Zistili sme, že používate nepodporovaný prehliadač. Webová lokalita TripAdvisor sa nemusí zobrazovať správne.Náš portál podporuje nasledujúce prehliadače:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Recenzie (249)
Filtrovať recenzie
250 výsledkov
Hodnotenie od cestovateľov
175
46
20
3
6
Typ cestovateľa
Obdobie roka
JazykVšetky jazyky
Ďalšie jazyky
175
46
20
3
6
Pozrite si, čo hovoria cestovatelia:
Filter
Aktualizuje sa zoznam…
1217250 recenzií
Recenzované: 3. decembra 2018

Na zámku The Grand Vígľaš sme mali svadobnú hostinu vo veľkej rytierskej sále a ubytovanie. Toto miesto môžem len odporučiť. Poďakovanie patrí p. svadobnej manažérke Ing. Hricovej za výbornú komunikáciu a ústretovosť. Veľmi nám bola nápomocná vo všetkom. Seriózne jednanie, čo sme sa dohodli to platilo. Určite k Vám radi znovu opäť zavítame. Ďakujeme

Dátum pobytu: november 2018
  • Typ výletu: Cestoval/a s rodinou
    • Lokalita
    • Čistota
    • Služby
Poďakujte používateľovi PeterPah84.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 20. novembra 2018

Prežili sme naozaj veľmi príjemný pobyt. Izba de Luxe bola výnimočná, strava veľmi chutná, personál absolútne vynikajúci, wellness super...dajú sa podnikať zaujímavé výlety v okolí. Určite by som tento nádherný hotel doporučila všetkým, ako sme už aj urobili :-) A určite sa k vám ešte vrátime...
Prajeme veľa spokojných hostí a tešíme sa na ďalšiu návštevu u vás :-)

Dátum pobytu: november 2018
  • Typ výletu: Cestoval/a vo dvojici
    • Cena/kvalita
    • Lokalita
    • Služby
Poďakujte používateľovi 15 111 511.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 13. novembra 2018

Chodime pravidelne s rodinou kazdy rok na predlzeny vikend na dusicky a budeme aj nadalej. Absolutne profesionalny pristup od vsetkych zamestnancov od upratovaciek, casnikov, kucharov, recepcie az po riaditela hotelu. Nie je nic, co by sme mohli vytknut, alebo navrhli vylepsit. Kuchyna skvela, izby ciste, animacny program vyborny. Dakujeme, urcite prideme znova.

Dátum pobytu: november 2018
  • Typ výletu: Cestoval/a s rodinou
    • Kvalita spánku
    • Izby
    • Služby
Poďakujte používateľovi Connector51345516485.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 8. novembra 2018

Opat po roku na Halloweenskom pobyte,vsetko na 1*,oproti minulemu roku este zlepsenie,naozaj nie je co vytknut.Myslim pre rodiny s detmi perfektne vyuzitie prazdnin.Takze mozem len odporucat vsetkym kto sa rozhoduje.

Dátum pobytu: november 2018
  • Typ výletu: Cestoval/a s rodinou
    • Cena/kvalita
    • Izby
    • Služby
Poďakujte používateľovi GabrielaA3785.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 8. novembra 2018

Strávila som 4 dni v rámci pobytu Halloween v tomto hotely spolu s mojou dcérou. Zážitky dcéry úžasné - animátori sa skutočne venovali deťom. Všetkých aktivít sa mohli zúčastniť aj rodičia. Nočná prehliadka zámku bola netradičná, strašidelná a pôsobivá. Vo welness majú výborného maséra, ktorý naozaj masíruje a nehladká. Odporúčam, ak máte spazmy. Jedlo, obsluha a rôzne ponuky pre oko i žalúdok boli bez výhrad chutné, včas a kvalitné. Všade sme sa stretli s ochotou,úsmevom a príjemným prístupom.

Tip na izbu: Izba de Luxe na 1. poschodí poskytuje všetok komfort pre 2 osoby - veľkosťou, krásnym výhľadom, odhlučnením, pohodlnou sedačkou a pod.
Dátum pobytu: november 2018
  • Typ výletu: Cestoval/a s rodinou
    • Cena/kvalita
    • Kvalita spánku
    • Služby
Poďakujte používateľovi OnAir02372546219.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zobraziť ďalšie recenzie