Zistili sme, že používate nepodporovaný prehliadač. Webová lokalita Tripadvisor sa nemusí zobrazovať správne.Náš portál podporuje nasledujúce prehliadače:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Tripadvisor
Viglas
Zverejniť
Schránka prijatých správ
Hľadať
Hotely v blízkosti
Recenzie (326)
Filtrovať recenzie
326 výsledkov
Hodnotenie od cestovateľov
237
54
24
3
8
Typ cestovateľa
Obdobie roka
JazykVšetky jazyky
Ďalšie jazyky
Hodnotenie od cestovateľov
237
54
24
3
8
Pozrite si, čo hovoria cestovatelia:
Vybrané filtre
Filter
Aktualizuje sa zoznam…
38326 recenzií
Recenzované: 22. decembra 2019

Na začiatok len poviem, že väčšinou recenzie nepíšem a keď áno tak len dobré, ale z tohto pobytu sme sa z priateľom spamätávali skoro doteraz! Okrem toho, že sme sa tam obaja vyspali asi najhoršie v živote (a to podotýkam, že so spánkom ani jeden z nás problémy nemá) sme dostali obaja otravu jedlom a skoro 2 týždne sme boli PN s tým, že sme chodili v Bratislave (tam bývame) po doktoroch. Hneď ako sme sa vrátili sme išli na Kramáre a potom po rôznych vyšetreniach, s tým že nám povedali, že máme otravu jedlom. Vzhľadom nato, že sme mali plnú penziu tak vieme s istotou povedať že sme nič iné nejedli!
Určite tento pobyt neodporúčam a aby som nebola len negatívna zámok pekne prerobili a sauny sú tiež v pohode (stačia pokiaľ vás tam je dokopy 10). Jedlo, personál a energia ktorá je v zámku Otras!!

Dátum pobytu: november 2019
Typ výletu: Cestoval/a vo dvojici
Poďakujte používateľovi kkoroncziova.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia TheGrandViglas, Manažér v zariadení The Grand Vígľaš.Zodpovedané: pred 6 dňami

Dobrý deň,ďakujeme za Vaše hodnotenie. Každý názor našich návštevníkov si veľmi ceníme a snažíme sa neustále zlepšovať. Boli by sme veľmi radi, keby ste nám napísali viac o Vašej negatívnej skúsenosti na marketing@grandviglas.com, aby sme do budúcna mohli tieto nedostatky eliminovať.

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 19. decembra 2019

Na pobyt v Grand Vígľaš som sa veľmi tešila, keďže dejiny,hrady,zámky a kaštiele sú moja srdcovka:)3 dni boli pre mňa málo :D Za seba nemôžem nič vytknúť, bola som veľmi spokojná, možno priateľovi kúsok chýbalo fitko, keďže je rád aktívny.Zámok je krásne zrekonštruovaný, vkusne zariadený a je tam pokoj.Wellness sme si užili taktiež, keďže počas dvoch dní sme vychytali vždy čas, keď tam neboli iní hostia.Raňajky aj večere boli bohaté na výber,chutné, obsluha milá a ústretová:) Potešila aj exkurzia po zámku s výkladom, počas ktorého sme sa čo - to podozvedali o histórii tohto miesta.Keby máme možnosť,opäť sa vrátime na pobyt počas letných mesiacov, aby sme mohli robiť výlety do okolia, alebo využiť možnosť spraviť si piknik v prírode :)

Dátum pobytu: december 2019
Typ výletu: Cestoval/a vo dvojici
Poďakujte používateľovi Luciabodisova.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia TheGrandViglas, Manažér v zariadení The Grand Vígľaš.Zodpovedané: pred 6 dňami

Dobrý deň, ďakujeme za Vaše pozitívne hodnotenie. V letných mesiacoch si okrem výletov do okolia môžete užiť aj náš večerný program, o ktorom budeme určite včas informovať aj na našej webovej stránke a facebooku. Budeme sa tešiť na Vašu ďalšiu návštevu :)

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 13. novembra 2019 cez mobilné zariadenie

