Zistili sme, že používate nepodporovaný prehliadač. Webová lokalita TripAdvisor sa nemusí zobrazovať správne.Náš portál podporuje nasledujúce prehliadače:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
TripAdvisor
Viglas
Zverejniť
Schránka prijatých správ
Hľadať
Hotely v blízkosti
Recenzie (304)
Filtrovať recenzie
305 výsledkov
Hodnotenie od cestovateľov
220
52
23
3
7
Typ cestovateľa
Obdobie roka
JazykVšetky jazyky
Ďalšie jazyky
Hodnotenie od cestovateľov
220
52
23
3
7
Pozrite si, čo hovoria cestovatelia:
Vybrané filtre
Filter
Aktualizuje sa zoznam…
510305 recenzií
Recenzované: 12. septembra 2019 cez mobilné zariadenie

Kuchynu hodnotim velmi vysoko. Ked porovnam s restauraciami vo Francuzsku, Svajciarsku alebo Rakusku, je to na podobnej, velmi vysokej urovni. Ubytovanie-mali sme apartman Superior plne odpovedalo podobnemu standardu v zapadnej Europe. Len som nepochopil, preco nam chybal sprchovaci gel a miesto neho a samponu na vlasy sme mali 4 ciapky na sprchovanie. Kedze som takmer plesaty, velmi som to nedokazal odcenit. Na izbe mi vadili vselijake vyobrazenia drakov, celkovo 5 ks nad hlavou postele. Chapem, ze na hrade bolo v stredoveku zalozene "Spolocenstvo draka", ale aj tak. Ked sa na Vas z kazdeho kuta vysklabuju vselijake postavicky diablikov, drakov a inej havede, tak ma to vyrusuje. Miestami to posobilo az gycovito a nevkusne. Wellness bol super, cisty, strohy luxus, kvalitne materialy, nic vyumelkovane, alebo prezdobene. Naozaj OK. Maser vyzeral byt profik, prostredie velmi prijemne, davam plny pocet bodov. Zaver: Pomer cena/kvalita sluzieb plane odpoveda tomu, co dostanete v zapadnej Europe v zariadeni podobnej kategorie. Az na par hore-uvedenych drobnosti davam 95 zo 100 moznych pomyslenych bodov.

Dátum pobytu: september 2019
Typ výletu: Cestoval/a vo dvojici
Poďakujte používateľovi JanBednarTN.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 10. septembra 2019

Touto cestou by som chcel v mojom mene a mene mojej manželky Sisa Deák Valentinyová odporučiť a vysoko pozdvihnúť služby The Grand Vígľaš, ich kvalitu, prístup personálu. Na tomto úžasnom a čarovne krásnom mieste sme mali náš veľký svadobný deň, obrad aj s hostinou. A ten nám aj zámocké služby a personál spravili nádherným, menovite Svadobná manažérka, pani Ing. Hricová . Vysoká profesionalita personálu, kvalita služieb a nezabudnuteľné gastronomické zážitky počas svadobnej hostiny. V neposlednom rade hodnotíme veľmi pozitívne aj úroveň a kvalitu ubytovania, ktoré jednoznačne spríjemní čas strávený vo wellness. Ďakujeme a tešíme sa na naše pravidelné návštevy The Grand Vígľaš - Zámok Vígľaš.

Dátum pobytu: august 2019
    • Lokalita
    • Izby
    • Služby
Poďakujte používateľovi StefanDeak.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 4. septembra 2019

Na tomto zamocku sme si vybrali stvordnovy romanticky pobyt na oslavenie 30. vyrocia nasej svadby. Mozeme zhodnotit, ze sme sa rozhodli velmi dobre, pretoze kvalita sluzieb a ochota personalu v tomto zariadeni je na velmi dobrej urovni. Ciste a historiou dychajuce priestory vam na kazdom kroku ponuknu nejaky zaujimavy pohlad. Vyuzili sme masaz a wellness a mozeme vysloviten len spokojnost. Vsetko co bolo v ponuke romantickeho pobytu sme aj realne dostali, takze jedno velke Dakujeme...

Dátum pobytu: august 2019
Typ výletu: Cestoval/a vo dvojici
Poďakujte používateľovi jozomacejovsky.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 30. augusta 2019

Krasne ubytovanie v prijemnom prostredi. Akurat moze niekomu chybat rychlovar. konvica na izbe. Wellness je malicky, ale mily. Pre deti je teraz maly detsky kutik, minule bol inde vacsi, ale stacil aj tento. Jedine minus v restauracii maju popleteneho casnika, treba mu zopakovat aj trikrat, aby nepoplietol.

Tip na izbu: pekne ubytovanie pri Detve
Dátum pobytu: august 2019
    • Kvalita spánku
    • Izby
    • Služby
Poďakujte používateľovi Aaddela.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 30. augusta 2019 cez mobilné zariadenie

Velka spokojnost, stravili sme u vas 4 noci kazdy vecer program. Izba cista krasna priestranna, jedlo vyborne , welnes prijemny (malicke minus ochladzovaci bazen velmi zly pristup) , a ako velke plus personal .... velmi ochotny a mily personal . Dakujeme a urcite sa vratime .

Dátum pobytu: august 2019
Typ výletu: Cestoval/a vo dvojici
Poďakujte používateľovi Curiosity732493.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zobraziť ďalšie recenzie