Zistili sme, že používate nepodporovaný prehliadač. Webová lokalita Tripadvisor sa nemusí zobrazovať správne.Náš portál podporuje nasledujúce prehliadače:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Najzaujímavejšie body recenzie
Palác

Miesto s bohatou históriou využívané na rôzne účely. Navštívili sme poľovnícku výstavu... viac informácií

Recenzované: 29. decembra 2018
ymeno1211
,
Bytča, Slovensko
cez mobilné zariadenie
Nádherné a jedinečné miesto

O jedinečnosti tejto stavby sa môžete presvedčiť na vlastné oči návštevou. V sobášnom paláci je... viac informácií

Recenzované: 11. októbra 2016
Branislav S
,
Bytča, Slovensko
Prečítať všetky recenzie (7)
  
Recenzie (7)
Filtrovať recenzie
7 výsledkov
Hodnotenie od cestovateľov
6
1
0
0
0
Typ cestovateľa
Obdobie roka
JazykVšetky jazyky
Hodnotenie od cestovateľov
6
1
0
0
0
Pozrite si, čo hovoria cestovatelia:
Vybrané filtre
Filter
Aktualizuje sa zoznam…
277 recenzií
Recenzované: 11. októbra 2016

O jedinečnosti tejto stavby sa môžete presvedčiť na vlastné oči návštevou. V sobášnom paláci je stála expozícia považského múzea. je nádherne zrekonštruovaný - oplatí sa vidieť..

Dátum zážitku: február 2016
Poďakujte používateľovi Branislav S.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 17. augusta 2016 cez mobilné zariadenie

Nie je nič príjemnejšie ako si po náročnom dni vydýchnuť. V pokoji a tichu tu pri Sobášnom paláci. Lavičky pod starými lipami alebo v parku pri fontáne za palácom Vám poskytnú útočisko.Toto miesto pôsobí ako oáza pokoja v ruchu mesta.

Dátum zážitku: august 2016
Poďakujte používateľovi Inspire657533.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 5. júla 2016 cez mobilné zariadenie

Pekné historické okolie Sobášneho paláca Bytča umocní atmosféru sobášov, ale aj bežných návštevníkov. Fasáda objektu poteší oko okoloidúcich. V blízkosti sa nachádza vyhľadávaná reštaurácia.

Dátum zážitku: jún 2016
2  Poďakujte používateľovi brk513.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 6. novembra 2016
Prekladač Google

Dátum zážitku: november 2016
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 18. októbra 2015
Prekladač Google

Dátum zážitku: september 2015
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zobraziť ďalšie recenzie