Zistili sme, že používate nepodporovaný prehliadač. Webová lokalita Tripadvisor sa nemusí zobrazovať správne.Náš portál podporuje nasledujúce prehliadače:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Vyborne indicke jedlo za primerane ceny”
Recenzia Namastaey india

Namastaey india
Na pozícii č. 6 spomedzi 40 Reštaurácie v Beroun
Certifikát výnimočnosti
Podrobné informácie o reštaurácii
Zrecenzované: 1. apríla 2018 cez mobilné zariadenie

Odporucam vsetkym, ktori Maju radi indicku kuchynu. Skvela indicka klasika (jalfrezi, Tika masalla, Rogan Josh, madras.....), Naan bread, raita.. Vsetko tip top pripravene a hlavne za velmi prijemne ceny. Vsetko v rezii spravnych a milych Indov. Vrelo odporucam.

Dátum návštevy: apríl 2018
Poďakujte používateľovi Tomas P.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Napísať recenziuRecenzie (48)
Hodnotenie od cestovateľov
Typ cestovateľa
Obdobie roka
Jazyk
  • Ďalšie jazyky

3748 recenzií

Tieto recenzie sú strojovo preložené z angličtiny. Zobraziť strojové preklady?
Zrecenzované: 7. novembra 2019

Dátum návštevy: november 2019
    • Cena/kvalita
    • Služby
    • Jedlo
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzované: 2. novembra 2019 cez mobilné zariadenie

Dátum návštevy: november 2019
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzované: 29. októbra 2019

Dátum návštevy: október 2019
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Na túto recenziu odpovedal zamestnanec zariadenia deeswami, Manager v zariadení Namastaey india.Zodpovedané: 30. októbra 2019
Prekladač Google

Nahlásiť odpoveď ako nevhodnú
Táto odpoveď je subjektívny názor zástupcu vedenia. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zrecenzované: 16. júla 2018 cez mobilné zariadenie

Dátum návštevy: júl 2018
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.

Cestovatelia, ktorí si pozreli Namastaey india, si pozreli aj

Beroun, Středočeský kraj
Beroun, Středočeský kraj
 
Beroun, Středočeský kraj
Beroun, Středočeský kraj
 

Navštívili ste Namastaey india? Podeľte sa o svoje zážitky!

Napísať recenziu Pridať fotografie

Majitelia: Aký názor na to máte vy?

Vlastníte alebo spravujete toto zariadenie? Prihláste sa k vlastníctvu profilu, aby ste mohli odpovedať na recenzie, aktualizovať profil a oveľa viac.

Prihláste sa k vlastníctvu profilu