Zistili sme, že používate nepodporovaný prehliadač. Webová lokalita Tripadvisor sa nemusí zobrazovať správne.Náš portál podporuje nasledujúce prehliadače:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Vylet za dobrým jedlom”
Recenzia Folks Food Truck

Folks Food Truck
Na pozícii č. 25 spomedzi 100 Reštaurácie v Prešove
Podrobné informácie o reštaurácii
Zrecenzované: 29. marca 2018 cez mobilné zariadenie

Skvele domáce jedlo,varené z lásky,vynikajúca partia ľudí a ja osobne som mal hneď krajší deň,lebo som sa tam cítil ako doma.

Dátum návštevy: marec 2018
Poďakujte používateľovi TheDoctorR2.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Napísať recenziuRecenzie (6)
Hodnotenie od cestovateľov
Typ cestovateľa
Obdobie roka
Jazyk

366 recenzií

Zrecenzované: 28. marca 2018

folks food truck ponuka vynikajucu chutnu alternativu obcerstvenia z poulicnych stankov. jedlo bolo velmi chutne, porcie vyzeraju uz na pohlad velmi pekne, personal je velmi mily a ochotny. maju tiez skvele kolaciky a pacia sa mi aj domace flaskove napoje, ktore ponukaju. vrelo odporucam a radi sa tam vratime kedykolvek spat na obed.

Dátum návštevy: marec 2018
    • Cena/kvalita
    • Služby
    • Jedlo
Poďakujte používateľovi IvetaH82.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzované: 26. marca 2018 cez mobilné zariadenie

Neskutočné chutné jedlá za super ceny asi tak by sa dal v stručnosti opísať tento pojazdný fast food. Krásne vybalansovaná chuť jedal. Milý personál, skvelý nápad. Veľa spokojných hostí prajeme

Dátum návštevy: marec 2018
Poďakujte používateľovi LukyK-91.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Tieto recenzie sú strojovo preložené z angličtiny. Zobraziť strojové preklady?
Zrecenzované: 7. augusta 2019

Dátum návštevy: december 2018
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.

Cestovatelia, ktorí si pozreli Folks Food Truck, si pozreli aj

Prešov, Prešovský kraj
Prešov, Prešovský kraj
 
Prešov, Prešovský kraj
 

Navštívili ste Folks Food Truck? Podeľte sa o svoje zážitky!

Napísať recenziu Pridať fotografie

Majitelia: Aký názor na to máte vy?

Vlastníte alebo spravujete toto zariadenie? Prihláste sa k vlastníctvu profilu, aby ste mohli odpovedať na recenzie, aktualizovať profil a oveľa viac.

Prihláste sa k vlastníctvu profilu