Pobyt sme absolvovali pocas uprsaneho vikendu,takze cely cas sme sa nachadzali v prostredi zamku. Zrejme sme mali vysoke ocakavania,nakolko nas tento hotel neocaril natolko,ze by sme mali chut vratit sa tam..
Za najvacsie negativum povazujeme nepomer medzi cenou a kvalitou. Ranajky a vecere boli podavane formou svedskych stolov. Ranajky sa podavaju do 10:00, v case o 9:30 uz boli len zostatky, ktore boli studene,pripadne boli prazdne misy. Obsluhu,ani servitky na ranajkach necakajte. Personal sa tam sice fyzicky nachadza,ale iba stoja za pultikom. Vecere..prvy vecer bol uplne v poriadku, co sa tyka vyberu jedla,avsak ziadny gastronomicky zazitok.Problemom vsak bola opat obsluha,ktora nas uspesne ignorovala.. v druhy vecer nasho pobytu sa na zamku konala svadba,vecera bola teda podavana v restauracii na prizemi,kde bol vyber velmi obmedzeny,nic sme si nevedeli vybrat.. na obed sme si dali len polievku, chutovo priemer,cenovo nadpriemer..cakanie na jedlo extra dlhe..
Wifi signal extremne slaby,vyuzivali sme mobilne data.
Wellness- celkom male priestory,ale stacilo..k dispozicii dve sauny,virivka a bazen.. masaze nic moc
Izba bola fajn, na druhy den sme mali upratane, doplnenu kozmetiku. Matrace na posteli celkom makke ale spalo sa nam velmi dobre. Kupelna mohla byt zariadena v koncepte hotela,zrejme setrili v tejto oblasti..

Zamok posobi uzasnym dojmom, je tam super atmosfera,krasne prostredie..to je vsak jediny faktor,ktory robi toto miesto vynimocnym.. od 4* som cakala ovela viac..takze raz stacilo, dalej odporucat nebudem,nakolko za tu cenu existuju ine ubytovacie zariadenia poskytujuce sluzby na lepsej urovni za tu istu cenu

Dátum pobytu: november 2019
Typ výletu: Cestoval/a vo dvojici
1  Poďakujte používateľovi OnAir732329.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia TheGrandViglas, Manažér v zariadení The Grand Vígľaš.Zodpovedané: pred 6 dňami

Dobrý deň, ďakujeme za Vaše hodnotenie a nápady na zlepšenie. Vami popísané nedostatky určite preveríme a budeme pracovať na ich odstránení do budúcnosti. Napriek všetkému dúfame, že sme ešte celkom nestratili Vašu dôveru a v budúcnosti budeme mať možnosť tento zlý dojem napraviť.

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 11. novembra 2019

Ochotný personál, štýlové izby, dobrá kuchyňa, výborná lokalita. Pravidelne sa tu robia akcie a pripravujú rôzne víkendové pobyty. V blízkosti je viacero zaujímavých atrakcií. Dobrá dopravná dostupnosť.

Dátum pobytu: november 2019
  • Typ výletu: Cestoval/a na služobnú cestu
    • Lokalita
    • Kvalita spánku
    • Služby
Poďakujte používateľovi IvanS5421.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia TheGrandViglas, Manažér v zariadení The Grand Vígľaš.Zodpovedané: pred 6 dňami

Dobrý deň, ďakujeme za Vaše hodnotenie a budeme sa tešiť na Vašu ďalšiu návštevu.

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 7. novembra 2019

Nádherný ex-aj interiér. Cool dobové zariadenie prepojené s modernými prvkami. Strava výborná, animačný program vynikajúci. Popri všetkom profesionálny personál, ktorému občas chýbal úsmev. Wellnes postačujúci. Určite odporúčame.

Dátum pobytu: november 2019
Typ výletu: Cestoval/a s rodinou
Poďakujte používateľovi Janha09.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia TheGrandViglas, Manažér v zariadení The Grand Vígľaš.Zodpovedané: pred 6 dňami

Dobrý deň, ďakujeme za Vaše hodnotenie a budeme sa tešiť na Vašu ďalšiu návštevu.

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zobraziť ďalšie recenzie