Zistili sme, že používate nepodporovaný prehliadač. Webová lokalita Tripadvisor sa nemusí zobrazovať správne.Náš portál podporuje nasledujúce prehliadače:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Tripadvisor
Viglas
Zverejniť
Schránka prijatých správ
Hľadať
Hotely v blízkosti
Recenzie (326)
Filtrovať recenzie
326 výsledkov
Hodnotenie od cestovateľov
237
54
24
3
8
Typ cestovateľa
Obdobie roka
JazykVšetky jazyky
Ďalšie jazyky
Hodnotenie od cestovateľov
237
54
24
3
8
Pozrite si, čo hovoria cestovatelia:
Vybrané filtre
Filter
Aktualizuje sa zoznam…
510326 recenzií
Recenzované: 13. novembra 2019 cez mobilné zariadenie

Pobyt sme absolvovali pocas uprsaneho vikendu,takze cely cas sme sa nachadzali v prostredi zamku. Zrejme sme mali vysoke ocakavania,nakolko nas tento hotel neocaril natolko,ze by sme mali chut vratit sa tam..
Za najvacsie negativum povazujeme nepomer medzi cenou a kvalitou. Ranajky a vecere boli podavane formou svedskych stolov. Ranajky sa podavaju do 10:00, v case o 9:30 uz boli len zostatky, ktore boli studene,pripadne boli prazdne misy. Obsluhu,ani servitky na ranajkach necakajte. Personal sa tam sice fyzicky nachadza,ale iba stoja za pultikom. Vecere..prvy vecer bol uplne v poriadku, co sa tyka vyberu jedla,avsak ziadny gastronomicky zazitok.Problemom vsak bola opat obsluha,ktora nas uspesne ignorovala.. v druhy vecer nasho pobytu sa na zamku konala svadba,vecera bola teda podavana v restauracii na prizemi,kde bol vyber velmi obmedzeny,nic sme si nevedeli vybrat.. na obed sme si dali len polievku, chutovo priemer,cenovo nadpriemer..cakanie na jedlo extra dlhe..
Wifi signal extremne slaby,vyuzivali sme mobilne data.
Wellness- celkom male priestory,ale stacilo..k dispozicii dve sauny,virivka a bazen.. masaze nic moc
Izba bola fajn, na druhy den sme mali upratane, doplnenu kozmetiku. Matrace na posteli celkom makke ale spalo sa nam velmi dobre. Kupelna mohla byt zariadena v koncepte hotela,zrejme setrili v tejto oblasti..

Zamok posobi uzasnym dojmom, je tam super atmosfera,krasne prostredie..to je vsak jediny faktor,ktory robi toto miesto vynimocnym.. od 4* som cakala ovela viac..takze raz stacilo, dalej odporucat nebudem,nakolko za tu cenu existuju ine ubytovacie zariadenia poskytujuce sluzby na lepsej urovni za tu istu cenu

Dátum pobytu: november 2019
Typ výletu: Cestoval/a vo dvojici
1  Poďakujte používateľovi OnAir732329.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia TheGrandViglas, Manažér v zariadení The Grand Vígľaš.Zodpovedané: pred 6 dňami

Dobrý deň, ďakujeme za Vaše hodnotenie a nápady na zlepšenie. Vami popísané nedostatky určite preveríme a budeme pracovať na ich odstránení do budúcnosti. Napriek všetkému dúfame, že sme ešte celkom nestratili Vašu dôveru a v budúcnosti budeme mať možnosť tento zlý dojem napraviť.

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 11. novembra 2019

Ochotný personál, štýlové izby, dobrá kuchyňa, výborná lokalita. Pravidelne sa tu robia akcie a pripravujú rôzne víkendové pobyty. V blízkosti je viacero zaujímavých atrakcií. Dobrá dopravná dostupnosť.

Dátum pobytu: november 2019
  • Typ výletu: Cestoval/a na služobnú cestu
    • Lokalita
    • Kvalita spánku
    • Služby
Poďakujte používateľovi IvanS5421.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia TheGrandViglas, Manažér v zariadení The Grand Vígľaš.Zodpovedané: pred 6 dňami

Dobrý deň, ďakujeme za Vaše hodnotenie a budeme sa tešiť na Vašu ďalšiu návštevu.

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 7. novembra 2019

Nádherný ex-aj interiér. Cool dobové zariadenie prepojené s modernými prvkami. Strava výborná, animačný program vynikajúci. Popri všetkom profesionálny personál, ktorému občas chýbal úsmev. Wellnes postačujúci. Určite odporúčame.

Dátum pobytu: november 2019
Typ výletu: Cestoval/a s rodinou
Poďakujte používateľovi Janha09.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia TheGrandViglas, Manažér v zariadení The Grand Vígľaš.Zodpovedané: pred 6 dňami

Dobrý deň, ďakujeme za Vaše hodnotenie a budeme sa tešiť na Vašu ďalšiu návštevu.

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 7. novembra 2019

Výborná lokalita,čisté ubytovanie,milý personál,strava na jednotku! Animácie pre deti a prehliadky zamku super. Welness príjemné a čisté, handmade kozmetika je výborná. Boli sme už duhýkrát a znova bolo výborne!

Dátum pobytu: november 2019
Typ výletu: Cestoval/a s rodinou
Poďakujte používateľovi KoryWord.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia TheGrandViglas, Manažér v zariadení The Grand Vígľaš.Zodpovedané: pred 6 dňami

Dobrý deň Monika, ďakujeme za Vaše hodnotenie a Vašu priazeň. Spokojnosť klientov je pre nás veľmi dôležitá a preto sme veľmi radi, že sa Vám u nás aj pri druhej návšteve páčilo. Odporúčame navštíviť zámok aj v letných mesiacoch, kedy pre hostí pripravujeme zaujímavý doplnkový program a možnosť výletov do okolia či pikniku v prírode.

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 6. novembra 2019

Všetky služby na výbornej úrovni, personál prívetiví,výber jedál postačujúci formou švedských stolov (raňajky, večere) , izba čistá a útulná, reštauračné služby s príjemnými čašníkmi, wellness vybavenie postačujúce na oddych. Celkovo veľmi dobrý dojem.

Tip na izbu: Tiché prostredie, prístupné autom zo všetkých časti Slovenska
Dátum pobytu: október 2019
    • Cena/kvalita
    • Čistota
    • Služby
Poďakujte používateľovi EVICA_22.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia TheGrandViglas, Manažér v zariadení The Grand Vígľaš.Zodpovedané: pred 6 dňami

Dobrý deň, ďakujeme za Vaše hodnotenie a pevne veríme, že Vás budeme môcť čoskoro opäť privítať v našich priestoroch.

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zobraziť ďalšie recenzie