Zistili sme, že používate nepodporovaný prehliadač. Webová lokalita Tripadvisor sa nemusí zobrazovať správne.Náš portál podporuje nasledujúce prehliadače:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Uložiť
Najzaujímavejšie body recenzie
Konkatedrála sv. Mikuláša

Konkatedrála je živá - stále je tam množstvo ľudí, ktorí ďakujú, prosia, modlia sa . momentálne... viac informácií

Recenzované: 17. februára 2020
magdal_nag2017
,
Prešov, Slovensko
Krásne miesto

Krásne miesto, fotogenické, Prešov sa oplatí navštíviť. Odporúčam pozrieť si všetky atrakcie, ktoré... viac informácií

Recenzované: 7. februára 2020
Sajmon96
,
Prešov, Slovensko
Prečítať všetky recenzie (33)
  
Recenzie (33)
Filtrovať recenzie
33 výsledkov
Hodnotenie od cestovateľov
21
9
3
0
0
Typ cestovateľa
Obdobie roka
JazykVšetky jazyky
Ďalšie jazyky
Hodnotenie od cestovateľov
21
9
3
0
0
Pozrite si, čo hovoria cestovatelia:
Vybrané filtre
Filter
Aktualizuje sa zoznam…
61133 recenzií
Recenzované: 11. februára 2018 cez mobilné zariadenie

Dominantou mesta Prešov je jednoznačne konkatedrála svätého Mikuláša, jeden z najstarších kostolov na Slovensku. Mňa zaujala skutočnosť, že má dva organy ... veľký s takmer 3500 píšťal a malý s viac ako 350 píšťalami. Skvelé miesto, určite sa treba ísť pozrieť :-)

Dátum zážitku: február 2018
Poďakujte používateľovi SK_cestovatel.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 20. júna 2017

Hlavný a pekný kostol na námestí Prešova. V lete možný výstup (za malý poplatok) na kostolnú vežu a nádherným výhľadom. Odporúčam. Niekedy (noc kostolov a múzeí) za dá aj v noci, čo je nezabudnuteľný zážitok!

Dátum zážitku: máj 2017
Poďakujte používateľovi 360panorama_sk.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 3. októbra 2016

Tento kostol je dominantou námestia v Prešove. Momentálne sa na ňom usilovne pracuje a prerába. Kostol je nádherný, no trošku sa stráca v "rušnom" prešovskom námestí. Zvnútra je fakt krásny a určite sa tam pozrite. Zvlášť nádherné sú vitráže na oknách. Vstupné je zdarma.

Dátum zážitku: september 2016
2  Poďakujte používateľovi M-Zdeny.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Tieto recenzie sú strojovo preložené z angličtiny. Zobraziť strojové preklady?
Recenzované: 2. septembra 2019

Dátum zážitku: august 2019
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 7. júna 2019

Dátum zážitku: máj 2019
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zobraziť ďalšie recenzie