Zistili sme, že používate nepodporovaný prehliadač. Webová lokalita TripAdvisor sa nemusí zobrazovať správne.Náš portál podporuje nasledujúce prehliadače:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
TripAdvisor
Stará Ľubovňa
Zverejniť
Schránka prijatých správ
Hľadať
Dnes otvorené: 9:00 - 17:00
Najzaujímavejšie body recenzie
Silny zazitok :)

Uz teraz viem ze este sa tam vratime, do nestville parku sme isli iba nahodou kedze bolo zle... viac informácií

Zrecenzované: pred 2 týždňami
Zuzuzuzana
Prijemne posedenie, dobra kava

S rodinkou sme prisli navstivit cokoladovnu a viacmenej nacerpat kusok kofeinu nech vydrzime cely... viac informácií

Recenzované: 14. júna 2019
Brozno
,
Banská Bystrica, Slovensko
cez mobilné zariadenie
Prečítať všetky recenzie (57)
  
Recenzie (57)
Filtrovať recenzie
57 výsledkov
Hodnotenie od cestovateľov
35
10
6
1
5
Typ cestovateľa
Obdobie roka
JazykVšetky jazyky
Ďalšie jazyky
Hodnotenie od cestovateľov
35
10
6
1
5
Pozrite si, čo hovoria cestovatelia:
Vybrané filtre
Filter
Aktualizuje sa zoznam…
4957 recenzií
Recenzované: 24. augusta 2019 cez mobilné zariadenie

Za mna skvele... sice sme sa len najedli (ziadna prehliadka, ci cokoladovna) ale neskutocne skvela restauracia... personal je sice mierne pomaly, kym si vas vsimnu, no inak co sa jedla a prostredia tyka je to TOPka!!!!

Dátum zážitku: august 2019
Poďakujte používateľovi misa0803.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 20. augusta 2019

Nestville Park sme s rodinou s malými deťmi /4,5/ navštívili dva krát. Aj takéto malé deti sme zobrali na prehliadku výroby alkoholu :) a musím povedať, že to tak ako pre nás dospelých, ani pre malé deti nebola žiadna nuda. Práve naopak. Deti si mali možnosť všetko popozerať a hlavne aj ohmatať :), vyrobili si vlastne Nestville mince, videli zvieratká a z prehliadky mali príjemný zážitok. Menšie deti do 6 rokov majú vstup zdarma. V poplatku za vstupné je zahrnuté aj fotenie, z ktorého si domov odeniete milú spomienku v podobe fotografie. Takisto musím vyzdvihnúť skvelú gastronómiu v reštaurácii, ktorá je súčasťou areálu. Jedlo bolo veľmi chutné a prostredie veľmi príjemné. Nečakajte žiadnu typickú slovenskú reštauráciu v podobe salaša. Reštaurácia dýcha novotou, whisky a country štýlom. V menu nezabudli ani na najmenších a tak sa najedli aj naši drobci. Úplnou čerešničkou na torte je novo vybudované detské ihrisko. Opäť sa tu prejavila veľká kreativita. Tak ako je symbolom Hniezdneho bocian, aj na ihrisku dominuje obrovské bocianie hniezdo s dvomi bocianmi, ktoré je vlastne spleťou preliezok, šmýkaliek a pod. Priamo pri ihrisku sa nachádza čokolatéria, kde majú skvelý výber priamo na mieste robených praliniek, čokolád a koláčikov ako aj iných suvenírov. Nestville park bol pre nás po osobnej skúsenosti skvelým stráveným letným dňom a určite sa tu s deťmi vrátime. Vidíme aj s prebiehajúcej výstavby Nestville farmy, že miesto je v neustálom vývoji a nespí na vavrínoch. Skvelé.

Dátum zážitku: august 2019
Poďakujte používateľovi cuculik.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 30. júla 2019

V Nestville Parku sme prežili veľmi príjemný deň. Začali sme prehliadkou expozície liehovarníctva a tradičných ľudových remesiel - prehliadka mala začať o 11.00, ale museli sme chvíľu počkať na skupinu, ktorá sa objednala cez web, ale neprišla načas. To nám vôbec nevadilo, lebo deti mali čas preskúmať okolie. Prehliadka bola veľmi pútavá, deti zaujalo razenie svojej mince a malá ZOO, ktorá sa v parku nachádza, ako ja možnosť naplniť si svoju vlastnú fľašu whisky (s jej ochutnávkou ešte nejaký ten rok počkajú:-). Pán, ktorý nás sprevádzal bol veľmi vtipný, prehliadka nakoniec trvala až dve hodiny. Obed sme si dali v novootvorej reštaurácii. Musím oceniť celkový dizajn, pôsobilo to veľmi vkusne, s atmosférou divokého západu. V reštaurácii nemajú na výber veľa druhov jedál, my sme si však vybrali. Jedlo bolo chutné. Problém trošku vidím, ak máte malé deti, sestra mala problém deťom niečo objednať, čo by zjedli - tu by mohli ešte niečo do jedálnička doplniť. Potom sme sa presunuli do čokoládovne a deti na novootvorené ihrisko, ktoré je hneď pri nej, takže rodičia môžu odpočívať pri dobrej káve alebo čokoláde a deti sa hrať. Vstup na ihrisko je podmienený kúpou džúsu. To ihrisko je super, pre malých aj veľkých, kiež by tak každé ihrisko pre deti vyzeralo. Ani po troch hodinách sme ich odtiaľ nemohli dostať - sú tam rôzne šmýkalky, hojdačky, trampolíny zabudované aj v zemi, lanová preliezačka, zip-line, kolotoče...proste super. Čokoláda bola výborná, aj koláčiky...radi sa tu vrátime.

Dátum zážitku: júl 2019
1  Poďakujte používateľovi EviP974.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 14. júna 2019 cez mobilné zariadenie

S rodinkou sme prisli navstivit cokoladovnu a viacmenej nacerpat kusok kofeinu nech vydrzime cely den. S prostredim sa naozaj vyhrali, mate vyhlad aj priamo do vyrobne cokolad a zakuskov. V case navstevy budovali detsky park(ihrisko) a vyzeralo naozaj skvelo, kratko pred dokoncenim. Deti sa budu moct vyblaznit a rodicia oddychnut pri kave.

Cokoladovu tortu ale odporucat nemozem, je to vlastne nejaky cokoladovy korpus prekladany dzemom(asi marhulovy) takze cokoladu vobec necitit ale len presladeny dzem. Ostatne zakusky/cokolady sme neskusali.

Celkovo navstevu cokoladovne odporucam, urcite sa tu nabuduce zastavime.

Dátum zážitku: jún 2019
Poďakujte používateľovi Brozno.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Recenzované: 19. marca 2019 cez mobilné zariadenie

Pán, ktorý nás vodil po priestoroch liehovaru bol super, zaujímavý a vtipný vyklad. Dozviete sa všetko o výrobe liehu. Na konci Vás čaká prekvapenie, ak si ho teda zajednáte.

Dátum zážitku: marec 2019
Poďakujte používateľovi timoslav.
Táto recenzia je subjektívny názor člena portálu TripAdvisor. Nepredstavuje názor spoločnosti TripAdvisor LLC.
Zobraziť ďalšie recenzie