Zistili sme, že používate nepodporovaný prehliadač. Webová lokalita TripAdvisor sa nemusí zobrazovať správne.Náš portál podporuje nasledujúce prehliadače:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
TripAdvisor
Mengusovce
Zverejniť
Schránka prijatých správ
Hľadať
Hotely v blízkosti
Recenzie (8)
Filtrovať recenzie
8 výsledkov
Hodnotenie od cestovateľov
7
1
0
0
0
Typ cestovateľa
Obdobie roka
JazykVšetky jazyky
Hodnotenie od cestovateľov
7
1
0
0
0
Pozrite si, čo hovoria cestovatelia:
Vybrané filtre
Filter
Aktualizuje sa zoznam…
278 recenzií
Recenzované: 10. septembra 2019 cez mobilné zariadenie

V Čerešňovom sade sme strávili predĺžený víkend aj s 3,5 mesačným bábätkom. Mali sme apartmán s dvomi spalnami. Všetko veľmi pekne zariadené, čisté a komfortné. Na raňajky bol bohatý vyber všetkého možného slané, sladké, ovocie, nápoje. Taktiež je možné objednať si dopredu večeru, my sme to nevyužili tak neviem zhodnotiť.
Dobrá je aj lokácia, aj tiché prostredie.

Toto ubytovanie určite odporúčam či s deťmi alebo bez.

Dátum pobytu: september 2019
Typ výletu: Cestoval/a s rodinou
Poďakujte používateľovi Tereza H.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 20. februára 2017

Pekný deň rada by som vám priblížila víkend v Čerešňovom sade

Prostredie a dostupnosť.
Apartmány sa nachádzajú v kľudnej časti Mengusoviec. Nám veľmi vyhovovalo , že tam bol kľud a krásny výhľad zo všetkých strán :) Prostredie je ideálne, ako pre páry tak aj rodiny s malými deťmi. Apartmány sú obkolesené oplotením, takže deti vám nemajú kam utiecť :) Okrem iného sú tam pri väčších apartmánoch aj terasy a tiež preliezačky pre deti, čo musí byť perfektné hlavne v lete a na jar :) Každý deň sme jazdili do Tatranskej Lomnice a cesta od sadnutia do auta až po vysadnutie z neho nám trvala 15-20 minút .

Ubytovanie
Štúdiové izby, ale aj apartmány sú krásne priestranné s príjemným moderným nábytkom. Všade krásne čisto. Apartmány majú aj svoju kuchynku, takže pokiaľ patríte k ľuďom, ktorí vsádzajú na vlastnú kuchyňu, tak môžete hravo variť :)

Stravovanie
Je možnosť dokúpenia polpenzie za 12 Eur / deň / osoba. Každému vrelo odporúčam, pretože nemáte šancu sa najesť za takúto sumu v iných ubytovacích zariadeniach, čo bolo pre nás ešte dôležitejšie, je to, že jedlo bolo veľmi chutné, domáce a pokiaľ jete ako drevorubač určite nebude hladní :)

Wellness centrum
Jedným slovom nádherné . Funguje na princípe súkromného prenájmu to znamená, že keď ste tam vy s priateľom, rodinou jednoducho s kýmkoľvek cudzí ľudia tam nie sú , čo bolo pre mňa veľmi pozitívne a relax sme si užili dvojnásobne. Vo wellness centre sa nachádzajú 4 sauny kneippov kúpeľ na nohy a pokiaľ máte chuť môžete si dopriať aj skvelú masáž :)

Dátum pobytu: január 2017
  • Typ výletu: Cestoval/a s rodinou
    • Cena/kvalita
    • Izby
    • Služby
Poďakujte používateľovi Sija1811.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Tieto recenzie sú strojovo preložené z angličtiny. Zobraziť strojové preklady?
Recenzované: 7. januára 2019 cez mobilné zariadenie

Dátum pobytu: január 2019
Typ výletu: Cestoval/a s rodinou
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 13. novembra 2016 cez mobilné zariadenie
Prekladač Google

Dátum pobytu: november 2016
Typ výletu: Cestoval/a s priateľmi
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 8. augusta 2019
Prekladač Google

Dátum pobytu: august 2019
    • Izby
    • Čistota
    • Služby
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zobraziť ďalšie recenzie