Zistili sme, že používate nepodporovaný prehliadač. Webová lokalita Tripadvisor sa nemusí zobrazovať správne.Náš portál podporuje nasledujúce prehliadače:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Skvelá reštaurácia”

Reštaurácia Ava Simone
Na pozícii č. 1 spomedzi 1 Reštaurácie v Viglas
Podrobné informácie o reštaurácii
Zrecenzované: 26. marca 2018

Skvelá kuchyňa, šikovný kuchár, úžasné jedlo a milý personál :) Keby sme mohli, večeriame tam každý deň :)

Dátum návštevy: marec 2018
Poďakujte používateľovi Quest672106.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Napísať recenziuRecenzie (26)
Hodnotenie od cestovateľov
Typ cestovateľa
Obdobie roka
Jazyk
  • Ďalšie jazyky

141826 recenzií

Zrecenzované: 22. februára 2018 cez mobilné zariadenie

Chutné jedlá , pekné prostredie a zariadenie -100%. Personál na úrovni, nestalo sa nám aby sme mali na stole neporiadok, prázdne taniere, poháre, príbory zo stola hneď zmizli. Ochotne odpovedali na všetky naše otázky.

Dátum návštevy: február 2018
Poďakujte používateľovi JaroslavT50.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzované: 31. decembra 2017 cez mobilné zariadenie

Prostredie je vynikajuce, personal skvely. Jedlo nad ocakavania. Mozme iba odporucat ;)
A odporucame to spojit aj s prespanim na zamku Viglas.

Dátum návštevy: december 2017
Poďakujte používateľovi RadoSK.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzované: 15. novembra 2017 cez mobilné zariadenie

Vynikajuce a moderne ponate tradicne jedlo, ochotny a mily personal, prijemna hudba. Restauracia je jedna z drahsich (bratislavske ceny) no cena odpoveda kvalite

Dátum návštevy: november 2017
Poďakujte používateľovi stancik.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzované: 15. augusta 2017

Boli sme v restauracii sami, po chvili prisla slecna, s bojazlivym usmevom bez pozdravu prisla a rozdala jedalnicky a bez slova odisla. Zeby chranena dielna?! Ale u baru potom rozpravala. Ostatne uz zabezpecoval kolega, vsetko az velmi lezerne, na nadvori mali este niekolko hosti, ktori konzumovali len napoje. Zamok je excelentne prerobeny (pred niekolkymi rokmi som tu bol na zrucanine). Skoda, ze restauracia za excelentnostou zaostava

Dátum návštevy: august 2017
    • Cena/kvalita
    • Služby
    • Jedlo
Poďakujte používateľovi Ivo H.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.

Cestovatelia, ktorí si pozreli Reštaurácia Ava Simone, si pozreli aj

Zvolen, Banskobystrický kraj

Navštívili ste Reštaurácia Ava Simone? Podeľte sa o svoje zážitky!

Napísať recenziu Pridať fotografie

Majitelia: Aký názor na to máte vy?

Vlastníte alebo spravujete toto zariadenie? Prihláste sa k vlastníctvu profilu, aby ste mohli odpovedať na recenzie, aktualizovať profil a oveľa viac.

Prihláste sa k vlastníctvu profilu