Zistili sme, že používate nepodporovaný prehliadač. Webová lokalita TripAdvisor sa nemusí zobrazovať správne.Náš portál podporuje nasledujúce prehliadače:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotely v blízkosti
Recenzie (249)
Filtrovať recenzie
249 výsledkov
Hodnotenie od cestovateľov
174
46
20
3
6
Typ cestovateľa
Obdobie roka
JazykVšetky jazyky
Ďalšie jazyky
174
46
20
3
6
Pozrite si, čo hovoria cestovatelia:
Filter
Aktualizuje sa zoznam…
49249 recenzií
Recenzované: 9. januára 2019

uzasne miesto, nadherne prepracovane detaily v celom hoteli. Deti sa citili ako v rozpravke...vyborna kuchyna, super personal....vsetko bolo super ;) trosku mensi wellnes ked sme tam nabehli 3 rodiny s detmi ale aspon bola sranda ;)

Dátum pobytu: január 2019
  • Typ výletu: Cestoval/a s rodinou
    • Cena/kvalita
    • Izby
    • Služby
Poďakujte používateľovi Gu100s.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 6. januára 2019 cez mobilné zariadenie

Zažili sme u vás niekoľko krásnych dní. Super atmosféra, skvelá kuchyňa, úžasné priestory, ktoré sa len tak nevidia, ochotný a milý personál, včetne vždy usmiateho pána riaditeľa, ktorý nás každý večer milo privítal a pýtal sa či sme so všetkým spokojný. Po večeri bol vždy zabezpečený kvalitný zábavný program.
Samotný silvestrovský večer pekne gradoval, elegantné priestory, úžasné jedlo a zábava, aj vďaka hlavnému hosťovi večera Mariánovi Čekovskému. Polnočný ohňostroj a zábava do rána.
Boli sme vo Vígľašskom zámku prvý krát a už teraz sa tešíme na ďalší pobyt.
Každému vrelo odporúčame zažitie niektorých z ponúkaných pobytov.

Ivana a Peter z Michaloviec.

Dátum pobytu: december 2018
Typ výletu: Cestoval/a vo dvojici
Poďakujte používateľovi IvankaPeter.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 6. januára 2019 cez mobilné zariadenie

Zažili sme pár krásnych dní. Super atmosféra plynúca okrem iného aj z ochotného a usmievavého personálu. Samotný Silvestrovský večer bol výborne “vystavaný”, zábava, humor a elegancia. Boli sme vo Vígľašskom zámku druhý krát na Silvestra a už teraz sa tešíme na ďalší rok.

Dátum pobytu: december 2018
Typ výletu: Cestoval/a vo dvojici
Poďakujte používateľovi pavelrusnak.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 5. januára 2019

Cestovali sme ako rodina na zľavový kupón. Ubytovaní sme boli v podkroví ( v nadstavbe ). Izba bola priestranná s hlučnou chladničkou, ktorú som vypla. Izba na mňa pôsobila dojmom, akoby tam chýbal nábytok. Z kúpeľne som bola úplne rozčarovaná. Po vstupe do nej som zabudla, že som v zámockom hoteli...
Wellness je menší, bazén max na 8 osôb . Raz sme išli do bazéna okolo obeda a vtedy tam nikto nebol, vtedy sme si to naozaj užili. Chodby sú v zime dosť chladné, najmä keď idete mokrí na izbu .
Interiér hotela je pekne zariadený, veľmi sa mi páčili aj reštaurácie a prehliadka zámku.
Strava je výborná, len akosi zabudli na tých menších návštevníkov, ktorí preferujú jednoduché jedlá. V jedálnom lístku sme nenašli detské menu. Dcéra si vybrala paradajkovú polievku a dezert, syn lekvárové pirohy. Večere boli výdatné, polievka, tri druhy rôzne pripraveného mäsa , jedno bezmäsité jedlo , zemiaky, ryža/kuskus, šaláty a koláčiky . Škoda, že tie koláčiky neboli vlastnej výroby , toto mi naozaj vadilo. Platí to aj o raňajkách, sladké pečivo ako vianočka, či závin boli kupované. Viac, by ma potešila bábovka alebo jednoduchý perník od pána kuchára a nie kupované z nejakého reťazca.
Keby som tam išla nabudúce, tak by som si rezervovala izby na prízemí alebo na prvom poschodí, kde sú ešte pôvodné široké múry. Zážitok zo zámku, by bol autentickejší ako v podkroví.

Dátum pobytu: január 2019
Poďakujte používateľovi Diana B.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 5. januára 2019

Výborný wellnes, vynikajúca a rozmanitá strava, úslužný personál. Poskytované služby na vysokej úrovni. Lokalita vhodná na pár poznávacích výletov. Strávili sme tam Silvester 2018, ktorý bol taktiež zvládnutý na vysokej úrovni - dobre sme sa bavili.

Tip na izbu: Nemal som problém s výberom - všetko v pohode
Dátum pobytu: december 2018
  • Typ výletu: Cestoval/a vo dvojici
    • Lokalita
    • Čistota
    • Služby
Poďakujte používateľovi milusovie.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zobraziť ďalšie recenzie