Zistili sme, že používate nepodporovaný prehliadač. Webová lokalita Tripadvisor sa nemusí zobrazovať správne.Náš portál podporuje nasledujúce prehliadače:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Aký vplyv majú platby, ktoré nám zaplatíte, na poradie zobrazených cien. Typy izieb sa môžu líšiť.
Hotely v blízkosti
Recenzie (330)
Filtrovať recenzie
330 výsledkov
Hodnotenie od cestovateľov
238
55
25
4
8
Typ cestovateľa
Obdobie roka
JazykVšetky jazyky
Ďalšie jazyky
Hodnotenie od cestovateľov
238
55
25
4
8
Pozrite si, čo hovoria cestovatelia:
Vybrané filtre
Filter
Aktualizuje sa zoznam…
103108330 recenzií
Recenzované: 20. marca 2018

V ponuke pobytovych balikov maju uvedene ranajky - svedske stoly , vecere svedske stoly/vyber z 3 chodoveho menu , zabudli uviest, ze to ne je volitelne , ale zavisi to od poctu hostov v hoteli.Nedostali sme ani ranajky ani vecere vo forme svedskych stolov.O tom nas mohli informovat vopred.
Hotel -zamok pekny, wellness malicke , nastastie nas bolo len 6 hosti v hoteli, ale skoda, ze komunikacia zo strany managementu je slaba, ked sme sa stazovali , managerka neprisla osobne to s nami riesit.

Dátum pobytu: marec 2018
  • Typ výletu: Cestoval/a s rodinou
    • Lokalita
    • Izby
    • Služby
Poďakujte používateľovi BibianaR121.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia TheGrandViglas, Manažér v zariadení The Grand Vígľaš.Zodpovedané: 21. augusta 2018

Dobrý deň prajem. Veľmi pekne Vám ďakujeme za spätnú väzbu aj keď nás úprimne mrzí, že ste sa u nás necítili ideálne. Spokojnosť hostí je pre nás prvoradá, preto nedostatok komunikácie najmä zo strany managementu je určite chybou a urobili sme opatrenia, aby sa to u budúcnosti už neopakovalo. Napriek tomu dúfame, že sa nás rozhodnete v budúcnosti znovu navštíviť a Vaša skúsenosť bude už iba pozitívna.

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 18. marca 2018

V hoteli sme strávili víkendový pobyt a boli sme veľmi spokojní. Pri príchode nás privítala príjemná recepčná a celá atmosféra hotela bola uvoľnená a veľmi príjemná. Očarení historickými priestormi zámku, krásne zrekonštruovanými, vychutnali sme si prechádzku po jeho chodbách a poobjavovali históriu spolu s rytiermi postávajúcimi v brneniach. Ani zariadenie izby nesklamalo, najviac zapôsobila kovaná posteľ s baldachýnom a výhľad na nádvorie.

Dátum pobytu: marec 2018
  • Typ výletu: Cestoval/a s rodinou
    • Cena/kvalita
    • Lokalita
    • Služby
Poďakujte používateľovi Zuzana14.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia TheGrandViglas, Manažér v zariadení The Grand Vígľaš.Zodpovedané: 21. augusta 2018

Dobrý deň prajem. Ďakujeme Vám za hodnotenie i za veľmi príjemnú spätnú väzbu. Sme radi, že ste boli spokojní a veríme že sa v budúcnosti k nám rozhodnete znovu zavítať.

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 1. marca 2018 cez mobilné zariadenie

Veľmi sa nám na zámku páčilo. Trochu drahšie pivo a večeru sme mali nedopečenú. Bohužiaľ na zámku mali aj nejaké školenia a v noci robili strašný hluk po chodbe. Wellness aj masáž bola super. Ďakujeme.

