednu vec by som vytkol, kedze sme navstivili kastiel vo february a boli tuhe mrazi, izba c.114 bola velmi slabo vykurena a bola v nej doslova zima - verim, ze 2 radiatori by poriadne nevykurili ani 2\3 z uz tak velkej plochy izby.
Dakujem

Tip na izbu: Mensie izby su asi vhodnejsie pre zimne obdobie, kvoli chladu
Dátum pobytu: február 2018
  • Typ výletu: Cestoval/a vo dvojici
    • Kvalita spánku
    • Izby
    • Služby
Poďakujte používateľovi JakubK3823.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia GinoParkPalace, Marketing v zariadení Hotel Gino Park Palace.Zodpovedané: 7. marca 2018

Dobrý deň Vám želáme Jakub,

V prvom rade Vám veľmi ďakujeme za recenziu, aj pre kvôli nej už vieme o nedostatku ktorý treba odstrániť, moc nás to mrzí. Veríme že pri ďalšej vašej návšteve sa to už nebude opakovať.

S pozdravom tím hotela

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 30. januára 2018

Ubytovanie v priestoroch kaštieľa. Perfektné od ubytovania, recepciu, personál až po jedlo. Paráda. S pobytom sme boli maximálne spokojný a určite sa ešte vrátíme. Jediné mínus bol pre nás slabší wellnes, ale nemení to nič na tom, že toto miesto je perfektné na oddych

Dátum pobytu: január 2018
Typ výletu: Cestoval/a vo dvojici
Recenzia získaná v spolupráci s týmto hotelom
Poďakujte používateľovi domca2018.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia GinoParkPalace, other v zariadení Hotel Gino Park Palace.Zodpovedané: 31. januára 2018

Drahá Domča, v mene celého tímu hotela Vám ďakujeme za milú recenziu. Už teraz sa tešíme na Vašu ďalšiu návštevu.

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 10. septembra 2017

Prichodom na recepciu mili personal všetko vysvetlili ako funguje.Izba deLuxe prekrasna romanticka a hlavne čista mini bar a vybavenie izby super. Večera bola velmi chutna aj ked by sme zvladli večšie porcie ale chutne,ranajky bohate . Welnes super prostredie .Ale musim vyzdvihnut personal loby baru a reštauracie velmi ochotni a ustretovi boli neskutočne mili . Len jednu vyčitku zatvarnie 22.00 baru ked je človek v tom najlepšiom tak zatvaraju. Celkovi poci bolo super.

Tip na izbu: prizemie de Luxe izby
Dátum pobytu: september 2017
  • Typ výletu: Cestoval/a vo dvojici
    • Kvalita spánku
    • Izby
    • Služby
Poďakujte používateľovi _bobes135.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zobraziť ďalšie recenzie