Zistili sme, že používate nepodporovaný prehliadač. Webová lokalita Tripadvisor sa nemusí zobrazovať správne.Náš portál podporuje nasledujúce prehliadače:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Večera s rodinou”

Restaurante Palatin
Na pozícii č. 1 spomedzi 4 Reštaurácie v Bytči
Podrobné informácie o reštaurácii
Zrecenzované: 31. marca 2018 cez mobilné zariadenie

Prostredie veľmi pekne.
Vyber z jedál obrovský.
Obsluha super na 1.
Jedlo krásne pripravené a chuťovo naparadu.
Cena odpovedá prostrediu a jedlám.

Dátum návštevy: marec 2018
1  Poďakujte používateľovi LAcom30.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Napísať recenziuRecenzie (21)
Hodnotenie od cestovateľov
Typ cestovateľa
Obdobie roka
Jazyk
  • Ďalšie jazyky

4821 recenzií

Zrecenzované: 31. marca 2018 cez mobilné zariadenie

Do tejto restauracie obcas zajdeme s rodinou na obed. Jedalny listok posobi pestro, da sa vybrat z lokalnej kuchyne, ryb. Naposledy sme boli sklamani presolenymi polievkami (cesnacka, vyvar), rovnako aj presolenym hribikovym rizotom (jednotlive huby mali na nozickach este hlinu). Detska porcia obsahovala odhadom trojdennu doporucenu davku soli pre dospeleho. Obsluha sa rovnako mevymkla priemernosti, ani raz sa nas nikto nespytal, ci je vsetko v poriadku. Restauraciu rizhodne neodporucam hypertonikom a ludom so znizenou funkciou obliciek. Nabuduce si obed dame radsej inde :(

Dátum návštevy: marec 2018
1  Poďakujte používateľovi Milerada.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzované: 4. februára 2018 cez mobilné zariadenie

vynikajúca reštaurácia v blízkosti D1 v areáli Bytčianskeho zámku... vhodná pre rodinné ako aj firemné posedenie, výborné obedove menu...

Dátum návštevy: február 2018
Poďakujte používateľovi Silvia S.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzované: 11. októbra 2016

Za svoje služby možno trošku až privysoké ceny.. Možno daň za polohu reštaurácie pri Zámku a sobášnom paláci v Bytči.. po obede, či večeri sa dá navštíviť múzeum v Sobášnom paláci.

Dátum návštevy: február 2016
    • Cena/kvalita
    • Služby
    • Jedlo
1  Poďakujte používateľovi Branislav S.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzované: 20. septembra 2016

Dá sa tu príjemne posedieť, reštaurácia je po rekonštrukcii bytčianskeho zámku v jeho jednej časti. Je vhodná na menšie spoločenské akcie.

Dátum návštevy: august 2016
2  Poďakujte používateľovi RencaG.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.

Cestovatelia, ktorí si pozreli Restaurante Palatin, si pozreli aj

Bytča, Žilinský kraj
Sulov-Hradna, Žilinský kraj
 
Žilina, Žilinský kraj
 

Navštívili ste Restaurante Palatin? Podeľte sa o svoje zážitky!

Napísať recenziu Pridať fotografie

Majitelia: Aký názor na to máte vy?

Vlastníte alebo spravujete toto zariadenie? Prihláste sa k vlastníctvu profilu, aby ste mohli odpovedať na recenzie, aktualizovať profil a oveľa viac.

Prihláste sa k vlastníctvu profilu