Dátum pobytu: február 2018
Typ výletu: Cestoval/a vo dvojici
Poďakujte používateľovi Footprints758263.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 22. februára 2018 cez mobilné zariadenie

Po príchode do zámku sme boli veľmi milo prekvapený. Bývať na zámku sa nám ešte nepošťastilo. Skoro ako v múzeu, no s tým rozdielom že si zámok môžete prejsť sami skoro celý a nikto vás nikde neruší. Rekonštrukcia a zariadenie zámku plus k tomu veľa exponátov a krásne vyzdobené dve reštaurácie, izby nadštandardné - izba Clasic- klíma, wifi, tv, na izbe trezor na doklady/peniaze, kúpeľňa, plus k tomu malá pozornosť na izbe, prehliadka zámku- všetko v cene. Samozrejme parkovanie pri zámku zdarma. Mali sme Víkendový pobyt z polpenziou a boli sme unesený. 110 percent! Odporúčame! Škoda len že sme nemohli využiť Wellness centrum z dôvodu zhoršenia zdravotného stavu manželky. Jedli sme v obidvoch reštauráciach, jedlo výborné- a kto- čo a koľko chcel a na čo mal chuť. Personál veľmi milý a ústretový, ochotne odpovedali na všetky naše otázky. Pár dní pred nástupom nám oznámili že bude na zámku bude koncert R.O., čo sme aj využili a tak dojmy z toho pobytu sú ešte krajšie. Počas pobytu na zámku nepotrebujete mať pri sebe hotovosť alebo kartu- vyúčtovanie je pri odchode z pobytu.
Ďakujeme!

Dátum pobytu: február 2018
Typ výletu: Cestoval/a vo dvojici
Poďakujte používateľovi JaroslavT50.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 22. februára 2018

Pred časom som tento hotel navštívil služobne a keď som na ich stránke objavil možnosť Valentínskeho pobytu (spojenú u mojej polovičky s narodeninami), tak som ani veľmi neváhal. Namiesto štandardnej izby som si priplatil za izbu Deluxe - určite odporúčam pre páry na podobný romantický pobyt. V rámci pobytu nás vítala fľaša prosecca na izbe spolu s miskou ovocia. Vybavenie izby na slušnej úrovni, poholdná veľká postel "s nebesiami". Jediná výtka k izbe je k osvetleniu - chýbala mi nejaká malá nočná lampa na stolíku pri posteli, resp. na písacom stolíku, proste chýba nejaké "intímne" osvetlenie izby - myslím, že toto platí pre všetky izby, ktoré som mal možnosť vidieť.
Personál bol ochotný a milý.
Myslím si, že hotelu trochu chýba skutočný majster šéfkuchár - jedlo určite nebolo zlé, ale forma servisu prevyšovala obsah a privítal by som ani nie tak vyššiu nápaditosť jedálneho lístka, ako skôr do úplnej dokonalosti dotiahnuté umenie prípravy.
Počas pobytu sme využili malé wellness - keďže hotel nebol plne kapacitne obsadený, nebol problém s tým, že je naozaj malé (2 sauny, malý bazénik s protiprúdom, vírivka). Tiež si myslím, že hotelu chýba nejaký lobby bar - aj keď netuším, kam by sa dal umiestniť, asi na poschodie nad recepciou. Keďže sme sa ale počas pobytu venovali hlavne sami sebe, až tak mi to nevadilo.
Hotel určite môžem odporučiť na podobné romantické pobyty, aj keď to nie je úplne lacná záležitosť.
A aby som nezabudol, oceňujem nápaditosť organizátorov romantického pobytu - koncert v sobotu večer a nápad so zámkami...

Tip na izbu: Pokiaľ nemáte hlboko do vrecka a máte radšej tichšie prostredie, odporúčam izby Deluxe vo vzdialenejšom krídle hotela, izby 106-110.
Dátum pobytu: január 2018
  • Typ výletu: Cestoval/a vo dvojici
    • Izby
    • Čistota
    • Služby
Poďakujte používateľovi Lubomir H.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zobraziť ďalšie recenzie