Zistili sme, že používate nepodporovaný prehliadač. Webová lokalita TripAdvisor sa nemusí zobrazovať správne.Náš portál podporuje nasledujúce prehliadače:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotely v blízkosti
Recenzie (265)
Filtrovať recenzie
265 výsledkov
Hodnotenie od cestovateľov
185
49
21
3
7
Typ cestovateľa
Obdobie roka
JazykVšetky jazyky
Ďalšie jazyky
Hodnotenie od cestovateľov
185
49
21
3
7
Pozrite si, čo hovoria cestovatelia:
Vybrané filtre
Filter
Aktualizuje sa zoznam…
4550265 recenzií
Recenzované: 8. júna 2018

Velka vdaka za uzasny pobyt v dnoch 1.6.2018-3.6.2018 hodnotit mozeme vsetko iba v superlativoch, cistucka izba, vyborna strava, welnes a masaz na vybornu, obsluhujuci personal a ludia na recepcii velka spokojnost. Doporucujeme ist na pobyt a vychutnat si oazu ticha a krasneho okolia. Velmi radi sa na Viglas vratime.

Tip na izbu: niet co podotknut
Dátum pobytu: jún 2018
  • Typ výletu: Cestoval/a s rodinou
    • Kvalita spánku
    • Izby
    • Služby
Poďakujte používateľovi marikapeter.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia TheGrandViglas, Manažér v zariadení The Grand Vígľaš.Zodpovedané: 21. augusta 2018

Dobrý deň prajem. Ďakujeme Vám pekne za slová pochvaly a tiež za hodnotenie. Na jeseň tohto roku pripravujeme pre našich hostí zaujímavé tematické pobytové balíky, ktoré Vás pevne veríme zaujmú. Tešíme sa na opätovné stretnutie v budúcnosti. Želáme príjemné letné dni.

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 31. mája 2018

Pobyt sa mi páčil, personál bol ústretový a strava super. Aj wellness a masáž ma fajn zregenerovali ... Aj ten pocit, že som spala na zámku stál za to... Jedine, čo mi chýbalo, bolo málo zelene a veľa príšer-drakov .Radšej sa pozerám na krásne veci.

Dátum pobytu: máj 2018
  • Typ výletu: Cestoval/a s rodinou
    • Lokalita
    • Čistota
    • Služby
Poďakujte používateľovi nmarcelkam.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia TheGrandViglas, Manažér v zariadení The Grand Vígľaš.Zodpovedané: 21. augusta 2018

Pekný deň želám. Ďakujeme Vám za hodnotenie. Sme radi, že ste si u nás oddýchli, veď práve to je cieľom wellness pobytu. Zámok Vígľaš má historickú spojitosť s Rádom Draka, ktorý bol založený kedysi Žigmundom Luxemburským. Práve z toho dôvodu sa so symbolom draka môžete stretnúť na mnohých miestach zámku. Pevne veríme, že ani draky Vás od ďalšej návštevy neodradia. Prajeme pekné slnečné dni.

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 20. mája 2018

... skvelý víkend s diskotékou na zámockom nádvorí. Skutočne len ťažko niečo vytknúť tomuto nádhernému miestu / snáď len - na "kľúčoch" ( izbových kartách ) ... by mohlo byť uvedené číslo izby. Ak sa totiž počas presunu z recepcie po tých krásne dlhých chodbách necháte príliš uniesť obrazmi a dielami L. da Vinciho, veľmi ľahko sa Vám môže stať, že počas cesty zabudnete čílo Vašej izby :-))) / Peťo a Timea.

Dátum pobytu: máj 2018
  • Typ výletu: Cestoval/a vo dvojici
    • Izby
    • Čistota
    • Služby
Poďakujte používateľovi peterv5750.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia TheGrandViglas, Manažér v zariadení The Grand Vígľaš.Zodpovedané: 21. augusta 2018

Dobrý deň Timea a Peťo. Sme veľmi radi, že ste sa u nás cítili príjemne a že ste sa na Oldies Party dobre zabavili. O umiestnení čísiel na kľúče budeme určite do budúcnosti uvažovať. Prajeme pekný zvyšok dňa a veríme, že nám zachováte priazeň aj v budúcnosti.

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 10. mája 2018

Iba v superlativoch...skvela vonava a cistucka izba,neskutocne okolie,famozne jedlo,nedelnajsi program a welnness,prehliadka zamku zo Sokoliarmi...urcite sa velmi radi opat vratime...skutocne Viglasu a jeho personalu nieje co vytknut.

Dátum pobytu: máj 2018
  • Typ výletu: Cestoval/a vo dvojici
    • Izby
    • Čistota
    • Služby
2  Poďakujte používateľovi patrikTT.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia TheGrandViglas, Manažér v zariadení The Grand Vígľaš.Zodpovedané: 21. augusta 2018

Dobrý deň Petra a Patrik. Ďakujeme za slová chvály, veľmi dobre sa to číta :). Sme radi, že ste sa u nás cítili dobre. Na jeseň pripravujeme pre našich hostí zaujímavé tematické pobytové balíky, ktoré Vás pevne veríme, zaujmú. Tešíme sa na opätovné stretnutie s Vami a prajeme krásny zvyšok dňa.

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 13. apríla 2018 cez mobilné zariadenie

Pobyt si velmi pochvalujeme a istotne sa planujeme opat vratit. Izba bola velka, prostredie a atmosfera zamku uzasna. Jedlo vynikajuce ci slo o ranajky alebo veceru mozeme len a len doporucit. Wellness mensi ale na to poplavanie si vecer a vysaunivanie sa dostacujuci.

Dátum pobytu: február 2018
Typ výletu: Cestoval/a vo dvojici
Poďakujte používateľovi BibianaM177.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia TheGrandViglas, Manažér v zariadení The Grand Vígľaš.Zodpovedané: 21. augusta 2018

Dobrý deň želám. Ďakujeme za hodnotenie. Sme radi, že Vám chutilo a užili ste si pobyt. Wellness centrum je síce menšie, ale snáď o to útulnejšie. Pevne veríme, že nám zachováte priazeň aj v budúcnosti a že k nám opäť zavítate.

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zobraziť ďalšie recenzie